CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Propunere

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 2:44 pm    Titlul subiectului: Propunere Raspunde cu citat (quote)

putem sa facem un topic de genul ,,azi sunt fericita pt ca...'' sau ,,loc pt uraaa'' sau ... nu stiu, alt titlu, in care sa ne si bucuram? de ex : azi sunt fercita pt ca bb a mers prima oara" etc
ma gandeam ca daca tot avem loc de dat cu capul sa avem si loc de bucurie Very Happy
nu stiu daca exista acest topic, eu nu l-am gasit, dar sunt membru nou, si nu am reusit sa citesc chiar tot de pe forum Embarassed
pupici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 19 12 2006, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E o idee super, careia i-am si dat curs! Multumim, adialex!

Subiectul este aici. Sa-l umpleti repede-repejor!!! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 8:12 pm    Titlul subiectului: da Raspunde cu citat (quote)

o alta propunere: daca imi permiteti, as sugera un forum de genul Casuta mea cu mai multe subforumuri pe tema casutei noastre, design interior, idei, sfaturi practice etc. Daca doriti, promit sa ma ocup promt si bine de el Wink Embarassed
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Sam 11 08 2007, 11:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu ma inseala memoria,parca a mai facut cineva o propunere de genul asta.......
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 13 08 2007, 8:31 pm    Titlul subiectului: Re: da Raspunde cu citat (quote)

diana maria a scris:
o alta propunere: daca imi permiteti, as sugera un forum de genul Casuta mea cu mai multe subforumuri pe tema casutei noastre, design interior, idei, sfaturi practice etc. Daca doriti, promit sa ma ocup promt si bine de el Wink Embarassed

Pai poti sa te apuci, el a fost creat aici. Incepem cu un singur topic. Cand ajungem la capitolul 13 vedem daca il facem forum separat Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum