| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Joi 24 05 2007, 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa sa fie, sa ne traiasca flacaii si ai tuturora si sa fie toata lumea fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne fie intr-un ceas bun! Eu inca ma recuperez dupa cezariana si prea multi purici nu fac eu pe la calc, in schimb il am toata ziua deschis. Cine urmeaza cu bebe? Eu acuma imi astept musafirii, ca la 5 o plecat o tura, la 7.30 imi vine alta, asa e la inceput, sa il vada pe bebe mic si dragalas, ca dupa aia uita repede de mine toti. Va pupacesc, acu nu pot sa zabovesc cu orele ca inainte, ca deh, am responsabilitate.  _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 24 05 2007, 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ehhh.. ba eu stii ce pot... Mamaaaa... nu m-ai mai dezlipi... numa ca n-am concurenta prea multa si scriu si pana raspunde cineva ma plictisesc si ma cocot in pat si ma uit la tv...
Si eu ma recuperez... ma cantarii iar in seara asta... duminica, la 3 zile de la nastere ramasesem cu 82 kg din 88... deci 6 kg cu nastere si bebe cu tot... in seara asta ma cantarii si constatai cu stupoare ca mai scazura 3 kg... Oare? parca nu vad unde... numai in laptic? Nu ca mi-ar pare rau, dar nu ma asteptam la atata diferenta...
In talie ramasesem cu 101 cm din 116, iar acum am 97... Progresam nu gluma... sa vad cand ajung inapoi la... sa zicem 65 kg...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 24 05 2007, 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi,sanatoase sa fim noi si bebelusii,ca kg in plus se duc ele! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Vin 25 05 2007, 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi, felicitari pentru noul barbat din casa voastra!!!Sa creasca mare si frumos!!! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Vin 25 05 2007, 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Burticile cresc in continuare aici. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|