CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Bucuriile noastre de zi cu zi
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:09 pm    Titlul subiectului: Bucuriile noastre de zi cu zi Raspunde cu citat (quote)

Adialex a avut o idee super cu propunerea acestui topic. Asadar, va invit sa nu ne mai izbim cu capetele de pereti si sa ne si bucuram macar o data pe zi de ceva! Wink

Spor la scris! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incep eu, incep eu!!!!!!!
sunt fff fericita pt ca dupa tratamentul pe care l-am facut alexiei pt infectie urinara, prima urocultura a iesit negativa!!!'stiu ca e devreme sa ma bucur, dar e un inceput bun!!!

p.s. multam' fluffy pt promptitudine !
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu prea am motive de bucurie asa ca ar tb sa ma intorc la locul de dat cu capul de perete, mi-e teama in schimb ca o sa-l daram de tot si nu o sa mai aiba restul lumii unde sa-si verse amarul Laughing
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt fericita de 2 ori...sora mea s-a intors acasa dupa o absenta de 3 ani delanga copii si sotz si familie din Italia...
si prietena mea din Romania o sa aiba un bebe cam in acelasi timp cu ziua e nastere a printzului....
siunde am facut interviu pt alt job nu m-au sunat din motive de sanatatea sefului si secretarei nu pt ca au ales pe altcineva Laughing Laughing Laughing
deci o gramada de motive...
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
eu nu prea am motive de bucurie asa ca ar tb sa ma intorc la locul de dat cu capul de perete, mi-e teama in schimb ca o sa-l daram de tot si nu o sa mai aiba restul lumii unde sa-si verse amarul Laughing

Marinutza mea, imi pare rau ca ai probleme... Ia mergi si da-te cu capul, ca poate mai sar din creierasul tau. Nu-ti fie frica, peretele e rezistent, ai vazut si tu la ce capitol am ajuns! Te pupa Danutza ta! pupatura

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt fericita pentru ca tocmai am observat ca in acest moment sunt multe chicbebiste pe forum in acelasi timp, asa cum se intampla odata!!!

Dea Domnul sa fie macar tot asa! Laughing

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa 4 zile de ploaie,in sfarsit a iesit soarele si se anunta vreme buna! Very Happy
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am spsu acelasi lucru la diverse... Laughing
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 4:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Eu sunt fericita pentru ca tocmai am observat ca in acest moment sunt multe chicbebiste pe forum in acelasi timp, asa cum se intampla odata!!!

Dea Domnul sa fie macar tot asa! Laughing

Ca bine mai zici,Fluffy!!!!!
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O mica bucurie pe ziua de azi este ca Nico se simte mai bine, incepe sa manince, nu mai are febra (a contactat o viroza respiratorie foarte urita care circula prin oras si acum am luat-o si eu de la ea).
O alta bucurie ar mai fi ca am impodobit bradutul, a iesit super.
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dana ,ma bucur mult ca Nico se simte mai bine.
Si Andra mea a fost racita,acu 2 zile nici nu putea sa vorbeasca de ragusita ce era,dar cel putin ea e destul de mare si duce boala mai usor.
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Sam 23 12 2006, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt f bucuroasa ca am gasit homeopat bun( o recomand cu toata caldura pt cine e interesat), am terminat si cumparaturile de craciun, iar alexia e inca bine cu inf ei urinara;
ce mai, o zi bunicica, excluzand raceala care ne-a luat pe toti Smile
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 28 12 2006, 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate multa tuturora!!!

Super topic...subscriu si eu la el...
eu sunt happy ca am reusit sa schimb camasa lu printzu -cadoul de la Mos Craciun i-a fost scurt in degete Embarassed Embarassed - si am reusit s-o schimb chiar daca nu mai aveam bonul -ceea ce este un lucru mare ca am bonurile si de acu doua luni Evil or Very Mad ...dar revenim la starea de bucurie Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 09 01 2007, 10:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma bucur... sper pt mult timp... de liniste in casa, veselie, socrii calmi si la locul lor, copil cuminte, colega-scorpia se poarta din ce in ce mai frumos cu mine si ma uimeste pe zi ce trece - sper sa o tina cat mai mult... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Sanatate si veselie la toata lumea

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 09 01 2007, 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

offf sa dea domnu numa asa sa iti mearga georgica mamica...
Sus
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 11 01 2007, 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt tare fericita....
alexia mea face de 2 zile primii pasi singurica Laughing ; e asa de haioasa, curajoasa mea Very Happy
apoi, de azi am iar net, a fost tare aiurea fara chic.....
asa, ca, yuuuppppiiiiiiiiiiiii.............. Very Happy
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 12 01 2007, 6:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo ! Felicitari !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 10:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt bucuroasa ca mi-am gasit, in final pantaloni cu talie inalta.....dupa multe chinuri Laughing Laughing De'!... la batrane mai greu cu moda! Wink Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 11:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, si eu am exact aceeasi problema: pantalonii cu talie normala, ca asa le zic eu, sunt pe cale de disparitie!!! se uita vinzatoarea la mine ca la felul 14 si nu ii vine sa creada ca mai sunt femei care cer asa ceva. eu inca ii mai caut... Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iti zic unde am gasit, dar nu stiu daca sunt prezenti si in Iasi, si daca da, unde Embarassed La Steilmann. Au reduceri acum de 70% la toate produsele de dama....acum au preturi acceptabile.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare
Pagina 1 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum