CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ganduri pentru Veronica!

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 1:02 am    Titlul subiectului: Ganduri pentru Veronica! Raspunde cu citat (quote)

Ganduri pentru Veronica
Acum ani de zile , cand gravida fiind nu gaseam nici un sprijin de nicaieri , doua femei m-au gasit pe strada , plangand si gandindu-ma la tot felul de tampenii .M-au luat la ele acasa , le-am cunoscut familiile , prietenii si am cunoscut-o pe Veronica .Ele erau adventiste dar niciodata nu mi-au impus religia lor .Din momentul in care ne-am vazut am simtit intre noi o legatura puternica , poate si pentru ca si ea era insarcinata , si nu m-a mai lasat sa plec mult timp de la ea .Si-a impartit casa cu mine , mancarea , totul , mai mult decat au facut chiar parintii mei .Avea doua fete minunate dar din pacate un sot betiv , curvar (s-a dat si la mine de cateva ori ) dar niciodata nu mi-au zis sa plec desi nu o duceau extrem de bine .O iubeam ca pe sora mea si drumurile si viata ne-au despartit pentru cativa ani dar nu am uitat ce a facut pentru mine .
In Bucuresti , acum doi ani , am reintalnit-o pe fiica ei cea mare care locuia impreuna cu un barbat turc pe care-l considera sotul ei .Am reluat legaturile , am inceput sa ne sunam una pe alta pana cand , la un moment dat , ori de cate ori sunam , imi raspundea robotul ca si cum ar fi fost telefonul inchis .Am crezut ca au plecat in Turcia , asa cum imi spusese fata ca vor face .
Azi , mergand in piata de la Halele Centrale din Ploiesti , m-am reintalnit cu una din cele prin care am cunoscut-o pe Veronica si mi-a spus ca intr-un cumplit accident de masina au murit si Mariana , fiica mai mare , si sotul turc al acesteia si Veronica mea .In masina mai erau si ceilalti 3 copii ai Veronicai , care , Doamne ajuta , au scapat .
Sa aflu ca accidentul s-a intamplat exact in perioada in care tot incercam sa sun si nu-mi raspundea nimeni .Si erau atat de fericiti ! Mergeau sa vada o casa pe care voiau s-o cumpere pentru toti !
Sunt inca socata !

Odihneste-te in pace , draga mea , Veronica!Odihneste-te in pace , Mariana !

Veronica avea 40 de ani si Mariana doar 19 ani .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niky, imi pare rau... Sad
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, imi pare rau, sincerele mele condoleante.

Dumnezeu s-o ierte pe Veronica si s-ai dea odihna vesnica, rasplatind-o pentru toate faptele bune pe care le-a facut.
Si sa-i odihneasca in pace si pe ceilalti care au disparut atat de crunt in accident. Sad

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult ! M-a intristat tare mult vestea .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 1:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau Nicky........
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dumnezeu s-o odihneasca, imi pare rau ca din nou ai motiv de tristete Nicky.
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau ca nu am facut ceea ce imi propusesem sa fac atunci cand m-am mutat in Ploiesti ! Sa imi iau fetele si sa merg acolo .

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 25 11 2006, 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doamne nicki...
imi pare rauu sincere condoleante...
dumnezeu sa ii odihneasca pe toti cei care au murit in accident...si prietena ta...sunt sigura ca stie cat de mult o iubeai....
uf sunt fara cuvinte..
imi pare rau scumpo...iti sunt alaturi ca toate fetele de altfel... Crying or Very sad pupic
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau, Nicky. Cutremurator.
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ingrozitor !!!!!! s-a ridicat tot parul pe mine citind randurile tale.
Dumnezeu sa-i odihneasca !!!
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum