| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adialex Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 2:44 pm Titlul subiectului: Propunere |
|
|
putem sa facem un topic de genul ,,azi sunt fericita pt ca...'' sau ,,loc pt uraaa'' sau ... nu stiu, alt titlu, in care sa ne si bucuram? de ex : azi sunt fercita pt ca bb a mers prima oara" etc
ma gandeam ca daca tot avem loc de dat cu capul sa avem si loc de bucurie
nu stiu daca exista acest topic, eu nu l-am gasit, dar sunt membru nou, si nu am reusit sa citesc chiar tot de pe forum
pupici |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 19 12 2006, 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
E o idee super, careia i-am si dat curs! Multumim, adialex!
Subiectul este aici. Sa-l umpleti repede-repejor!!!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 8:12 pm Titlul subiectului: da |
|
|
o alta propunere: daca imi permiteti, as sugera un forum de genul Casuta mea cu mai multe subforumuri pe tema casutei noastre, design interior, idei, sfaturi practice etc. Daca doriti, promit sa ma ocup promt si bine de el  _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 11 08 2007, 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ma inseala memoria,parca a mai facut cineva o propunere de genul asta....... _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 13 08 2007, 8:31 pm Titlul subiectului: Re: da |
|
|
| diana maria a scris: | o alta propunere: daca imi permiteti, as sugera un forum de genul Casuta mea cu mai multe subforumuri pe tema casutei noastre, design interior, idei, sfaturi practice etc. Daca doriti, promit sa ma ocup promt si bine de el  |
Pai poti sa te apuci, el a fost creat aici. Incepem cu un singur topic. Cand ajungem la capitolul 13 vedem daca il facem forum separat  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|