| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Sam 14 10 2006, 9:02 pm Titlul subiectului: increderea in parinti |
|
|
copilul vostru are incredere in voi? Eu de ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema: andrei nu are incredere in mine!!!! bine, nu chiar tot timpul, dar foarte foarte des.
De fiecare data vrea el sa se convinga ca este asa cum spun si sa stiti ca este frustrant, este chiar enervant cand face asta!!! mai ales ca niciodata nu l-am mintit, nu l-am pacalit, mai bine i-am ascuns anumite lucruri decat sa il mint sau pacalesc tocmai pentru a-i castiga increderea. Ii dovedesc de fiecare data ca nu il mint, ca nu il pacalesc si tot degeaba Nu stiu ce sa mai fac
Pana si atunci cand e vorba de niste lucruri marunte, de ex. el este inebunit dupa desenul animat "ocolul pamantului in 80 de zile cu willy fogg". In weekend nu este, doar in timpul saptamanii. In fiecare weekend ii explic ca nu este. Ma uit pe net, ca sa-i arat ca am verificat, si tot nu ma crede. Trebuie el sa verifice pe la ora la care este in timpul saptamanii. Si chestia asta se intampla in fiecare weekend!!! Nu-mi vine acum in minte alt exemplu, dar lucrul acesta ma doare si nu stiu cum sa-l schimb. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 10 2006, 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca iti sta in putere sa schimbi....cel putin nu totul. Este curior nu ce se intampla, ci de ce. Si ca sa inteleaga, trebuie sa verifice singur. Te-ai gandit ca poate explicatia ta nu contine si motivul la care se gandeste el?  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 16 10 2006, 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai Paulici, din cate il stiu eu pe Andrei, el este genul de om rational, pragmatic. Pe el nu-l duci cu "liru-liru, crocodilu'! "
Nu cred ca e vorba de lipsa de incredere in tine, ca mama. Ci pur si simplu, este mai minutios si vrea sa verifice. Nu e un lucru rau asta... Sper sa ajunga un mare si de succes director de companie, pentru ca are toate atuurile in acest sens!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm, sa dea Dumnezeu asa sa fie
Dar pana atunci ce puii mei fac? ca este tare nasol sa te tot verifice cineva daca este asa cum spui sau nu. Pe bune!!!  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa faci si tu la fel. Daca il intrebi ceva, verifica-l dupa ce iti raspunde. Poate isi da seama ca este enervant.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
si Monica are momente cand nu ma crede
de gen "nu putem merge acum la Raluca (sor-mea) ca nu-i acasa
si ma pune sa o sun pe fix
sa vada ca nu raspunde
Enervant dar ii zic de fiecare data "vezi ca nu mint, mami nu minte" si sper sa capete incredere .....
Ce zodie e Andrei? Monica e tipicara si "soacra" (a se citi critica tot) de felul ei ... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

|
Trimis: Joi 19 10 2006, 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
este scorpion...
si eu ii demonstrez de fiecare data lucrul acesta, adica faptul ca nu mint, nu il pacalesc. De fiecare data ii subliniez lucrul acesta, dar se pare ca degeaba  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|