CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Spiriduselor... ADUNAREA!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 03 01 2007, 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am primit si eu!
Multumim mult Ana si Edy ... sunt super cadourile pentru mine si Monica ....
Va pupam

PS: Dobitocii de la posta au pus a doua notificare, datata 29 dec impreuna cu prima, datata 22 dec. .... deci trebuia sa primesc inainte de Craciun Mad
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 03 01 2007, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia ...... spune-mi ca a ajuns coletul ...... te roooggg
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Joi 04 01 2007, 4:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spiridus SORANA multumesc mult!!!!Abia azi am reusit sa ma bucur si sa aflu si eu ca am primit pachetul de la tine.LA MULTI ANI SPIRIDUSELOR!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 04 01 2007, 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc din suflet Spiridusei mele.
Anul acesta am avut o Spiridusa pe cinste!
Pot spune fara sa gresesc deloc ca Spiridusa mea mi-a daruit tare multe satisfacti de-a lungul timpului si mi-a fost Spiridusa cu mult inaintea acestei initiative Razz .
A fost prima forumista, cea care ne-a ajutat sa intemeiem familia forumistelor Chic si cea careia nu stiu daca voi putea sa-i multumesc vreodata suficient.
A ramas aici si a trecut peste toate problemele...(stim noi)s-a bucurat alaturi de noi...s-a enervat alaturi de noi Laughing Laughing Laughing
Iti multumesc draga spiridusa din suflet si-ti doresc, ca in viata sa ai parte doar de bucurii si de deagostea celor din jurul tau!
V-am facut curioase?? Laughing Laughing
Cine este...stiti??
Ghici ghicitoarea mea!

admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 04 01 2007, 1:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anul acesta am avut parte pe langa satisfactia de a primii de la o buna prietena "spiridusala" (asa ii zice Cristi , m-a intrebat la un moment dat "Tu ai trimis "Spiridusala"? Laughing Laughing ) Laughing si sa fiu Spiridusa unei doamne somnoricioase tare draga mie...Cred insa ca mesagerul meu a cam schiopatat ca pana acum nu a ajuns nici o veste...of, of
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Joi 04 01 2007, 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Multumesc din suflet Spiridusei mele.
Anul acesta am avut o Spiridusa pe cinste!
Pot spune fara sa gresesc deloc ca Spiridusa mea mi-a daruit tare multe satisfacti de-a lungul timpului si mi-a fost Spiridusa cu mult inaintea acestei initiative Razz .
A fost prima forumista, cea care ne-a ajutat sa intemeiem familia forumistelor Chic si cea careia nu stiu daca voi putea sa-i multumesc vreodata suficient.
A ramas aici si a trecut peste toate problemele...(stim noi)s-a bucurat alaturi de noi...s-a enervat alaturi de noi Laughing Laughing Laughing
Iti multumesc draga spiridusa din suflet si-ti doresc, ca in viata sa ai parte doar de bucurii si de deagostea celor din jurul tau!
V-am facut curioase?? Laughing Laughing
Cine este...stiti??
Ghici ghicitoarea mea!

Lumi nu? Wink
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 05 01 2007, 10:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza, sigur nu esti detectiv de cariera? Laughing

Personal, am fost onorata si fericita si bucuroasa si multumita si si si ... Razz sa fiu spiridusa ... cui am fost (persoana draga tare mie). Caci are un suflet ca painea calda si merita toate sentimentele frumoase!

Si, pentru ca tot sunt prin zona Razz , multumesc si eu Laurei, spridusa mea simpatica, care nu numai ca mi-a facut o surpriza deosebit de placuta, dar in fiecare zi, datorita darului ei, ma face sa zambesc! Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 05 01 2007, 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lumi sunt doar Spiridus de cariera dar am eu asa un fler la dibuit diverse. oricum nici nu era greu sa-mi dau seama avand in vedere ca am urmarit postarile voastre Wink
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Sam 06 01 2007, 5:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Heheeee... iata ca ieri a ajuns si cadoul de la SPIRIDUSA MEA DE PESTE OCEAN!!!!

CLAUDIA, multumesc mult de tot!!! E super calendarul si e plin de pisici!!! cat Laughing Laughing Laughing M-ai nimerit din plin!!! bis

Multumesc inca o data din inima!!! heart

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 01 2007, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uf, Diana... imi pare rau ca a ajuns cadoul asa de tarziu... Crying or Very sad Sper totusi ca nu te-au pus pe drumuri...

La fel, sper sa-ti fi placut cadoul si sa ti se fi potrivit. Wink

Ce chestie cu scrisul... nu? Laughing

Lachitza mea

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Sam 06 01 2007, 6:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,Fluf,m-ai nimerit cu tenu.......combinat Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 06 01 2007, 7:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur tare mult, Diana. Sa o folosesti cu placere si sa fie utila. Wink

Lachitza mea

Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Dum 07 01 2007, 6:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca iti place si ca a ajuns.Stiam ca-ti plac pisicutele!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 08 01 2007, 10:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc din nou, draga mea spiridusa Claudia!! Imi place la nebunie calendarul si nici nu stiu la care pisicuta sa ma uit mai intai! Asa ca o s-o iau pe zile! Laughing

Lachitza mea

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 06 02 2007, 11:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta draga, a ajuns foarte la timp cadoul si mi-e tare drag, e deosebit. Iti multumesc din suflet, chiar daca atat de tarziu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum