CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce ati facut azi? - 11
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 6:05 pm    Titlul subiectului: Ce ati facut azi? - 11 Raspunde cu citat (quote)

Capitolul anterior aici.

Spor la sporovaiala Wink

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 10:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi incepem santerul in casa!!!! In sfarsit terminam camera printesei noastre saptamana viitoare!!! Azi vin sa monteze usa..iar de luni vine zugravul si vinerea viitoare punem parchetul!!! Sunt asa fericita ca in sfarsit o sa am toata casa pusa la punct!!!! Very Happy Very Happy
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iuliana.. spor la trebi si inarmeaza-te cu multa rabdare.... nu de alta (nu vreau sa cobesc), dar in genere treburile astea nu merg niciodata exact cum le planuim, si mai ales atat de repede cum le planuim... Dovada ca eu am stat 3 luni fara chiuveta... Evil or Very Mad

Laura, mama.... am ras cu lacrimi... O zi buna astazi!!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu Georgi!!! Acum 6 luni am pus si centrala in apartament....si surpriza maare am avut-o cand mi-au pus caloriferul in baie au trecut cu burghiul in dormitor!!! Evil or Very Mad Cat despre varuit si gletuit...sunt si eu Stan patiul!!! Sper ca de data asta sa fie cu noroc!!!! Wink
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu iti tin pumnii... poate de data asta va fi exceptia de la regula... Wink Laughing

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu azi... hmmm... munca si munca... Rolling Eyes

Maine plecam cu ai mei la Tulcea - ei la o nunta si noi ramanem peste noapte la niste rude... abia astept... parca plec in tabara de vara asa nerabdatoare sunt... Va pup dulce de tot si va urez un week-end minunat la toate!!!
See you... luni... Wink Laughing Laughing Laughing

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 13 11 2006, 5:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In wee am fost la nunta! Cu Monica!
A fost fata mea "sufletul petrecerii". A dansat incontinuu de la 8 seara la 3 dimineata, cu foarte scurte pauze de mancat!
Abia astept sa ni se dea pozele ca e fi-mea si mireasa cred ca impart frateste filmul si pozele Laughing
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 11:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi am fost in we la Tulcea la un var drag mie si la sotia lui si mai draga mie... si la copii lor... dragi mie... si iam gasit ca dupa zugraveli cu casa intoarsa, dar atat sau bucurat de vizita si atat am stat de vorba peste noapte, incat, dupa 3 ore de somn, nu ne-am resimtit deloc obositi... Copii lor sunt de 4,5 rspectiv 1 an, fetita de un an o dulcica si o cuminte... baiatul un dracusor de care am povestit in alt topic, si nu de bine... Ne-am bucurat unii de altii si am promis ca ne mai vizitam...desi ea a recunoscut ca e mult mai greu de plecat la drum cu 2 copii inca mici, si deci la fel imi va fi si mie din vara incolo... Rolling Eyes

Apoi am trecut pe la tara la bunicul meu, am fost la ciorba de potroace a nuntii la care fusesera ai mei in noaptea cu pricina, am tras un inghet de nu va zic, ca se lasase ca de ninsoare asa afara... apoi ne-am intors acas - pe la 7 seara duminica - am facut o baita calda foc si ne-am culcat.. si am dormit... Razz de la 8 seara la 7 dimineata... Laughing Laughing Laughing

Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele prietene, eu nu prea mai reusesc sa intru pe chic Sad
Am o gramada de probleme de tot soiul, la birou am f. mult de lucru deoarece ne-a plecat o colega si atributiile ei s-au impartit. Asa ca pana vine altcineva in locul ei voi fi foarte ocupata.
Abia mai reusesc sa intru sa mai citesc din cand in cand. Dar va doresc toate cele bune si spor la "chicuit". Va pup.
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi te pupam pe tine si-ti uram spor la treaba!!! Te asteptam cu mult drag! Wink

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

paula te asteptam sa revii....dintre treburi....pupici
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 19 11 2006, 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acusi plecam la plimbare si sa mai umblam prin magazine sa vedem ce mai e pentru bebelusi.
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 20 11 2006, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Acusi plecam la plimbare si sa mai umblam prin magazine sa vedem ce mai e pentru bebelusi.

ce mistoooo.vreau si eu...si bebe si plimbare dupa lucrusoare...ce ai cump dany??
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 11 2006, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata am cumparat asa.2 lenjerii de patut albe cu broderie,o paturica,5 salopetele pentru nou nascuti,5 body,3 perechi de sosetele albe,un costumas rosu gros pentru afara,sterilizator pentru biberoane,jucaria Vocea mamei de la chicco,aspirator nazal pentru mucutzi,patut avem ca l-am primit cadou.Oricum,e super frumos sa mergi prin magazine sa faci cumparaturi pentru bebe! Mai vorbim despre asta la topicul aferent,ca sa nu fim off topic aici Wink .
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 2:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dany Laughing Laughing
E frumos sa mergi prin magazine dupa chestii pt bb, nasol e ca nu-ti trece!
Adica eu acum intru intr-un supermarket sa iau un iaurt si iau un iaurt de 2 lei si jucarii si/sau hainute de 100!
Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa e Sorana! Eu acum prin magazine nu ma mai uit dupa mancare si detergenti ci dupa haine de bebe si jucarii Laughing Laughing Sunt asa de frumoase astea mici ca imi vine sa cumpar mereu! Pentru mine,nici nu mai zic,ca nu ma mai intereseaza deloc! Laughing
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 10:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce surpriza o sa primim poimiine de la chic?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu is ultracurioasa!!! POIMAINE! Cand e poimaine? Sambata?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu, ca e poimaine de doua zile Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Nu stiu, ca e poimaine de doua zile Laughing

hihi a devenit maine...
si eu vroiam sa va intreb...chiar nu stie nimeni?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 1 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum