CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - cap. 6
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 1:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutule... sa ne traiasca baietii... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa sa fie, sa ne traiasca flacaii si ai tuturora si sa fie toata lumea fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne fie intr-un ceas bun! Eu inca ma recuperez dupa cezariana si prea multi purici nu fac eu pe la calc, in schimb il am toata ziua deschis. Cine urmeaza cu bebe? Eu acuma imi astept musafirii, ca la 5 o plecat o tura, la 7.30 imi vine alta, asa e la inceput, sa il vada pe bebe mic si dragalas, ca dupa aia uita repede de mine toti. Rolling Eyes Va pupacesc, acu nu pot sa zabovesc cu orele ca inainte, ca deh, am responsabilitate. Very Happy
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 10:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ehhh.. ba eu stii ce pot... Wink Mamaaaa... nu m-ai mai dezlipi... numa ca n-am concurenta prea multa si scriu si pana raspunde cineva ma plictisesc si ma cocot in pat si ma uit la tv... Embarassed Laughing Laughing

Si eu ma recuperez... Razz ma cantarii iar in seara asta... duminica, la 3 zile de la nastere ramasesem cu 82 kg din 88... deci 6 kg cu nastere si bebe cu tot... in seara asta ma cantarii si constatai cu stupoare ca mai scazura 3 kg... Shocked Shocked Oare? parca nu vad unde... numai in laptic? Rolling Eyes Nu ca mi-ar pare rau, dar nu ma asteptam la atata diferenta... Wink Laughing Laughing

In talie ramasesem cu 101 cm din 116, iar acum am 97... Wink Progresam nu gluma... sa vad cand ajung inapoi la... sa zicem 65 kg... Rolling Eyes Razz

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 11:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,sanatoase sa fim noi si bebelusii,ca kg in plus se duc ele!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, felicitari pentru noul barbat din casa voastra!!!Sa creasca mare si frumos!!!
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Burticile cresc in continuare aici.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum