CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
CRACIUNUL 2006!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 10:17 am    Titlul subiectului: CRACIUNUL 2006! Raspunde cu citat (quote)

Rasfoind ofertele Metro, am constatat cu mare uimire ca au deja oferte pentru sarbatorile de iarna... Cu frigul care incet incet vine peste noi, incep din ce in ce mai mult sa simt acel spirit al Craciunului... Realizez ca este inca devreme, insa eu una astept aceasta sarbatoare mai mult ca oricand! (cam de pe la Craciunul anterior Laughing Laughing )

Deja incep sa ma gandesc ce sa cumpar celor dragi drept cadouri de Craciun... Insa, nu pot sa ma abtin sa nu le dau micile atentii in avans... Rolling Eyes Spre exemplu, ieri a venit la noi la servici un nenea cu cosmetice, asa ca i-am luat mamei un ruj Nivea original (binenteles ca nu m-am uitat nici pe mine, stati linistite: un rimel si doua rujuri de la Max Factor, insa alea nu-s pentru Craciun Razz )...

Voi ati inceput "operatiunea cadoriada"??? Laughing

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 8:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu deocamdata lucrez mult mult mai mult ca sa castig mai mult sa-mi pot permite acele cadouri dar deja ma gandesc ce si cui le cumpar .
Alexei vreau sa-i iau un celular pentru ca toate colegele ei au si am ajuns la concluzia ca ii e necesar .Invatatoarea le tot da teme de echipa si tre sa mearga la alte colege si macar sa ma sune cd tre s-o iau de acolo , nu?
Luna viitoare voi avea si botezul micutei mele nepoate iar la sf lunii asteia vrem sa ne cununam asa ca pentru mine deja incepe perioada sarbatorilor .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 05 11 2006, 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
la sf lunii asteia vrem sa ne cununam asa ca pentru mine deja incepe perioada sarbatorilor .

Inteleg ca este vorba de voi 2, nu? Embarassed Sa fie intrun ceas bun, cu multe bucurii!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari, Nik!
EU deja am inceput sa strang bani si ma gandesc sa-i schimb in produse. Anul trecut pe 23 sau 24 inca mai orbecaiam prin magazine, cu nervi si cu lipsa acuta de inspiratie. Uite ca ma gandesc la tine, Laura, parca si tu erai tot asa, pe ultima suta de metri cu cumparaturile, nu? Anul asta intorc foaia. Laughing Incep din noiembrie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Felicitari, Nik!
EU deja am inceput sa strang bani si ma gandesc sa-i schimb in produse. Anul trecut pe 23 sau 24 inca mai orbecaiam prin magazine, cu nervi si cu lipsa acuta de inspiratie. Uite ca ma gandesc la tine, Laura, parca si tu erai tot asa, pe ultima suta de metri cu cumparaturile, nu? Anul asta intorc foaia. Laughing Incep din noiembrie.

hihihih somnoricooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ai devenit prevazatoare a?
eu iubeam efectiv sa fac cadouri alor mei...acum de la departare nu prea reusesc sa le fac....ca nu ajung...
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 9:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somnorici, daca tot intorci foaia, da si tu citeva idei de cadouri: pentru copil, pentru sot, pentru mami, adica noi ... Laughing

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata ma gandesc la socri, sa le iau vesela pentru cuptorul cu microunde, ca au numai farfurii cu margini din alea aurii, care nu merg incalzite la micro. Ma gandeam la ceva arcopal. Pe urma, la mama mea ma gandesc la un calorifer electric (dar asta numai impreuna cu fratele meu, ca e prea scump). Pentru copil e usor, neshte jucarii, pentru sot sigur pulovere ca s-a ingrasat african , nu stiu inca ce sa iau nasei lui Matei, ca are de toate.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca sunt un pic cam egoista sau prea fericita dar,deocamdata nu m-am gandit la asa ceva, cand merg prin magazine ma uit numai dupa lucruri pentru fetita noastra! Very Happy Numai asta am in cap deocamdata! Laughing
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Felicitari, Nik!

Ei da! Anul acesta ingros obrazul. Anul trecut imi era jena sa ofer cadou din ce avem noi pe mag., anul asta stiu ca oricum nu am timp. Noroc ca nu am magazin de jucarii, ca macar copiilor le caut altceva. Laughing
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mie 08 11 2006, 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dani stai putin....ca ma bagi in erori...ai fetita?ai vazut gata?ai o mica printesica?????
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 08 11 2006, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Elena,uita-te la Mamici cu burtici vol 5....ca sa nu fim off topic aici.
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 21 11 2006, 6:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa pot si eu sa incep cu cumparaturile din timp, dar din pacate luna noiembrie este si a fost cam aglomerata din pct. de vedere financiar. Asa ca nu cred ca voi reusi. I-am luat totusi mamei mele un tensiometru, ca l-am gasit la super super oferta in Auchan. Eu oricum ii cautam asa ceva, pentru ca are probleme si cel mai ieftin l-am gasit la 1,6-1,7 mil iar pe acesta am dat 1 mil. Deci totusi este o diferenta. In rest nu prea stiu ce o sa luam cadouri.
Dati-mi si mie idei ce as putea sa iau finilor care nu sunt in tara si cam au de toate :(
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 21 11 2006, 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un set de oale de lut, pictate!!! De-alea sigur nu gasesc in noua lor tara. Wink

Lachitza mea

Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 8:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa nu se sparga pe drum sa ajunga un set de cioburi de lut pictate....
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 1:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing cam asa ceva, dar chiar este o idee buna cred. Macar una bucata, de facut sarmale in ea, sau o gaina ... yammyyyyy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 22 11 2006, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimiti si gaina? Laughing

Lachitza mea

Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 3:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau incearca magazinele Sara Blu, acolo mai gasesti chestii dragute ptr cadou, spre exemplu am cumparat anul trecut de acolo o iconita pictata pe lemn f draguta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Trimiti si gaina? Laughing

Laughing Laughing
din fericire nu trebuie sa le trimit ca vine finutza la noi peste 2 saptamani.
Gaina am putea sa o facem de aici si s-o manance pe drum , dar cred ca nu e voie Sad
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai daca vin ei incoace, treaba lor daca-si sparg oalele pe drum! Tu ti-ai facut datoria. Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate vine doar finutza ca finu' are treaba multa si nu poate lipsi.
Dar asa cum zici , treaba ei daca ajunge bucatele. Oricum am sa fac tot posibilul sa gasesc o modalitate buna de a o ambala ca ar fi chiar pacat sa nu o poata folosi. Dar sa stiti ca mi-ati dat o idee foarte buna. Cred ca asta o sa le cumparam, ca e pentru amandoi Razz Ea gateste , el mananca Laughing Laughing
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum