| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 03 01 2007, 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am primit si eu!
Multumim mult Ana si Edy ... sunt super cadourile pentru mine si Monica ....
Va pupam
PS: Dobitocii de la posta au pus a doua notificare, datata 29 dec impreuna cu prima, datata 22 dec. .... deci trebuia sa primesc inainte de Craciun  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 03 01 2007, 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Claudia ...... spune-mi ca a ajuns coletul ...... te roooggg _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Joi 04 01 2007, 4:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Spiridus SORANA multumesc mult!!!!Abia azi am reusit sa ma bucur si sa aflu si eu ca am primit pachetul de la tine.LA MULTI ANI SPIRIDUSELOR! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 04 01 2007, 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc din suflet Spiridusei mele.
Anul acesta am avut o Spiridusa pe cinste!
Pot spune fara sa gresesc deloc ca Spiridusa mea mi-a daruit tare multe satisfacti de-a lungul timpului si mi-a fost Spiridusa cu mult inaintea acestei initiative .
A fost prima forumista, cea care ne-a ajutat sa intemeiem familia forumistelor Chic si cea careia nu stiu daca voi putea sa-i multumesc vreodata suficient.
A ramas aici si a trecut peste toate problemele...(stim noi)s-a bucurat alaturi de noi...s-a enervat alaturi de noi
Iti multumesc draga spiridusa din suflet si-ti doresc, ca in viata sa ai parte doar de bucurii si de deagostea celor din jurul tau!
V-am facut curioase??
Cine este...stiti??
Ghici ghicitoarea mea! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 04 01 2007, 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Anul acesta am avut parte pe langa satisfactia de a primii de la o buna prietena "spiridusala" (asa ii zice Cristi , m-a intrebat la un moment dat "Tu ai trimis "Spiridusala"? ) si sa fiu Spiridusa unei doamne somnoricioase tare draga mie...Cred insa ca mesagerul meu a cam schiopatat ca pana acum nu a ajuns nici o veste...of, of _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 04 01 2007, 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | Multumesc din suflet Spiridusei mele.
Anul acesta am avut o Spiridusa pe cinste!
Pot spune fara sa gresesc deloc ca Spiridusa mea mi-a daruit tare multe satisfacti de-a lungul timpului si mi-a fost Spiridusa cu mult inaintea acestei initiative .
A fost prima forumista, cea care ne-a ajutat sa intemeiem familia forumistelor Chic si cea careia nu stiu daca voi putea sa-i multumesc vreodata suficient.
A ramas aici si a trecut peste toate problemele...(stim noi)s-a bucurat alaturi de noi...s-a enervat alaturi de noi
Iti multumesc draga spiridusa din suflet si-ti doresc, ca in viata sa ai parte doar de bucurii si de deagostea celor din jurul tau!
V-am facut curioase??
Cine este...stiti??
Ghici ghicitoarea mea! |
Lumi nu?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Vin 05 01 2007, 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Marinutza, sigur nu esti detectiv de cariera?
Personal, am fost onorata si fericita si bucuroasa si multumita si si si ... sa fiu spiridusa ... cui am fost (persoana draga tare mie). Caci are un suflet ca painea calda si merita toate sentimentele frumoase!
Si, pentru ca tot sunt prin zona , multumesc si eu Laurei, spridusa mea simpatica, care nu numai ca mi-a facut o surpriza deosebit de placuta, dar in fiecare zi, datorita darului ei, ma face sa zambesc! |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 01 2007, 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lumi sunt doar Spiridus de cariera dar am eu asa un fler la dibuit diverse. oricum nici nu era greu sa-mi dau seama avand in vedere ca am urmarit postarile voastre  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam 06 01 2007, 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Heheeee... iata ca ieri a ajuns si cadoul de la SPIRIDUSA MEA DE PESTE OCEAN!!!!
CLAUDIA, multumesc mult de tot!!! E super calendarul si e plin de pisici!!! M-ai nimerit din plin!!!
Multumesc inca o data din inima!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Sam 06 01 2007, 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uf, Diana... imi pare rau ca a ajuns cadoul asa de tarziu... Sper totusi ca nu te-au pus pe drumuri...
La fel, sper sa-ti fi placut cadoul si sa ti se fi potrivit.
Ce chestie cu scrisul... nu? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Sam 06 01 2007, 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,Fluf,m-ai nimerit cu tenu.......combinat  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Sam 06 01 2007, 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur tare mult, Diana. Sa o folosesti cu placere si sa fie utila. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Dum 07 01 2007, 6:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ma bucur ca iti place si ca a ajuns.Stiam ca-ti plac pisicutele! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 08 01 2007, 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc din nou, draga mea spiridusa Claudia!! Imi place la nebunie calendarul si nici nu stiu la care pisicuta sa ma uit mai intai! Asa ca o s-o iau pe zile! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mar 06 02 2007, 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adminuta draga, a ajuns foarte la timp cadoul si mi-e tare drag, e deosebit. Iti multumesc din suflet, chiar daca atat de tarziu. |
|
| Sus |
|
 |
|