CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce gatesc azi Chic-bebistele... ep. 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 22 01 2008, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca e prima data cand scriu aici, ca eu sunt nula la gatit.
Dar am izbutit ieri sa fac Varza de Bruxelles cu unt!!!
Sunt chiar mandra de mine. Mi-era pofta asa ca am cumparat, taica-miu (care ne gateste) s-a uitat urat la mine si mi-a zis ca el nu stie ce-i aia si cum s-o prepare asa ca .... am citit in Sanda Marin si am fiert-o (intai in apa, apoi in unt) si .... gata!
Pana la urma poate ca nu-i chiar asa mare inginerie si gatitul asta
Laughing
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 22 01 2008, 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Pana la urma poate ca nu-i chiar asa mare inginerie si gatitul asta Laughing

Nu, ingineria este sa o faci suficient de repede incat sa ai si timp...si suficient de buna incat sa o manance cei din casa mai mult de o data, sa nu faci in fiecare zi(asta e din experienta Laughing ), Asa ca eu nu fac....gasim noi prin jur pe cate cineva sa ne dea de mancare. Avem la numere de catering... Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 01 2008, 12:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Laura ai dreptate Very Happy Marea problema la noi in familie este ca avem gusturi extrem de diferite. In plus sotul meu e alergic la peste, eu nu mananc vita, tatal meu are diabet si e obez (deci fara zahar si pe cat posibil fara grasimi) iar Monica .... nici nu-mi ajunge forum sa zic cate idei fixe are!
Asa ca la noi e intotdeauna frigiderul plin cu minim 3 cratite cu mancaruri diferite. Tata sa-mi traiasca!
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 23 01 2008, 9:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mare noroc ai ca tatal tau, Sorana! Nu il imprumuti si altora?

noi am mincat aseara piure cu ficatei si brinza de burduf.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 23 01 2008, 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am pt sot supa de galusti,paste cu carne tocata la cuptor,plus sarmale si piftie de la mamicuta.Eu sunt la dieta si mananc separat.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 24 01 2008, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mare noroc ai ca tatal tau, Sorana! Nu il imprumuti si altora?

Ana nu pot sa-l dau ca mor de foame daca pleaca Laughing
dalina_m
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/03/2009

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hello, hello, hello!!!! dupa un anu si vreo.... 2 luni!!!
haideti sa reinviem si rubr asta!!!
azi - ciorbita de varza, ca in ardeal
mazare cu afumatura
salata orientala cu masline si fasole rosie! - d-nealui la sv ii prajesc putin carnat afumat!!!
pupici la gagici!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai eu azi am sa fac niste scoici cu lamiie si dafin si felul doi cred ca o sa fie ceva ce o sa imi cada din frigider, ca nu am timp prea mult sa gatesc.
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 4:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai sa ma laud putin........
ieri am facut
1. fripturica de purcel cu sos de rosii si usturoi
2. sarmale cu varza acra, ciuperci si afumatura, o minunatie, ce mai!!!! am mancat ca spartii!!!!!uffffff....
ancuza, mie nu imi plac scoicile, offf, ce sa fac, de altfel nici pestele nu prea, fructe de mare nu am mancat niciodata......deh..... sincer, nici nu simt nevoia....... poate e rau, dar.....mananca puiul tau??
pupici la gagici!!!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am facut supa cu galusti si mancarica de cartofi cu cabanos.Am facut si o prajitura amandina,iar pt desearaam in plan pizza.
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca nu am inceput sa ii dau fructe de mare (e mic inca), doar peste, pui, vita, miel si porc. Eu ii fac mai mult mincarea separat si i-o pisez ca nu am timp la prinz sa stau dupa el sa o manince, asa ca i-o dau eu repede, doar fructele si carnita prajita o maninca singur si bineinteles pufuletii, prajiturelele mele de casa.
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a,da, scuze, anucza, acum am vazut varsta celui mic......... nu degeaba am 2 perechi de ochelari!!! Shocked Shocked Shocked
ciorbita mai am de ieri,
tocanita de purcel cu coriandru si masline
garnitura de grau fiert!!
maine, nu stiu!!!
pupici la gagici!!! Smile Smile Smile
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi plac foarte mult fructele de mare. Numai asta as manca Very Happy
Dar fi-mea si cu taica-su se stramba amandoi si nici macar nu vor sa guste Very Happy
In casa nu stiu sa le gatesc, taica-miu nici atat, asa ca mai mananc si eu la restaurant, din an in paste ....
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am facut ciorba de pui si o salata de cartofi cu masline.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum