CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Un sfat ,va rog !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 08 11 2006, 11:49 pm    Titlul subiectului: Un sfat ,va rog ! Raspunde cu citat (quote)

Mey , nu stiu ce sa fac .Am nevoie mai mult de un sfat decat de ajutor .
La Alexa mea in clasa e o fetita dintr-o familie tare tare saraca si mi s-a rupt inima cand am vazut-o zilele trecute , pe un frig amarnic cu o gecutza din aceea subtire pe ea in timp ce colegii ei erau infofoliti si bine .Copila are 9 ani si ceva (am intrebat-o pe Alexa ) dar jusr ca nu arata mai mare de 7 ani .Ii vine Alexei mai mica cu un cap si fi-mea nu e chiar inalte .M-am gandit sa-i fac o surpriza de Sf Nicolae si sa-i dau cateva hainute .Sunt sigura ca parintii ar primi (nu stiu varstele fratiorilor ei , ca mai are 3 acasa ) dar nu stiu cum sa fac sa nu se simta copilul prost .Stiti voi .Sa-i dau o gecuta mai groasa , ceva pantalonasi , puloverase , ce-oi gasi .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 8:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu vorbesti cu educatoarea lor? Daca vrei sa nu se simta jugniti, roag-o sa le dea ea pachetul cu hainute parintilor si sa le spuna ca sunt de la stat....ajutoare sau ceva asemanator. Daca crezi ca asa va merge.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Invatatoarea lor nu prea se baga in astfel de cazuri .E genul care e interesata doar de ce face copilul la scoala si atat .

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,pe motiv ca se apropie Sf Neculai,ii dai pachetul si gata,eu nu cred ca se va simti prost,ci va aprecia gestul tau,va fi o bucurie pentru ei.E ca si cum i-ai face un cadou,iar eu zic ca daca in cadou e ceea ce chiar are nevoie se va bucura si nu se va simti prost.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 9:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

off topic: eu am ramas cu "educatoare" de la Andi
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 6:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau ai putea, tot in contul zilei de Mos Nae :), sa ii dai Alexei sa dea pachetul colegei. Eventual, o invitati la voi sau undeva unde sa nu vada ceilalti colegi si sa se simta ea jignita....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 15 11 2006, 3:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Sau ai putea, tot in contul zilei de Mos Nae :), sa ii dai Alexei sa dea pachetul colegei. Eventual, o invitati la voi sau undeva unde sa nu vada ceilalti colegi si sa se simta ea jignita....

O idee excelenta ! Multumesc MULT !

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati... Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum