| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Joi 12 10 2006, 4:21 pm Titlul subiectului: Mamici cu burtici - cinci |
|
|
Va invit sa continuati aici cresterea burticilor. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 12 10 2006, 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi,cate sapt ai? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Lun 16 10 2006, 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ancutza,Georgi,cum va simtiti? Eu sunt bine,creste burtica pe zi ce trece si......nu mai stiu cum sa dorm noaptea .De obicei dorm pe partea stanga dar mai amortesc si ma mai intorc pe dreapta...oare cu fata in sus daca dorm are ceva? Voi ce ziceti? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 5:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca si vezi cum iti este mai comod,dar fara sa te sperii, sa vezi cum o sa te mai chinui in trim 3 de sarcina si cu dormitul si cu dusul la toaleta de spe mii de ori in timpul noptii, dar toate astea merita ptr bebeul minunat al tau.Sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 8:28 am Titlul subiectului: |
|
|
georgi, ai un bebe?????????????
eu am cam ramas in urma cu stirile...
Ma bucur pentru tine!!!
ce zodie va fi? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Lol... daaaaa... si la sfarsitul lui mai cred ca gemeni... imi poti spune ceva de zodie ca si pe mine ma framanta...
Eu acum ma simt ok, parca a mai trecut din somnolenta, am uneori o durere surda in burta, dar trece repede, si abia astept sa merg la dr pt confirmare si control....
Dani nu are Nik daca dormi cu fata in sus atata timp cat poti respira... la sarcina mai avansata, cand stai cu fata in sus, ti se aplatizeaza burtica si preseaza pe plamani, de unde si disconfortul si preferinta pt dormit pe laterale.... numa pe burta nu te sfatuiesc sa nu dormi deloc...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
hihih georgicoooooo iese ca mine....hehe zodia nue nici buna nici rea...hmmm daca e fata ca se cam schimba trebile cu baieteii....
noroc nu prea zic eu.... sensibila foc....(pe mine daca vb cineva pe un ton mai asa un pic gata ma buseste plansu....)dar ambitie sa stii ca exista....hmmmaltceva ....ma mai gandesc |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mercic de promptitudine si mai astept completari....  _________________
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de sfaturi dragele mele! Deocamdata pot dormi cu fata in sus,respir bine.Stiu ce ma asteapta cand va fi burta mai mare insa asa e,merita efortul pentru bebe!  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sora mea e gemeni, superambitioasa, incapatinata, ordonata dar cam nervoasa. II place ca toate sa se faca asa cum vrea ea altfel.....comenteazaaaaaa si foarte repede ii sare mustarul. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | | Sora mea e gemeni, superambitioasa, incapatinata, ordonata dar cam nervoasa. II place ca toate sa se faca asa cum vrea ea altfel.....comenteazaaaaaa si foarte repede ii sare mustarul. |
Pana acum nu-mi place decat ambitia in rest celelalte se pot intoarce si impotriva parintilor si ma tem sa nu am o relatie cu al meu bebe cum aveam eu cu mama pan sa ma marit...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa va zic ce zambet am pe moaca? Sau sa va zic ce mia montat zambetul asta? Ma gandeam ca peste vreo...6 luni o sa stau iar acas si o sa chicuiesc la greu cu voi... Ca pe frontul muncii nu e timp de forumit...  _________________
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu joi merg prima zi la munca dupa 2 ani si 7 luni.
Deja imi doresc si eu un nou bebe. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | | Georgi,cate sapt ai? |
Habar nam ca... cand am fost la dr a zis ca aveam mai putin de 1 luna si nu avea cum sa isi dea seama de ceva modificari... ce vreti eram nerabdatoare sa mi se confirme...iar acum tre sa merg si zic eu ca undeva pe la 10 saptamani acum.... dar totusi ma stang pantalonii de zici cas in 4 luni... si am salopete acas, dar la munca tre sa fiu eleganta si nu stiu daca o sa mearga in salopete pe aici...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | Eu joi merg prima zi la munca dupa 2 ani si 7 luni.
Deja imi doresc si eu un nou bebe. |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 17 10 2006, 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi dau si eu cu parerea, desi nu-s avizata. Da' de citit si ciulit urechile, tot am facut!
Georgi, calculeaza cate saptamani sunt de la prima zi a ultimului ciclu pe care l-ai avut. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 17 10 2006, 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi,important e sa te simti bine si sa fie bebe ok,ai sa vezi exact cand te duci la medic cate sapt ai.Sau fa si tu un calcul pe net. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mie 18 10 2006, 8:06 am Titlul subiectului: |
|
|
georgi, eu nu stiu mai nimic de zodii. al meu sot e geaman si ne intelegem tare bine _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 19 10 2006, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi, stiu despre gemeni ca sunt geniali de 3 ori pe zi. As fi vrut ca Matei sa fie geaman, cel mai deosebit om pe care il cunosc e geaman. O femeie extraordinara!!!
Puiutu, te inteleg asa de bine...Si eu, chiar din prima zi in care am inceput serviciu, mi-am mai dorit sa fiu gravida, sa mai stau acasa cu puiul meu... |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 19 10 2006, 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si sora mea e geaman (a). Din ce stiu eu sunt foarte inteligenti (patronul zodiei e mercur) si ... foarte greu de suportat. Sunt foarte schimbatori, foarte veseli, foarte "acizi" (adica fac glume uneori cam nesarate pe seama altora), foarte comunicativi. Sora mea, cand era mica, era foarte cu capul in nori si era atenta doar la ce o interesa pe ea, in rest .... nu pot sa-ti explic cati nervi si-a facut mama cu ea in scoala generala  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|