| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 4:20 pm Titlul subiectului: Povesti din... Palat :))))) - capitolul 2 |
|
|
Elena, te invitam sa continui volumul 2 al minunatelor si hazliilor Povestiri din Palat!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mie 20 12 2006, 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi Fluffy de un nou capitol pus la dispozitie....esti o dragutza ca de obicei...  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 06 05 2007, 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
nu am mai scris demuuuulttt aici......
s-au intamplat multeeeee...demne sau nedemne de mentionat...cert e ca in ultimul timp am fost asa stresata ca numa palat nu il consider.....
ce mai e nou: cumnata mea a decis sa se marite cu unu pe care l-a vazut de 2 ori...
cum?nu stiu v-am mai povestit sau nu...a iesit in oras cu o prietena de -a ei si sotul ei si varul sotului...var venit din Australia....sa isi viziteze rudele si sa isi gaseasca nevasta... zici \ca se duce la piata sa isi cumpere o noua pereche de adidasi...
au iesit in oras de 2 ori exact...pana cand el a cerut-o si culmeea ea accepta...intr-o saptamana de cand se vazusera prima oara semneaza si actu de casatorie...si mare petrecere mare in casa noasra...mare oboseala mare pt noi ai casei....ca intr-o saptamana a tb sa facem fata la 2 petreceri...una in care venira neamurile lui sa ne salute....asta era marti parca...si a doua joi....in care au venit sa faca actu propru-zis....va inchipuiti cum eram eu de rupta de oboseala..ca vin acasa de la serv si numa cu ahmed in brate ca nu cumva sa se duca ahmed sa sparga nu stu ce cana fina...sau sa manance bomboanele invitatilor...offffff...imi venea sa imi bag un mare picior....in tot palatu lor...
si culmea cireasa de pe tort:hisham nu ca era impotriva casatoriei dar....zicea "mai oameni buni nu se poate sa dati fata voastra asa repede asa nici nu cunopasteti pe om sau pe familia lui...lasati s atreaa macar o luna...."soacra si cumnata"vaiii hisham nu vrea sa se castaoreasca Isra...e rau, e nebun,...astea toate in fata mea...eu ma simteam ca...nu zic ce...al meu incepuse sa tipe la copil ca deh..ii facea ma-sa nervi...vai...am zis ca nu mai imi trebuie cumnata casatorita sau palat...
ce s-a mai intamplat?....
soacra a inceput munca la etajul 1 al casei...va inchipuiti santier ce e in casa noastra... toata lumea intreaba:si pt cine e etaju 1...ca ar fi 2 apartamente in el...eu am zis clar nu stiu si nici nu ma intereseaza n...nu e pt mine.... heh...
acu sunt intr-o stare de pace relativa..ca imi pleca soacra in Emirate si cumnatele la fel....
ramase doar aia mica inofensiva chiar dragutza...si nevasta cumnatului...care acu e insacinata in a 2 luna...si e considerata"bolnava"..si nici macar nu are stari de voma...doar ca ii e greata. toata ziua fara exagerare sta in pat....si in prima luna a stat la ma-sa...pana se supara barbatu si venii acasa....nu sta mult dar STITI CAT E DE BINE SA FIE LINISTE....vaiiiiii superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb....
va pup...  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 06 05 2007, 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Doamne Eli, nici nu stiu daca e de ris sau de compatimit toata situatia prin care treci tu. Oricum e un lucru bun ca tu ai puterea sa faci haz de necaz, poate scapi si tu odata din asa zisul "palat". Succes si rabdare. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Dum 06 05 2007, 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eli,iti doresc sa ai parte de cat mai multa liniste !!!!!!poate ti se pierde soacra prin Emirate si scapi de ea  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 07 05 2007, 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Danyy....am sperat asta de multeeee ori si nici o sansa.....
mda...e de plans situatia dar...io rad ca sa nu plang..si sa pot merge mai departe....
astazi ce se intampla in palat ?"capitolul numit-si fata de face curatenie are un cuvant de spus"....
o sa ramaneti paf....azi am o gramada de nervii dar o gramada mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
am o cumnata care iese dimineata cam la aceeasi ora cu mine...si am si un sofer care e plecat la o inmormantare de o saptamana asa ca chem pe te miri cine gasesc sa ma duca la serv si pe bebe la cresa....
ei hisham vb aseara cu un vecin..s vina...ala a zis da vin la 8 mai devreme nu pot..okkk...
vine omu meu...si fata de servici...statea ca o roza in poarta...sii ii zice omului"fatima a plecat"...la care ala pleaca.... dupa vreo 5 minute vine si imi spune ca cu ce o fi plecat fatima ca veni soferu ei si ea a plecat...imi venea sa mor...nu stiam ca o platim ca sa stea langa usa....offf si uite asa intarziai eu azi la serv...daca ma vedea sefu ma alegeam cu...juma de salariu lipsa...sa nu mori cu ea de gat?  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 07 06 2007, 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Elena,mai asteptam sa ne mai povestesti ce mai e pe acolo... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 07 06 2007, 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 07 06 2007, 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar mi-era dor de o poveste din Palat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 20 07 2007, 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare mi-ar place sa mai citesc ceva ,dar uite ca Elenuta noastra nu ne mai scrie . _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 20 07 2007, 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apai daca la noi e asa de cald, la Elena cum o fi?  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Dum 05 08 2007, 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Elena, ce mai faceti? |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 23 09 2007, 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Elenuta, nu te-ai hotarit sa revii cu povesti noi? Sa stii ca te steptam...  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 23 09 2007, 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da asta este un subiect de care imi pare rau ca nu este continuat.
Haide Elena te rugam revino! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 03 2008, 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super poze.
Mi-ar place si mie ..... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 26 03 2008, 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super poze....ce nu fac femeile in general! Daca nu se vede fata sau corpul, fac mai atractive partile care se vad. Corect! _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 27 03 2008, 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am o vecina care e din Maroc si a zis ca stie sa faca asa ceva,iar daca vreau a zis ca-mi face si mie.Dar cand sa ma pictez eu asa dragele mele ca toata ziulica sunt cu printesa mea si calc,spal si fac mancare?  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Vin 28 03 2008, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
A! Nu sunt tatuaje permanente? Crescusera in ochii mei....  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 28 03 2008, 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu eu nu....poate se fac si permanente nu stiu. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|