| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu se dezinfecteaza pe toata scara, degeaba dai tu cu tzshpe mii de produse. Incearca totusi sa dai zilnic sau o data la doua zile pe la tevi, in balcon si la usa de la intrare, adica prin locurile prin care au ei acces. Offff, taaaaare neplacut! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
V-am spus ca vineri m-am certut cu o donsoara de pe la nu stiu ce Directie de abandon din BUcuresti?Mimoza asta nici macar nu stia ca eu am deschis ancheta sa pot lua copila in plasament si ma sunase sa imi spuna raspicat ca are plangeri de la tigani ca am luat copilul cu forta de la ei si nu vreau sa-l dau inapoi .Sa pun mana sa dau copilul ca are parinti si ca nu e treaba mea cum o cresc aia ! Auzi ce minte avea femeia asta! Cand i-am spus ca insasi mama copilului mi-a adus-o innapoi de atatea ori si ca am facut poze sa le arat in ce hal era copilul ! Cand a auzit nu-i venea sa creada si i-am dat numarul de telefon al vara-mii sa le intrebe personal si ca sa se gandeasca bine daca vor ca fata sa creasca intr-o familie normala sau cersind pe strada si prostituindu-se ca matusile ei . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | | Daca nu se dezinfecteaza pe toata scara, degeaba dai tu cu tzshpe mii de produse. Incearca totusi sa dai zilnic sau o data la doua zile pe la tevi, in balcon si la usa de la intrare, adica prin locurile prin care au ei acces. Offff, taaaaare neplacut! |
Flafulet , am doar in baie si-n bucatarie si mai evada cate unu pe la fete ca au camera chiar langa bucatarie .Am dat cam la 3 zile ca am zis ca poate le ies ouale . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nik... mama dar tu cand te linistesti??? De fapt NOI cand ne linistim???
Am si eu niste entitati dinastea maronii-rosietice, mari, si cu aripi frate... zboara de zici ca-s papagali... si nu de alta dar sa nu ajunga pe langa copii (ca ajunsera si prin dormitor vreo 3 ori in decursul timpului...)
Am observat insa ca la bucatarie din cauza plasei nu mai pot intra si mai gasim aproape in fiecare seara la baie, unde avem ditai geamul dar cam greu de pus plasa aici din motive discutabile... si mai gasim in camara unde ajung... nici eu nu stiu de unde... ca aerisirea e astupata, la bucatarie la tevaraie am astupat iarna asta de cand cu mutarile de tevi, chiuveta si mobila noua... iar din camara trece spre bucatarie in zona tevilor de la chiuveta pt ca in camara am masina de spalat, racordata la bucatarie si trec pe langa racordurile masinii... banuiesc ca noaptea spre galeata de gunoi, ziua se ascund in camara.. Cah... nasol... eu una il chem pe sotul sai omoare... mama cand a vazut prima data asa ceva la mine a urlat din toti rarunchii ca ea nu mai vazuse niciodata si adevarul este ca nici eu pana sa ma marit si sa ma mut aici... Mama a zis ca-s elefanti...
Ca sa nu-ti zic ca la un moment dat am gasit ca-si facusera cuib in usa de la dormitor... ca stii ca usile astea ceausiste sunt cu gauri in ele si sa vezi ce de oua am scos de-mi venea sa-mi dau si matele afara... noi am dat bine de tot cu sprai in usa si apoi am lipit partea de jos a usii cu un scoch lat...
Deci daca geamurile le ai "sigilate" cu plase inseamna ca mai intra pe la tevi... daca si pe la tevi ai astupat bine, vezi sa nu-ti intre pe la usa de la intrare ca noi patiram asa odata cand musafirii ieseau si gandacul intra... si verifica-ti si usile dintre camere...
In rest ce sa-ti zic... mi-a dat mama odata o solutie cu care dai odata si nuti mai intra mult timp, sau daca intra mor, chiar daca tu nu mai simti mirosul solutiei... o sa incerc sa o intreb ce solutie era si de unde s-ar lua... daca aflu te anunt...
In rest rabdare si Flituri...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si acum ce am facut eu azi???
Am avut musafiri.. preteni buni, am facut o pitza buna... si asa de bine ne-am simtit...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
doar_eu Membru nou

Data inscrierii: 25/10/2005 Mesaje: 19
|
Trimis: Lun 11 06 2007, 4:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: |
In rest ce sa-ti zic... mi-a dat mama odata o solutie cu care dai odata si nuti mai intra mult timp, sau daca intra mor, chiar daca tu nu mai simti mirosul solutiei... o sa incerc sa o intreb ce solutie era si de unde s-ar lua... daca aflu te anunt...
|
Cand stateam in camin aveam niste gandaci in camera care nu mureau cu nimic. Dar nimic...nimic! Oricat de scump era produsul.
Insa, spre fericirea mea, le-am gasit leacul: REGENT (sper ca imi aduc aminte bine numele). Este o fiola luata de la farmaciile de plante. Este pentru gandacii de agricultura si eu o dizolvam in 2 L de apa si stropeam pe toate laturile camerei. De cand cu solutia asta nu am mai avut nici picior de gandac in camera. Desi in camin erau cu caru'.
Trebuie insa sa dati cu mare grija ca sa nu ramana prin locurile in care ajung copiii. Probabil e destul de toxic. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Lun 11 06 2007, 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
daaa asa e...Regent...de asta povesteam si eu....si fara miros Nicki... bravo Doar_eu..mersi de reimprospatarea memoriei.... am imbatranit...  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa continuam discutiile aici.  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|