CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SARCINA CU MENSTRUATIE?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/10/2006

MesajTrimis: Lun 13 11 2006, 3:20 pm    Titlul subiectului: SARCINA CU MENSTRUATIE? Raspunde cu citat (quote)

fetele,
ati mai auzit de asa ceva?eu am o prietena mama a 3 copii care a avut de 2 ori ciclu la a doua sarcina (primele 2 luni) si bineinteles ca din cz asta nu stia ca e gravida.Apoi mai stiu exemplul unei cunostinte care a avut 5 luni ciclu si ea fiind mai grasuta a aflat doar cand a inceput sa miste bebe,pt ca burta nu i se marise inca.

voi ati mai pomenit? Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 13 11 2006, 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, am pomenit. De mai multe ori, inclusiv matusa mea Wink

Legenda populara zice ca in asemenea cazuri, bb e baiat... Intr-adevar, in toate cazurile pe care le-am auzit eu, baiat a fost.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 13 11 2006, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,si eu am auzit,deci se mai intampla,cauzele insa nu le stiu.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 11:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...

http://www.putfile.com/georgi

Ultima modificare efectuata de catre Georgi la Sam 06 10 2007, 12:37 am, modificat de 1 data in total
Sus
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/10/2006

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:

Mai cunosc si caz de doamna care se credea la menopauza si ea era binemercic insarcinata la vreo 47 ani.. si amu are 2 fete la diferenta de 25 ani intre ele... Rolling Eyes

Shocked Very Happy Laughing periculoasa tanti cu pricina...la 47 ani! wow.

e interesant ca atunci cand ciclu inca e...sarcina e...dar simptome nu sunt! si cum sa stie bietele femei ca sunt insarcinate? Rolling Eyes
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...

http://www.putfile.com/georgi

Ultima modificare efectuata de catre Georgi la Sam 06 10 2007, 12:37 am, modificat de 1 data in total
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 3:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, este foarte posibil. Am patit-o si eu pe la 26 de ani. Eram insarcinata si nu stiam, pentru ca am avut ciclu peste sarcina. Am aflat abia pe la 4 luni!!!! Din pacate atunci n-am putut pastra copilul, din diverse motive, si a fost primul si sper ultimul avort din viata mea.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va mirati la 47 de ani? dar Adriana Iliescu la 67?! Biata fetita la majorat va avea o mumie in loc de mama. Sint multe ciudatenii pe lumea asta asa ca nimic nu ar trebui sa ne mire.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum