CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
LA MULTI ANI MIHAELA, ADMINUTZA!!!!!!!!!!!!!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 8:43 am    Titlul subiectului: LA MULTI ANI MIHAELA, ADMINUTZA!!!!!!!!!!!!!! Raspunde cu citat (quote)

Cu scuzele cuvenite pentru intarzierea cu care deschid aceasta explozie de felicitari, dar din toata inima....

LA MULTI ANI, MIHAELA ADMINUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa ne traiesti, sa ai parte de bucurii, noroc, impliniri si numai realizari atat pe plan personal, cat si profesional, de care sa te bucuri impreuna cu Cristi si Andrei!!!!

Sa ramai aceeasi persoana buna, sufletista si cu un suflet in care incape tot globul pamantesc!!!

La multi multi ani, draga Mihaela!!!!!!!!! la multi ani pupaturaofer_floare

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 9:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI! la multi ani
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si realizari pe toate planurile!!!
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani si sa ai parte numai de realizari si sa aduci mamicii numai bucurii...
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani fericiti!

nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga mea draga,
Ai reusit sa mai prinzi inca un trandafir in buchetul tau. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.
La multi Ani!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani si de la noi....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 12:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc din suflet...si eu tot cu intarziere Laughing Laughing
se pare ca suntem niste oameni ocupezati! Laughing
sa va dea Dumnezeu si voua numai bine si multe, multe, multe Impliniri!

Cu toata dragostea Admin-Mihaela jos_palaria flori_pupici jos_palaria

Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si din partea noastra si mii de urari de bine, sanatate si noroc in viata! Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI! Scuze pentru intarziere,am avut probleme cu netul.
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu milioane de scuze, iti transmit, cu mare intarziere, un sincer LA MULTI ANI !

Esti o persoana absolut deosebita si putini administratori sunt asa deschisi si apropiati cu cei ce le calca pragul forumului !

Iti daruiesc, din colectia personala de fotografii, o imagine proaspata din aceasta toamna superba:

Sa fii mereu o pata de culoare in viata celor dragi tie !

Si sa ai parte de multa fericire !
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 9:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani !!!!!! si din partea mea,desi cu intarziere,iti doresc tot binele din lume !

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 08 11 2006, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani! si de la noi
Sa fii fericita alaturi de cei dragi
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 8:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI!Sanatate,fericire si numai impliniri!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 18 11 2006, 7:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc inca o data! sa fiti iubite si implinite Toate!!! O sa ma straduiesc sa nu va dezamagesc niciodata!
Cat despre apropierea dintre mine si voi toate, dragele mele forumiste,...pentru mine ceea ce fac este in primul rand o mare pasiune pentru copii... Embarassed
Poate suna a poezioara dar numai cine nu ma cunoastre bine ma poate judeca... Wink
Cat despre voi, sunteti ca o a doua familie si chiar daca au mai existat neintelegeri sunt total firesti
Intotdeauna am spus ca cine vine la noi in Forum trebuie sa se simta nu ca acasa ci mai bine dacat acasa...RELAXAT, DEZINHIBAT, DESCHIS...
sa pofteasca la o cafeluta virtuala, sau la un laptic/ceai cald...
Va pupacesc...dar mai revin...ca va pregatesc o mare surpriza! Embarassed Embarassed

paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Lun 20 11 2006, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani adminutza!!!
iarta-ma, dar eu am fost tare ocupata in ultima vreme si n-am apucat sa intru pe chic.
Iti doresc mult sanatate in primul rand, multe bucurii si succese. Piticotul sa-ti creasca maaaare si sa fie cuminte.
Inca o data LA MULTI ANI!
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 9:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multam din suflet Paula!
Nu-i bai stiu ce inseamna sa fi ocupat! Laughing
Va multumesc inca o data din suflet tuturor!

Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu mare intarziere, vin si eu din urma dupa o saptamana de cosmar si urez adminutei dragi, multa sanatate, fericire si cat mai multe dorinte implinite!
Fii binecuvantata!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum