| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 24 11 2006, 1:02 am Titlul subiectului: Ganduri pentru Veronica! |
|
|
Ganduri pentru Veronica
Acum ani de zile , cand gravida fiind nu gaseam nici un sprijin de nicaieri , doua femei m-au gasit pe strada , plangand si gandindu-ma la tot felul de tampenii .M-au luat la ele acasa , le-am cunoscut familiile , prietenii si am cunoscut-o pe Veronica .Ele erau adventiste dar niciodata nu mi-au impus religia lor .Din momentul in care ne-am vazut am simtit intre noi o legatura puternica , poate si pentru ca si ea era insarcinata , si nu m-a mai lasat sa plec mult timp de la ea .Si-a impartit casa cu mine , mancarea , totul , mai mult decat au facut chiar parintii mei .Avea doua fete minunate dar din pacate un sot betiv , curvar (s-a dat si la mine de cateva ori ) dar niciodata nu mi-au zis sa plec desi nu o duceau extrem de bine .O iubeam ca pe sora mea si drumurile si viata ne-au despartit pentru cativa ani dar nu am uitat ce a facut pentru mine .
In Bucuresti , acum doi ani , am reintalnit-o pe fiica ei cea mare care locuia impreuna cu un barbat turc pe care-l considera sotul ei .Am reluat legaturile , am inceput sa ne sunam una pe alta pana cand , la un moment dat , ori de cate ori sunam , imi raspundea robotul ca si cum ar fi fost telefonul inchis .Am crezut ca au plecat in Turcia , asa cum imi spusese fata ca vor face .
Azi , mergand in piata de la Halele Centrale din Ploiesti , m-am reintalnit cu una din cele prin care am cunoscut-o pe Veronica si mi-a spus ca intr-un cumplit accident de masina au murit si Mariana , fiica mai mare , si sotul turc al acesteia si Veronica mea .In masina mai erau si ceilalti 3 copii ai Veronicai , care , Doamne ajuta , au scapat .
Sa aflu ca accidentul s-a intamplat exact in perioada in care tot incercam sa sun si nu-mi raspundea nimeni .Si erau atat de fericiti ! Mergeau sa vada o casa pe care voiau s-o cumpere pentru toti !
Sunt inca socata !
Odihneste-te in pace , draga mea , Veronica!Odihneste-te in pace , Mariana !
Veronica avea 40 de ani si Mariana doar 19 ani . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 24 11 2006, 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Niky, imi pare rau...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 24 11 2006, 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicky, imi pare rau, sincerele mele condoleante.
Dumnezeu s-o ierte pe Veronica si s-ai dea odihna vesnica, rasplatind-o pentru toate faptele bune pe care le-a facut.
Si sa-i odihneasca in pace si pe ceilalti care au disparut atat de crunt in accident. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 24 11 2006, 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult ! M-a intristat tare mult vestea . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 24 11 2006, 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau Nicky........ _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 24 11 2006, 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dumnezeu s-o odihneasca, imi pare rau ca din nou ai motiv de tristete Nicky. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 24 11 2006, 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau ca nu am facut ceea ce imi propusesem sa fac atunci cand m-am mutat in Ploiesti ! Sa imi iau fetele si sa merg acolo . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 25 11 2006, 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
doamne nicki...
imi pare rauu sincere condoleante...
dumnezeu sa ii odihneasca pe toti cei care au murit in accident...si prietena ta...sunt sigura ca stie cat de mult o iubeai....
uf sunt fara cuvinte..
imi pare rau scumpo...iti sunt alaturi ca toate fetele de altfel...  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Lun 27 11 2006, 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi pare rau, Nicky. Cutremurator. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Lun 27 11 2006, 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ingrozitor !!!!!! s-a ridicat tot parul pe mine citind randurile tale.
Dumnezeu sa-i odihneasca !!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|