CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
increderea in parinti

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Sam 14 10 2006, 9:02 pm    Titlul subiectului: increderea in parinti Raspunde cu citat (quote)

copilul vostru are incredere in voi? Eu de ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema: andrei nu are incredere in mine!!!! Sad bine, nu chiar tot timpul, dar foarte foarte des.
De fiecare data vrea el sa se convinga ca este asa cum spun si sa stiti ca este frustrant, este chiar enervant cand face asta!!! mai ales ca niciodata nu l-am mintit, nu l-am pacalit, mai bine i-am ascuns anumite lucruri decat sa il mint sau pacalesc tocmai pentru a-i castiga increderea. Ii dovedesc de fiecare data ca nu il mint, ca nu il pacalesc si tot degeaba Sad Nu stiu ce sa mai fac Rolling Eyes
Pana si atunci cand e vorba de niste lucruri marunte, de ex. el este inebunit dupa desenul animat "ocolul pamantului in 80 de zile cu willy fogg". In weekend nu este, doar in timpul saptamanii. In fiecare weekend ii explic ca nu este. Ma uit pe net, ca sa-i arat ca am verificat, si tot nu ma crede. Trebuie el sa verifice pe la ora la care este in timpul saptamanii. Si chestia asta se intampla in fiecare weekend!!! Nu-mi vine acum in minte alt exemplu, dar lucrul acesta ma doare si nu stiu cum sa-l schimb.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 16 10 2006, 4:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred ca iti sta in putere sa schimbi....cel putin nu totul. Este curior nu ce se intampla, ci de ce. Si ca sa inteleaga, trebuie sa verifice singur. Te-ai gandit ca poate explicatia ta nu contine si motivul la care se gandeste el? Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 16 10 2006, 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai Paulici, din cate il stiu eu pe Andrei, el este genul de om rational, pragmatic. Pe el nu-l duci cu "liru-liru, crocodilu'! "

Nu cred ca e vorba de lipsa de incredere in tine, ca mama. Ci pur si simplu, este mai minutios si vrea sa verifice. Nu e un lucru rau asta... Sper sa ajunga un mare si de succes director de companie, pentru ca are toate atuurile in acest sens! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmm, sa dea Dumnezeu asa sa fie Very Happy
Dar pana atunci ce puii mei fac? ca este tare nasol sa te tot verifice cineva daca este asa cum spui sau nu. Pe bune!!! Sad
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca sa faci si tu la fel. Daca il intrebi ceva, verifica-l dupa ce iti raspunde. Poate isi da seama ca este enervant. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si Monica are momente cand nu ma crede
de gen "nu putem merge acum la Raluca (sor-mea) ca nu-i acasa
si ma pune sa o sun pe fix
sa vada ca nu raspunde
Laughing Laughing
Enervant dar ii zic de fiecare data "vezi ca nu mint, mami nu minte" si sper sa capete incredere .....
Ce zodie e Andrei? Monica e tipicara si "soacra" (a se citi critica tot) de felul ei ...
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 19 10 2006, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este scorpion...
si eu ii demonstrez de fiecare data lucrul acesta, adica faptul ca nu mint, nu il pacalesc. De fiecare data ii subliniez lucrul acesta, dar se pare ca degeaba Sad
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum