| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 13 10 2006, 12:24 pm Titlul subiectului: Loc de dat cu capul - Partea a 8-a |
|
|
Sper sa scrieti cat mai putin la acest subiect, daca intelegeti ce vreau sa zic...
Partea anterioara a subiectului o gasiti aici. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 13 10 2006, 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu mai scriu de naspa... azi... sper ca nici maine... si sper ca nici voi....
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 15 10 2006, 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu m-am hotarat sa nu mai dau cu capsorul de pereti, nu de alta ,dar stric frumusete de capsor si de probleme oricum nu scap, ca ele curg rau... |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Lun 16 10 2006, 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| atitudine inteleapta carmen draga....hihihi oare as putea si eu sa adopt aceeasi atitudine??hmmmmmmmmsa imi zici daca merge si fac si io |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 10 2006, 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Tre sa mearga.... ne straduim... daca nu ne impanam cu rabdare pana la zile mai bune...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 16 10 2006, 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
La mine se cunosc deja urmele pe pereti , hihihihi !!! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 16 10 2006, 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine va aruncati in ciocolata! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
A spus cineva CIOCOLATA?! Unde este? Nu sa ma arunc in ea, ci sa o manancccc! Hi, Hi, Hi!
Cat despre atitudine, chiar nu mai vreau sa stric nici pereti, ca n-am timp sa ii mai repar si nici capsorul, ca se zdrunina creierasul si nu mai pot sa-l folosesc atunci cand trebuie sa mai judec si cu el..
Cat timp am irosit inutil de-a lungul vietii pana sa ajung la aceste concluzii.....
Ma straduiesc, sa imi mentin un tonus bun si sa imi pastrez neuronii fara ai consuma inutil, facandu-mi nervi pentru lucruri care se intampla uneori fara voia si ajutorul meu......
Cand mi se intampla ceva nemeritat, consider ca este o incercare si ma intreb "oare ce trebuie sa invat eu, din ceea ce mi se intampla".....
Cateodata , pentru linistea si odihna sufletului nostru merita sa ignoram ceea ce vedem, simtim sau auzim.
Mie tare dor sa mai stau cu voi la chicuiala! Cate un pupic pentru voi toate! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 18 10 2006, 8:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Mare dreptate ai, dar sa stii ca trag eu asa o concluzie ca pan la urma toti trecem prin toate fazele de imunizare emotionala, oricat near sfatui ai mai in etate ca e bine sa nu pui la suflet.... cand esti tanar tot te ating la suflet toate nimicurile, si mai tarziu tragi singur concluzia repetata de atatea ori de altii, dar care pe langa urechea ta a trecut fara efect...
Ma insel eu oare? _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 28 10 2006, 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
fetelor sunt cum nu se poate mai trista.....nu se poate asa ceva....
a fost sarbatoare aici de sfarsit de ramadan...
ei in cartierul nostru..ceva mai departe de noi dar totusi in carteiorul nostru o poveste ingrozitoare....
aici e obiceiul ca in ziua de sarbatoare copiii sa se duca sa ureze vecinilor sarbatoare fericita cum e si la noi...ei o fetita de 4 ani s-a dus la vecinii ei...se ducea de obicei la ei..deci...a gasit numai baieti acasa de vreo 20 de ani...si au violat-o 3 ...a murti saracutza..si au aruncat0-o in canalizarea casei...m-am ingrozit cand am auzit...nu ma gandesc la ce putea sa se gandeasca micutza in ultimele momente ale ei....si ce o fi in sufletul mamei ei? abia dupa 3 zile a gasit-o...imi vine sa plang...  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 28 10 2006, 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce nemernici!!!!!!!! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 30 10 2006, 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Uite de aia imi duc copilul la scoala si in clasa a treia, si o sa-l mai duc...si sunt cu ochii pe el mereu chiar daca el nu simte asta mereu....ce nemernici!!! Legea cum ii pedepseste acolo? _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Lun 30 10 2006, 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce nenorociti !!!!!! mi s-a facut pielea de gaina cand am citit !!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 30 10 2006, 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Si uite cum ne facem sa fim de acord cu pedeapsa cu moartea dar si asta ar fi prea usor pentru astfel de nemernici ! Ce cretini !
Amedy , ai mare dreptate sa-ti supraveghezi baiatul pentru ca asa fac si eu cu Alexa si asa trebuie in zilele noastre .Inainte era altfel .Noi stateam afara pana la 9-10 seara dar acum abia am curaj s-o las pe Alexa pana la 7 . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Lun 30 10 2006, 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Doamne fereste, ce veste oribila!!!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 31 10 2006, 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce tampiti.... si cei asteapta pe faptasi? Care sunt legile pe acolo? Eu ii tineam cu fata in cadavrul copilei pana se sufocau.... Nu au suflet!  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 01 11 2006, 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| mai nu stiu....au fost prinsi....si asta e norocul lor....daca ii prindea lumea cred ca ii lega intr-un loc public si omorati cu pietre....asta e opinia publica....sau alta sa fie torturatii.acum sa vedem ce va decide legal... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 04 11 2006, 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma intreb ce spun parintii celor care au facut o asemenea urgie..........
Bietii parinti ai fetitei, dar mai ales biata fetita.....M-a intristat tare ceea ce ai postat Elena....si ma framnta o intrebare care nu imi da pace "Oare cum au fost in stare sa faca asa ceva ?" |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 05 11 2006, 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
carmen draga mea...poti sa iti imaginezi cum m-am simtit eu cand am aflat....ma surprindeam gandindu-ma oare ce a simtit fetita in momentele alea?ce credea ea?ce speriata trebuia sa fie...doamne chiar alaltaieri tot cartierul era afara ca se auzise ca ii vor aduce pe nemernici sa fie pedepsiti de insasi multime..dar bineinteles ca nu au fost adusi....
cum au putut face asa ceva?va ramane un mister pt mine toata viata....
una spunea ca fetita era mai durdulica si ca poate de aia le-a placut ce poate sa fie atragator sexualmente la o fetita de 4 ani?oricat de grasunica ar fi?la 4 ani iti vine sa mananci un copilas dar de drag nu de asemenea pofte... la 4 ani o iei de mana sa ii dai o bomboana sa ii canti un cantecel sa iti spuna o poezie...ah ah povesteea asta a ramas ca o rana in inima mea...nu stiu de ce dar cred ca ramane mereu cu mine asa...poate pt ca sunt mama...si mama fetitei nu stiu ce face acummm..si nu imi imaginez decat un singur lucru care l-as face eu...I-as omori pe nemernici si apoi m-as omori si eu... |
|
| Sus |
|
 |
|