| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 08 11 2006, 11:49 pm Titlul subiectului: Un sfat ,va rog ! |
|
|
Mey , nu stiu ce sa fac .Am nevoie mai mult de un sfat decat de ajutor .
La Alexa mea in clasa e o fetita dintr-o familie tare tare saraca si mi s-a rupt inima cand am vazut-o zilele trecute , pe un frig amarnic cu o gecutza din aceea subtire pe ea in timp ce colegii ei erau infofoliti si bine .Copila are 9 ani si ceva (am intrebat-o pe Alexa ) dar jusr ca nu arata mai mare de 7 ani .Ii vine Alexei mai mica cu un cap si fi-mea nu e chiar inalte .M-am gandit sa-i fac o surpriza de Sf Nicolae si sa-i dau cateva hainute .Sunt sigura ca parintii ar primi (nu stiu varstele fratiorilor ei , ca mai are 3 acasa ) dar nu stiu cum sa fac sa nu se simta copilul prost .Stiti voi .Sa-i dau o gecuta mai groasa , ceva pantalonasi , puloverase , ce-oi gasi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 09 11 2006, 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu vorbesti cu educatoarea lor? Daca vrei sa nu se simta jugniti, roag-o sa le dea ea pachetul cu hainute parintilor si sa le spuna ca sunt de la stat....ajutoare sau ceva asemanator. Daca crezi ca asa va merge. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 09 11 2006, 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Invatatoarea lor nu prea se baga in astfel de cazuri .E genul care e interesata doar de ce face copilul la scoala si atat . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 09 11 2006, 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky,pe motiv ca se apropie Sf Neculai,ii dai pachetul si gata,eu nu cred ca se va simti prost,ci va aprecia gestul tau,va fi o bucurie pentru ei.E ca si cum i-ai face un cadou,iar eu zic ca daca in cadou e ceea ce chiar are nevoie se va bucura si nu se va simti prost. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 10 11 2006, 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
off topic: eu am ramas cu "educatoare" de la Andi _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 14 11 2006, 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sau ai putea, tot in contul zilei de Mos Nae :), sa ii dai Alexei sa dea pachetul colegei. Eventual, o invitati la voi sau undeva unde sa nu vada ceilalti colegi si sa se simta ea jignita.... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 15 11 2006, 3:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | | Sau ai putea, tot in contul zilei de Mos Nae :), sa ii dai Alexei sa dea pachetul colegei. Eventual, o invitati la voi sau undeva unde sa nu vada ceilalti colegi si sa se simta ea jignita.... |
O idee excelenta ! Multumesc MULT ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|