CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
anybody here - ep. 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 10:02 am    Titlul subiectului: anybody here - ep. 4 Raspunde cu citat (quote)

Cred ca e cazul sa continuam aici...

topicul anterior:

http://www2.chicbebe.ro/forum/sutra47137.html#47137

Pan la urma "e cineva aici?"

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari Sorana! Ti-a placut in Italia? Wink
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, dany mi-a placut mult Roma. Am stat in Grottaferatta, o comuna de langa, super verde si super curata ...
Ah, trandafiri infloriti si portocale in portocalul din ghiveci si ... in Bucuresti ninge!

N-am avut timp sa vad prea multe, ca o zi m-am plimbat si o zi interviu si inapoi acasa.
Ei, data viitoare in vacanta acolo merg. Cu familia ca singura nu mi-a fost prea bine ...
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 5:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E frumoasa Italia,merita sa faceti o vacanta.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am revenit si eu dupa o zi chinuitoare Very Happy in care nu am avut acces la chic. Multumesc adminutza, pentru ajutor!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele,am trecut pe aici doar sa va salut si sa va doresc sa "traiti bine". Noi suntem bine, doar cu timpul stam mai rau, mai ales eu.Pupici.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rbkalexandru a scris:
Dragele mele,am trecut pe aici doar sa va salut si sa va doresc sa "traiti bine". Noi suntem bine, doar cu timpul stam mai rau, mai ales eu.Pupici.

Idem .Da rau de tot , frate !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, ferice de tine! asa un interviu tot sa ai....

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 12:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da ana. Si eu ma gandeam sa mai aplic la diverse firme, poate mai am astfel de interviuri Laughing Laughing
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

NEATA DOAMNELOR!

IM BACK.......ce bine e sa fi din nou aici...
calde imbratisari tuturor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 10:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uelcam bec , Helena ! Toate bune?

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 7:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hieeeelloooooooooooooo...feteleeeeeeeeeeeeeeee...im heeeeere...
ce fac fetele?din ec am citit eu foarte pe scurt si printre randuri am pastrat cateva idei felicitari Sorana pt un job minunat...felicitari niky pt bebic in casa, felicitari marinutza pt finutza :) si de mamici cu burtici nu vorbesc va pup pe toate si mai ales pup la burtici...intre timp de mult cand nam vorbit am doi bebelasi in familie, doua verisoare -cumnate- nascura, la un baby am fo la botez -eduard michael :) o dulceata de baietel si cuminte din cale-afara...si o fetita maria-lara care are vreo doua saptamani :) si frumos din cale afara pretena mea intra si ea in cea dea 7-a luna cu printzesita in burtica :) asa ca mamici zile usoare si cat se poate de frumoase , la toate nu numai celora cu burtici...va pup pe toate de tot de tot...si cu un doooooooooooor de numi ami incap in piele
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tre sa fug amu agaaaain da pup tare tare taaaaaare si cat mine de mare si miss u vam zis asta?deci miss u pup tare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 8:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bia,ce zici,se mai intorc timpurile cand stateai cu noi la taclale nonstop????????? ca tare dor imi e de timpurile alea ??????
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 11 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Bia,ce zici,se mai intorc timpurile cand stateai cu noi la taclale nonstop????????? ca tare dor imi e de timpurile alea ??????

Daaaaaa... daaaa.... asteptam raspuns.... URGENT! Rolling Eyes

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie imi este tare dor de vremurile cand stateam la chicuiala....si .....pe atunci simteam ca nu-mi ajunge timpul, dar acum este si mai rau (de unde si vorba, Doamne fereste de mai rau...).
Ma bucur sa vad ca va merge bine si va doresc sa va mearga si mai bine voua si familiilor voastre!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim la fel si tie!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 09 11 2006, 3:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu v-am tot citit in ultima vreme, ca deh, sunt in preaviz.
Dar ma mut si apoi n-o sa am timp nici sa respir
Da macar noaptea si tot va mai citesc, daca nu scriu

Pupici tuturor
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 12:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la mine de cind am inceput munca timpul liber este egal cu zero. As sta seara dar mor de somn. Si mie mi-e dor de voi dragutelor.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 10 11 2006, 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Ma bucur ca sentimentele sunt reciproce.... Diseara stau pan la 6 la munca, asa ca, dupa ora 16.30 calcul si netul va fi numai al meu (daca nu se intampla sa mai ramana directorul pe aici sami dea de lucru Confused )...

Va pup dulce pana ne-om mai intalni on line!

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare
Pagina 1 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum