CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
RUBEOLA
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Alysia
Vizitator

MesajTrimis: Joi 04 03 2004, 2:09 pm    Titlul subiectului: RUBEOLA Raspunde cu citat (quote)

Fetelor sunt tare necajita.. Crying or Very sad ...in clasa lui Andrei s-a declansat rubeola...si tare mi-e teama sa nu-mi aduca acasa boala...nu de alta dar cel mik, Mircea are bronsita si i-a antibiotice si nu ar fi momentul si pentru o boala contagioasa pentru ca ar duce la complicatii. Oare cum sa-l feresc pe cel mik de boala contagioasa? Am inteles ca rubeola e contagioasa din momentul aparitiei bubitelor...voi ce stiti?
Sus
Vizitator prietenos
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/12/2003

MesajTrimis: Joi 04 03 2004, 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-ai cum sa-l izolezi pe cel mare ?? la bunici undeva, doar pina cand vezi un pic cum merg lucrurile ??
Sincera sa fiu nu stiu de cand incepe rubeola sa fie contagioasa, poate ar fi mai bine sa-ti intrebi pediatrul/a.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 04 03 2004, 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fugutza la doctor, sau macar da un telefon sa intrebi , Alisya )d . Cu chestii din astea nu e de joaca . Sa ne tii la curent . :Wink
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 04 03 2004, 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am cautat prin cartile mele si n-am gasit mare lucru, dar se pare ca e cea mai usoara boala contagioasa a copilariei si nici nu e foarte contagioasa. Sper sa scapati fara probleme
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 24/02/2004

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FETELOR AM CAUTAT SI AM GASIT:
Rubeola este o maladie virala, greu de recunoscut, si care trece, deseori, neobservata, deoarece are putine simptome. Rubeola dureaza in jur de o saptamana.

Rubeola este o boala benigna la copil, dar este periculoasa pentru viitoarea mamica si bebelusul sau.

Perioada de incubatie a rubeolei este de 15 zile, inainte de aparitia primelor simptome.

Contaminarea (molipsirea):
Perioada de contaminare este de aproximativ 8 zile dupa aparitia bubitelor. Aveti grija ca, din momentul aparitiei bubitelor, copilul bolnav sa nu se apropie de vreo femeie insarcinata.

Simptome:
Uneori, febra mai mica sau mai mare. Erup bubite si apar ganglioni.

Ingrijiri (medicale):
Puteti sa dati copilului bolnav o doza corespunzatoare de Paracetamol, sub forma de sirop sau de supozitor, adaptat varstei si greutatii lui, pentru scaderea febrei. Ca si in cazul rujeolei si al oreionului, cel mai bun tratament ramane prevenirea bolii prin vaccinare.

DECI din momentul aparitiei bubitelor e contagios 8 zile... :Wink bine de stiut....deocamdata astept aparitia bubitelor...ca nu cred sa aibe sanse de scapare

http://community.webshots.com/user/penciu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alycia, in primul rand, multumesc pentru informatii.

In al doilea rand, iti tin pumnii ca bebe sa fie bine. Sa stii ca nu e obligatoriu sa faca rubeola. Eu, cand am avut, fratele meu nu a luat de la mine. Si am stat in aceeasi casa.
Multa sanatate!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne ajuta sa fiti ok !q !
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 08 03 2004, 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cum mai sunteti azi alycia?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 08 03 2004, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai am avut niste emotii vineri de nu va pot zice...imi face ala mare febra 38 , dureri de cap...gata zic :" e rubeola"...si astept bubitele...izolez bietul copil in dormitorul nostru....trece seara vine dimineata...aceasi febra dar bubite nik...era rosu in gat si poate putin puroi...asa ca sunt in dilema...daca i dau antibiotic si el are rubeola in incubatie? Asa ca am dat oropivalone un antibiotic ce actioneaza local...inca mai face 37 cu ceva si il mai doare capul din pacate....asa ca azi nu a mers la scoala :(

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 03 2004, 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alycia, cum stati cu rubeola?
Sus
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Vin 12 03 2004, 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ARE ANDREI RUBEOLA....SIGUR VA FACE SI Mircea.... Crying or Very sad

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 12 03 2004, 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alycia, multa sanatate si insanatosire grabnica puiului.
:(
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 12 03 2004, 7:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate puilor tai...suntem alaturi...cu sufletul... (u (u
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 16 03 2004, 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc....m-am obijnuit deja cu ideea....la Andrei a trecut ....sa vedem cum o fi cu Mircea! va pup!

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 24 03 2004, 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alycia, ce face micul Mircea? E bine? A luat si el sau a scapat?
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 25 03 2004, 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar nu ne-ai mai dat nici un semn!?
Sunteti O.K? :( Embarassed
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Joi 25 03 2004, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va spun eu ce mai fac ,pana ne scrie si Alycia
Andrei este bine ,iar Mircea este racit :(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 25 03 2004, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Suntem in asteptarea rubeolei...zilele astea ar trebui sa faca...dar una peste alta Mircea a racit si sper ca aparitia rubeolei sa nu complice si mai mult lucrurile....una peste alta alta dandana Andrei s-a jucat cu un copil cu rujeola( pojar) ;o si asta e tare nasoala chestie...trebuie sa merg la scoala sa vad daca a primit vaccinul in clasa 1 antirujeolic...Ce sa va zic din una in alta. Andrei a ramas cu dureri de cap nasoale dupa varicela...la cea mai mica raceala primul simptom e durerea de cap...si-l doare nu gluma, mi-a zis doctorita ca e posibil sa fi facut atunci ceva reactii meningeale. Asta ne mai lipseste acum rujeola Crying or Very sad . O sa va tin la curent cu ce mai patim...va pup si mersi ca sunteti alaturi de mine!

Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 25 03 2004, 4:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alicya, multa sanatate la puiuti
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 25 03 2004, 4:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of, Doamne! Multa, multa sanatate puilor. Sa spui daca pot ajuta cu ceva.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum