CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul - Partea a 8-a
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 15 03 2007, 2:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, imi pare tare rau de tatal tau... Insa cu medicatia si alimentatia corespunzatoare va fi totul bine, ai sa vezi. Probabil ca a facut diabetul pe fond de stress, dupa cum spunea si Laura. Multa sanatate! ofer_floare

Laura, vacanta placuta, iar cand te intorci te rugam sa iti faci totusi programare la medic. pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Joi 15 03 2007, 4:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flafuleeeeeeeee, nu te-am mai zarit de-un secol Very Happy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 15 03 2007, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Api cum sa ma vezi, Marinutza mea? Crying or Very sad

Ia sa ma dau si io cu capul aci... viata mea se reduce la servici. Ies foarte tarziu si nu mai am timp de nimic, nici macar in we.

In plus, se gasesc si diverse persoane istete care fac tampenii si pe urma pretind ca nu au fost informate, cand eu am stat o saptamana de capul lor, le-am trimis mailuri informative etc. De-acu abordez metoda comunista: fac proces verbal si-i pun sa semneze de luare la cunostinta. Rolling Eyes

De aici, stari de rau, dureri permanente de cap, stare de slabiciune, insotite de o acuta lipsa de somn. Neutral

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 15 03 2007, 5:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pleaca-n vacanta si apoi ne dai raportu ca te jumulim !Auzi?

Fluff , da-i cu magneziul si ia frate bata si da-le-n cap dfe nu-nteleg ! Eiiiii!!! Auzi tu , sa-mi supere mie fata!!Pup io pe ea !

Sorana , sanatate multa tatalui tau !Si prietenei mele , Laurea , i-au gasit diabet si , la fel , n-a avut nimeni din familia ei .Nu mai spun ca are si un cheag de sange la creier si tre sa faca un RMN sau cum s-o mai numi si e posibil de operatie .Suntem paralizate de frica ! Ea e geamana mea de suflet (e cu 4 zile mai mare ca mine ) , nascute in aceeasi maternitate , cam aceeasi perioada , si regasite la liceu iar de atunci nedespartite si legate chiar si prin telepatie .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 12:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky sanatate multa Laurei.

Fetele merci de suport cu tata ... da' ce stress are el (in afara de mine si fi-mea? Laughing )
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 12:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scrisesem si eu un mesaj, da' mi l-a halit neantu'.
Sorana, mama a facut diabet in octombrie in urma unui stres foarte mare, era cat pe ce sa isi piarda apartamentul. Cea mai mare valoare a fost peste 500, ma si mir ca n-a intrat in coma. Acum s-a obisnuit cu ideea, tine regim, ia tratament si se mai interneaza din cand in cand. Are si aparat de masurat glicemia si se testeaza periodic. Eu sunt ingrozita nu de boala in sine, ci de complicatiile nenorocite pe care poate sa le dea...

Laura, ai fost la medic?
Ce de bolnavi pe forum...
Acum iau si eu ceva medicamente, sper sa depasesc cu bine perioada asta naspa din viata mea minunata...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 5:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa fiu si eu bomboana pe coliva?La ultimul test PapaNicolau(martie 2007) mi-au aparut modificari majore la nivel celular, am facut si colposcopia si m-au programat ptr interventie cu laser(mai 2007).Asa ca nu neglijati acest test, cum de altfel nici eu nu l-am ignorat.
Sanatate tuturor si voua si parintilor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 6:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai mey ! Si tu?
Ce Dumnezeu se intampla?Prea ne imbolnavim des si prea sunt multe complicatii ! Sanatate tuturor!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 8:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai fetelor, ce se intampla cu noi? Crying or Very sad

Vad ca toata lumea are o multime de necazuri, de toate tipurile. Neutral

Nicky, multa sanatate prietenei tale!

Claudia, mare grija, eu as repeta testul, ca cine stie... Intr-adevar, este o analiza ce nu trebuie neglijata, eu mi-o fac anual.

Sorana, multa sanatate tatalui tau si incearca sa-i inoculezi ideea ca orice urma de stress si de ingrijorare ii poate fi daunatoare in noua afectiune descoperita.

Cuscra somnorice, of, iar probleme?? Crying or Very sad Crying or Very sad Sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva, te rog mult!

Eu deschid un nou capitol (9) in care sper sa avem cat mai putine necazuri de povestit!

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum