| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 10:17 am Titlul subiectului: CRACIUNUL 2006! |
|
|
Rasfoind ofertele Metro, am constatat cu mare uimire ca au deja oferte pentru sarbatorile de iarna... Cu frigul care incet incet vine peste noi, incep din ce in ce mai mult sa simt acel spirit al Craciunului... Realizez ca este inca devreme, insa eu una astept aceasta sarbatoare mai mult ca oricand! (cam de pe la Craciunul anterior )
Deja incep sa ma gandesc ce sa cumpar celor dragi drept cadouri de Craciun... Insa, nu pot sa ma abtin sa nu le dau micile atentii in avans... Spre exemplu, ieri a venit la noi la servici un nenea cu cosmetice, asa ca i-am luat mamei un ruj Nivea original (binenteles ca nu m-am uitat nici pe mine, stati linistite: un rimel si doua rujuri de la Max Factor, insa alea nu-s pentru Craciun )...
Voi ati inceput "operatiunea cadoriada"??? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu deocamdata lucrez mult mult mai mult ca sa castig mai mult sa-mi pot permite acele cadouri dar deja ma gandesc ce si cui le cumpar .
Alexei vreau sa-i iau un celular pentru ca toate colegele ei au si am ajuns la concluzia ca ii e necesar .Invatatoarea le tot da teme de echipa si tre sa mearga la alte colege si macar sa ma sune cd tre s-o iau de acolo , nu?
Luna viitoare voi avea si botezul micutei mele nepoate iar la sf lunii asteia vrem sa ne cununam asa ca pentru mine deja incepe perioada sarbatorilor . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 05 11 2006, 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | | la sf lunii asteia vrem sa ne cununam asa ca pentru mine deja incepe perioada sarbatorilor . |
Inteleg ca este vorba de voi 2, nu? Sa fie intrun ceas bun, cu multe bucurii! _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Lun 06 11 2006, 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari, Nik!
EU deja am inceput sa strang bani si ma gandesc sa-i schimb in produse. Anul trecut pe 23 sau 24 inca mai orbecaiam prin magazine, cu nervi si cu lipsa acuta de inspiratie. Uite ca ma gandesc la tine, Laura, parca si tu erai tot asa, pe ultima suta de metri cu cumparaturile, nu? Anul asta intorc foaia. Incep din noiembrie. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Lun 06 11 2006, 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| somnorici a scris: | Felicitari, Nik!
EU deja am inceput sa strang bani si ma gandesc sa-i schimb in produse. Anul trecut pe 23 sau 24 inca mai orbecaiam prin magazine, cu nervi si cu lipsa acuta de inspiratie. Uite ca ma gandesc la tine, Laura, parca si tu erai tot asa, pe ultima suta de metri cu cumparaturile, nu? Anul asta intorc foaia. Incep din noiembrie. |
hihihih somnoricooo ai devenit prevazatoare a?
eu iubeam efectiv sa fac cadouri alor mei...acum de la departare nu prea reusesc sa le fac....ca nu ajung... |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 06 11 2006, 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Somnorici, daca tot intorci foaia, da si tu citeva idei de cadouri: pentru copil, pentru sot, pentru mami, adica noi ...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mar 07 11 2006, 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata ma gandesc la socri, sa le iau vesela pentru cuptorul cu microunde, ca au numai farfurii cu margini din alea aurii, care nu merg incalzite la micro. Ma gandeam la ceva arcopal. Pe urma, la mama mea ma gandesc la un calorifer electric (dar asta numai impreuna cu fratele meu, ca e prea scump). Pentru copil e usor, neshte jucarii, pentru sot sigur pulovere ca s-a ingrasat , nu stiu inca ce sa iau nasei lui Matei, ca are de toate. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 07 11 2006, 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca sunt un pic cam egoista sau prea fericita dar,deocamdata nu m-am gandit la asa ceva, cand merg prin magazine ma uit numai dupa lucruri pentru fetita noastra! Numai asta am in cap deocamdata!  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mar 07 11 2006, 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| somnorici a scris: | Felicitari, Nik!
Ei da! Anul acesta ingros obrazul. Anul trecut imi era jena sa ofer cadou din ce avem noi pe mag., anul asta stiu ca oricum nu am timp. Noroc ca nu am magazin de jucarii, ca macar copiilor le caut altceva.  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mie 08 11 2006, 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| dani stai putin....ca ma bagi in erori...ai fetita?ai vazut gata?ai o mica printesica????? |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 08 11 2006, 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da Elena,uita-te la Mamici cu burtici vol 5....ca sa nu fim off topic aici. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Mar 21 11 2006, 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa pot si eu sa incep cu cumparaturile din timp, dar din pacate luna noiembrie este si a fost cam aglomerata din pct. de vedere financiar. Asa ca nu cred ca voi reusi. I-am luat totusi mamei mele un tensiometru, ca l-am gasit la super super oferta in Auchan. Eu oricum ii cautam asa ceva, pentru ca are probleme si cel mai ieftin l-am gasit la 1,6-1,7 mil iar pe acesta am dat 1 mil. Deci totusi este o diferenta. In rest nu prea stiu ce o sa luam cadouri.
Dati-mi si mie idei ce as putea sa iau finilor care nu sunt in tara si cam au de toate :( _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 21 11 2006, 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un set de oale de lut, pictate!!! De-alea sigur nu gasesc in noua lor tara. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 22 11 2006, 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu se sparga pe drum sa ajunga un set de cioburi de lut pictate.... _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Mie 22 11 2006, 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam asa ceva, dar chiar este o idee buna cred. Macar una bucata, de facut sarmale in ea, sau o gaina ... yammyyyyy _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 11 2006, 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trimiti si gaina? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Joi 23 11 2006, 3:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sau incearca magazinele Sara Blu, acolo mai gasesti chestii dragute ptr cadou, spre exemplu am cumparat anul trecut de acolo o iconita pictata pe lemn f draguta. |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

|
Trimis: Joi 23 11 2006, 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Trimiti si gaina? |
din fericire nu trebuie sa le trimit ca vine finutza la noi peste 2 saptamani.
Gaina am putea sa o facem de aici si s-o manance pe drum , dar cred ca nu e voie  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 23 11 2006, 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca vin ei incoace, treaba lor daca-si sparg oalele pe drum! Tu ti-ai facut datoria. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

|
Trimis: Joi 23 11 2006, 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate vine doar finutza ca finu' are treaba multa si nu poate lipsi.
Dar asa cum zici , treaba ei daca ajunge bucatele. Oricum am sa fac tot posibilul sa gasesc o modalitate buna de a o ambala ca ar fi chiar pacat sa nu o poata folosi. Dar sa stiti ca mi-ati dat o idee foarte buna. Cred ca asta o sa le cumparam, ca e pentru amandoi Ea gateste , el mananca  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|