CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce gatesc azi Chic-bebistele... ep. 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 15 03 2007, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Executat aseara salata cu peste afumat... A avut un succes fulminant!!! Laughing Laughing

Continut:

- salata verde;
- ardei gras rosu, taiat fashiuztze;
- amestec de legume mexican;
- peste afumat (macrou);
- ceapa taiata pestisori;
- maioneza de casa, in cantitate limitata, sa nu devina prea gretoasa mancarea;
- stropit cu zeama de lamaie la final.

A iesit suuuper, s-a executat intr-un timp foarte scurt.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flafa, azi fac iar chiftelutele tale cu peste. Saptamana viitoare poate incerc si salata asta. Suna bine.

Very Happy
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puiutu, cum e supa de chimen ? E buna ? N-am mancat niciodata si ma bate gandul sa o fac, dar sa stiu intai ca e ceva de capul ei. Merci.
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 23 03 2007, 10:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin,eu de felul meu nu suport chimenul,pur si simplu nu-mi place,darrrrr...am mancat la o vecina supa de chimen si a fost superrr!!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 08 05 2007, 8:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetele,dar voi chiar nu m-ai gatiti ????? Sunteti in greva foamei ?????
Eu am facut azi o ciorbita de porc cu multeeee legume si o varza calita(din asta noua) cu carne de porc.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 12:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi fac tocanita cu pipotele si inimioare de pui cu pireu de cartofi iar ca desert spuma de capsuni..mmmmm..
PS: gatim Diana, dar nu prea avem timp sa ne laudam. Laughing
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 5:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi voi face pentru prima data langos. Daca ies "estetici" voi pune poze mai tirziu.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 7:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce mai facui eu in ultima vreme Rolling Eyes : placinte cu branza, salamuri de biscuiti, spaghete cu smantana la cuptor, fripturi la cuptor, tocanite, spaghete cu ciuperci si ficatei... si nu mai stiu ca parca numa de gatit ar trebui sa stam uneori... alta treaba nu mai gasim timp sa facem ca stomacul cere... Wink Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Ce mai facui eu in ultima vreme Rolling Eyes : placinte cu branza, salamuri de biscuiti, spaghete cu smantana la cuptor, fripturi la cuptor, tocanite, spaghete cu ciuperci si ficatei... si nu mai stiu ca parca numa de gatit ar trebui sa stam uneori... alta treaba nu mai gasim timp sa facem ca stomacul cere... Wink Laughing Laughing Laughing

La maternitate?? Laughing Esti sigura ca ai nascut ???
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mamicule... mesajul e din 10... eu nascui pe 17... Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 26 05 2007, 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sarmalute in foi de vita de vie

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 26 05 2007, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sotul meu a facut gratarul, iar eu salata. Prajiturile le-au adus musafirii Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 26 05 2007, 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri facuram preferatele noastre: s[aghete cu ficatei si ciuperci, azi o tocanita cu carnita proaspata de porc si salam de biscuiti... Si mai primiram de mosi pilaf cu fripturica de pui de la socrela (venii cu cumnata sa-si vada nepotul) si o ditai tava de cartofi la cuptor cu pulpe de pui de la tusica mea preferata... Wink Amu gura sa avem sa mancam tot ca frigiderul cam da pe afara... Rolling Eyes Laughing

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 28 05 2007, 8:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, nici nu zici ca abia nascusi. auzi, tu, ditamai gateala la bucatarie! pai eu un an nu intram la bucatarie daca era proaspata lehuza Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 28 05 2007, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana... pot sa ma plang numa de plictis... ca nu-s invatata sa stau in casa mult si mai ales singura... Rolling Eyes daca tot stau macar sa am cu cine vorbi... dar simt lipsa de aer mai ales dupaamiaza... si abia astept sa mai treaca nitel timp si sa-mi organizez in balcon un "centru cultural" sa stau mai mult pe acolo.. macar la aer daca nu in compania cuiva (altcineva decat Teo)... asa incat bucatareala face timpul sa treaca mai usor... Wink si-mi face si multa placere... Razz

Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Mar 29 05 2007, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am gatit azi spanac cu piept de pui si o ciorbita de fasole ,ca mi-atrimis mama soacra leustean de acasa si era pacat sa-l las sa se ofileasca ,si pe vremea asta merge papata rece cu (ceapa) Very Happy Very Happy
Si pe mine ma relaxeaza gatitul Laughing Laughing si cam atat ca se trezeste Darius si chiar de vreau, mare lucru nu mai pot face, ma pastrez ptr sambata cand treb sa gatesc ptr motul lui Darius Razz Razz
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 10 06 2007, 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri am facut ciorba de burta, dovlecei prajiti si salata de vinete, iar azi executai o pitza cum nu am mai facut de vreo 2 anisori... si ne bucuraram de ea si noi si niste preteni buni... Wink

Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

: Noi am facut azi ficatei pe plita ,pulpite dezosate si mici si i-am devorat impreuna cu fratii si cumnatele
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Executat aseara salata cu peste afumat... A avut un succes fulminant!!! Laughing Laughing

Continut:

- salata verde;
- ardei gras rosu, taiat fashiuztze;
- amestec de legume mexican;
- peste afumat (macrou);
- ceapa taiata pestisori;
- maioneza de casa, in cantitate limitata, sa nu devina prea gretoasa mancarea;
- stropit cu zeama de lamaie la final.

A iesit suuuper, s-a executat intr-un timp foarte scurt.

Merci de reteta. Am mancat, si noi, si prietenii, si am ramas cu gandul la ea. La salata :))

TAAARE BUNA!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu sa fac salate.. ce idee mi-ati dat... pe caldurile astea nu mai stii ce sa mai mananci, ca-ti vine sa nu mai mananci nimik... Rolling Eyes

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum