CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce gatesc azi Chic-bebistele... ep. 9
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 3:26 pm    Titlul subiectului: Ce gatesc azi Chic-bebistele... ep. 9 Raspunde cu citat (quote)

CAPITOLUL: 1 2 3 4 5 6 7 8

Fetelor hai sa continuam aici discutiile ca prea ne intinseram... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Supa cu Raviolly

Foaia de taitei: un ou, sare, faina cat cuprinde - se intinde o foaie subtire care se taie in patratele mititele.

Compozitia: se toaca 1/2 piept de pui cu putina ceapa tocata, sare si piper.

Compozitia se imparte pe patratele, se inchid patratelele la cate 2 colturi opuse odata, apoi la cele opuse...

Se fierbe supa de pui cu morcov, albitura, ceapa... se stercoara si se adauga raviolly... se lasa la fiert, apoi se drege cu smantana si putin usturoi pisat. Pentru cine doreste, zarzavatul se poate pisa si apoi ii dati drumul in supa...

Mult succes si voua si mie cand m-oi apuca!!! Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Sus
corinaelena
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 10/11/2006

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am facut azi mazae cu cirnati,pt.fica si sotul meu,iar pt.mine ciuperci prajite cu usturoi,la care am sa-mi fac o mamaliga.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit corinaelena, delicios....tu tii post? poate imi spui si mie cum prepari ciupercile.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 5:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi avuram in we sarmalute in foi de vita de la mama mea... si ieri la pranz facuram mamaliguta cu cartofi prajiti, mujdei de usturoi, omleta, peste prajit, si cine dorea mamaliguta cu branza si iaurt... Razz Mama si la ora asta am o foame.... Rolling Eyes

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ciorbica de fasole verde,tocanita cu carne de vita si tarta cu carne tocata si ciuperci

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felul 1: supa crema de legume, cu smantana din belsug si cu crutoane facute de manuntele-astea doua ale mele...

Felul 2: spaghete chinezesti cu carne de pui taiata fashiute si cu legume mexicane... toate stropite din plin cu sos de soia... Mmmmmmm.... De ieri de la pranz, nu mai exista Laughing Laughing

Salata de vinete cu maioneza.

Ajunge. Very Happy

Lachitza mea

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu retetele la tarta cu carne si spaghetele cu sos de soia... Pls.... Rolling Eyes

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si euuuu Very Happy
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spaghete chinezesti

Se cumpara una bucata punga de spaghete chinezesti din orez (aproximativ 10 RON punga - da' merita!).

Ne mai trebuie:
- piept de pui (dezosat eventual),
- o punga de legume congelate (eu am pus amestec mexican, dar se poate pune de care vrea fiecare),
- cativa catei de usturoi,
- o ceapa mai marisoara si
- sos de soia (care se gaseste de cumparat in orice alimentara),
- condimente etc.

Se pune la fiert apa, iar cand aproape clocoteste, se pun spaghetele chinezesti si se lasa la oparit cca 3 - 5 minute. Se scot, se scurge foarte bine apa si se lasa la racit.

Se calesc ceapa taiata pestisori cu usturoiul taiat feliute Very Happy dupa care se adauga carnea de pui taiata marunt (tot ca niste pestisori trebuie sa arate, insa ceva mai mari decat ceapa, totusi Wink ) si se prajeste si ea.
Apoi se adauga legumele congelate (fierte in prealabil daca asa scrie pe punga lor).
La final se adauga spaghetele si se stropeste toata compozitia din belsug cu sos de soia, amestecand sa se omogenizeze toate componentele.

Pofta buna... La noi, ditaimai oloiul de spaghete a tinut o zi jumate! Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MULTUMIM FLUFFILICA NOASTRA DRAGA... Very Happy
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu cea mai mare placere si cu mult drag! pupatura

Poate diseara o sa ma invrednicesc sa fac niste piftelute din peste, ca de muuuuuuulta vreme nu am mai facut papica asta!

Lachitza mea

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 2:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

alea cum ai sunt?
eu nu mai stiu ce sa ii mai fac lui bebe...ma tot caznesc sa cumpar dovlecei ca morcov am sa fac un sore de legume ..date pe razatoare...ca asa ii place...
ultima oara cand am gatit am facut orez o oala mare sa ajunga la mancai...s pui gen KFC...si salata de rosii, castraveti ,morcov,ceapa taiate cubulete peste care am trantit iaurt...fff buna...decorezi cu piper praf si putin ulei...deliciu...
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 2:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Piftelute de peste

Lachitza mea

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 28 11 2006, 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetele care vor reteta de tarta,retete estehttp://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10941
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 29 11 2006, 10:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana , fluffy mersi...
diana fara nici o legatura dar nu ma pot abtine...piticul tau e bestial...ce mai danseaza... Laughing Laughing Laughing
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 29 11 2006, 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si mie imi place Elena,deaia l-am si pus
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 29 11 2006, 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa va arat ce tort i-am facut fetei mele,pt miine,de sf Andrei

Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 30 11 2006, 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Haideti sa va arat ce tort i-am facut fetei mele,pt miine,de sf Andrei

diana.... Shocked Shocked Shocked Shocked cum ai facut minunea?hmmm da si mie reteta pt cand oi avea fatima... Laughing Laughing Laughing fac ce fac si tot la ea ma gandesc...
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 30 11 2006, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TU l-ai facut ? Embarassed
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum