| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:09 pm Titlul subiectului: Bucuriile noastre de zi cu zi |
|
|
Adialex a avut o idee super cu propunerea acestui topic. Asadar, va invit sa nu ne mai izbim cu capetele de pereti si sa ne si bucuram macar o data pe zi de ceva!
Spor la scris!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
adialex Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
incep eu, incep eu!!!!!!!
sunt fff fericita pt ca dupa tratamentul pe care l-am facut alexiei pt infectie urinara, prima urocultura a iesit negativa!!!'stiu ca e devreme sa ma bucur, dar e un inceput bun!!!
p.s. multam' fluffy pt promptitudine ! |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu prea am motive de bucurie asa ca ar tb sa ma intorc la locul de dat cu capul de perete, mi-e teama in schimb ca o sa-l daram de tot si nu o sa mai aiba restul lumii unde sa-si verse amarul  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt fericita de 2 ori...sora mea s-a intors acasa dupa o absenta de 3 ani delanga copii si sotz si familie din Italia...
si prietena mea din Romania o sa aiba un bebe cam in acelasi timp cu ziua e nastere a printzului....
siunde am facut interviu pt alt job nu m-au sunat din motive de sanatatea sefului si secretarei nu pt ca au ales pe altcineva
deci o gramada de motive... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Marinutza a scris: | eu nu prea am motive de bucurie asa ca ar tb sa ma intorc la locul de dat cu capul de perete, mi-e teama in schimb ca o sa-l daram de tot si nu o sa mai aiba restul lumii unde sa-si verse amarul  |
Marinutza mea, imi pare rau ca ai probleme... Ia mergi si da-te cu capul, ca poate mai sar din creierasul tau. Nu-ti fie frica, peretele e rezistent, ai vazut si tu la ce capitol am ajuns! Te pupa Danutza ta!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt fericita pentru ca tocmai am observat ca in acest moment sunt multe chicbebiste pe forum in acelasi timp, asa cum se intampla odata!!!
Dea Domnul sa fie macar tot asa! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa 4 zile de ploaie,in sfarsit a iesit soarele si se anunta vreme buna!  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am spsu acelasi lucru la diverse...  |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Eu sunt fericita pentru ca tocmai am observat ca in acest moment sunt multe chicbebiste pe forum in acelasi timp, asa cum se intampla odata!!!
Dea Domnul sa fie macar tot asa! |
Ca bine mai zici,Fluffy!!!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
O mica bucurie pe ziua de azi este ca Nico se simte mai bine, incepe sa manince, nu mai are febra (a contactat o viroza respiratorie foarte urita care circula prin oras si acum am luat-o si eu de la ea).
O alta bucurie ar mai fi ca am impodobit bradutul, a iesit super. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dana ,ma bucur mult ca Nico se simte mai bine.
Si Andra mea a fost racita,acu 2 zile nici nu putea sa vorbeasca de ragusita ce era,dar cel putin ea e destul de mare si duce boala mai usor. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 23 12 2006, 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt f bucuroasa ca am gasit homeopat bun( o recomand cu toata caldura pt cine e interesat), am terminat si cumparaturile de craciun, iar alexia e inca bine cu inf ei urinara;
ce mai, o zi bunicica, excluzand raceala care ne-a luat pe toti  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Joi 28 12 2006, 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sanatate multa tuturora!!!
Super topic...subscriu si eu la el...
eu sunt happy ca am reusit sa schimb camasa lu printzu -cadoul de la Mos Craciun i-a fost scurt in degete - si am reusit s-o schimb chiar daca nu mai aveam bonul -ceea ce este un lucru mare ca am bonurile si de acu doua luni ...dar revenim la starea de bucurie  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 09 01 2007, 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ma bucur... sper pt mult timp... de liniste in casa, veselie, socrii calmi si la locul lor, copil cuminte, colega-scorpia se poarta din ce in ce mai frumos cu mine si ma uimeste pe zi ce trece - sper sa o tina cat mai mult...
Sanatate si veselie la toata lumea _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 09 01 2007, 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| offf sa dea domnu numa asa sa iti mearga georgica mamica... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 11 01 2007, 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt tare fericita....
alexia mea face de 2 zile primii pasi singurica ; e asa de haioasa, curajoasa mea
apoi, de azi am iar net, a fost tare aiurea fara chic.....
asa, ca, yuuuppppiiiiiiiiiiiii..............  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 12 01 2007, 6:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Bravo ! Felicitari ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 14 01 2007, 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt bucuroasa ca mi-am gasit, in final pantaloni cu talie inalta.....dupa multe chinuri De'!... la batrane mai greu cu moda!  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Dum 14 01 2007, 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura, si eu am exact aceeasi problema: pantalonii cu talie normala, ca asa le zic eu, sunt pe cale de disparitie!!! se uita vinzatoarea la mine ca la felul 14 si nu ii vine sa creada ca mai sunt femei care cer asa ceva. eu inca ii mai caut...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 14 01 2007, 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti zic unde am gasit, dar nu stiu daca sunt prezenti si in Iasi, si daca da, unde La Steilmann. Au reduceri acum de 70% la toate produsele de dama....acum au preturi acceptabile. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|