CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - cinci
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 12 10 2006, 4:21 pm    Titlul subiectului: Mamici cu burtici - cinci Raspunde cu citat (quote)

Va invit sa continuati aici cresterea burticilor. Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 12 10 2006, 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,cate sapt ai?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 10 2006, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza,Georgi,cum va simtiti? Eu sunt bine,creste burtica pe zi ce trece si......nu mai stiu cum sa dorm noaptea Rolling Eyes .De obicei dorm pe partea stanga dar mai amortesc si ma mai intorc pe dreapta...oare cu fata in sus daca dorm are ceva? Voi ce ziceti?
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 5:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca si vezi cum iti este mai comod,dar fara sa te sperii, sa vezi cum o sa te mai chinui in trim 3 de sarcina si cu dormitul si cu dusul la toaleta de spe mii de ori in timpul noptii, dar toate astea merita ptr bebeul minunat al tau.Sanatate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 8:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

georgi, ai un bebe?????????????
eu am cam ramas in urma cu stirile...
Ma bucur pentru tine!!!
ce zodie va fi?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 11:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lol... Razz daaaaa... si la sfarsitul lui mai cred ca gemeni... imi poti spune ceva de zodie ca si pe mine ma framanta... Wink

Eu acum ma simt ok, parca a mai trecut din somnolenta, am uneori o durere surda in burta, dar trece repede, si abia astept sa merg la dr pt confirmare si control....

Dani nu are Nik daca dormi cu fata in sus atata timp cat poti respira... la sarcina mai avansata, cand stai cu fata in sus, ti se aplatizeaza burtica si preseaza pe plamani, de unde si disconfortul si preferinta pt dormit pe laterale.... numa pe burta nu te sfatuiesc sa nu dormi deloc... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihih georgicoooooo iese ca mine....hehe zodia nue nici buna nici rea...hmmm daca e fata ca se cam schimba trebile cu baieteii....
noroc nu prea zic eu.... Crying or Very sad sensibila foc....(pe mine daca vb cineva pe un ton mai asa un pic gata ma buseste plansu....)dar ambitie sa stii ca exista....hmmmaltceva ....ma mai gandesc
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mercic de promptitudine si mai astept completari.... Rolling Eyes

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc de sfaturi dragele mele! Deocamdata pot dormi cu fata in sus,respir bine.Stiu ce ma asteapta cand va fi burta mai mare insa asa e,merita efortul pentru bebe! Very Happy
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sora mea e gemeni, superambitioasa, incapatinata, ordonata dar cam nervoasa. II place ca toate sa se faca asa cum vrea ea altfel.....comenteazaaaaaa si foarte repede ii sare mustarul.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Sora mea e gemeni, superambitioasa, incapatinata, ordonata dar cam nervoasa. II place ca toate sa se faca asa cum vrea ea altfel.....comenteazaaaaaa si foarte repede ii sare mustarul.

Pana acum nu-mi place decat ambitia Wink in rest celelalte se pot intoarce si impotriva parintilor si ma tem sa nu am o relatie cu al meu bebe cum aveam eu cu mama pan sa ma marit... Crying or Very sad

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai sa va zic ce zambet am pe moaca? Razz Sau sa va zic ce mia montat zambetul asta? Wink Ma gandeam ca peste vreo...6 luni o sa stau iar acas si o sa chicuiesc la greu cu voi... Ca pe frontul muncii nu e timp de forumit... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad Mad Eu joi merg prima zi la munca dupa 2 ani si 7 luni.
Deja imi doresc si eu un nou bebe.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Georgi,cate sapt ai?

Habar nam ca... cand am fost la dr a zis ca aveam mai putin de 1 luna si nu avea cum sa isi dea seama de ceva modificari... Embarassed ce vreti eram nerabdatoare sa mi se confirme...iar acum tre sa merg si zic eu ca undeva pe la 10 saptamani acum.... Wink dar totusi ma stang pantalonii de zici cas in 4 luni... si am salopete acas, dar la munca tre sa fiu eleganta si nu stiu daca o sa mearga in salopete pe aici... Rolling Eyes

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Crying or Very sad Mad Eu joi merg prima zi la munca dupa 2 ani si 7 luni.
Deja imi doresc si eu un nou bebe.

Laughing Laughing Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi dau si eu cu parerea, desi nu-s avizata. Da' de citit si ciulit urechile, tot am facut! Very Happy

Georgi, calculeaza cate saptamani sunt de la prima zi a ultimului ciclu pe care l-ai avut.

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 17 10 2006, 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,important e sa te simti bine si sa fie bebe ok,ai sa vezi exact cand te duci la medic cate sapt ai.Sau fa si tu un calcul pe net.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 18 10 2006, 8:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

georgi, eu nu stiu mai nimic de zodii. al meu sot e geaman si ne intelegem tare bine

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 19 10 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, stiu despre gemeni ca sunt geniali de 3 ori pe zi. As fi vrut ca Matei sa fie geaman, cel mai deosebit om pe care il cunosc e geaman. O femeie extraordinara!!!
Puiutu, te inteleg asa de bine...Si eu, chiar din prima zi in care am inceput serviciu, mi-am mai dorit sa fiu gravida, sa mai stau acasa cu puiul meu...
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 19 10 2006, 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sora mea e geaman (a). Din ce stiu eu sunt foarte inteligenti (patronul zodiei e mercur) si ... foarte greu de suportat. Sunt foarte schimbatori, foarte veseli, foarte "acizi" (adica fac glume uneori cam nesarate pe seama altora), foarte comunicativi. Sora mea, cand era mica, era foarte cu capul in nori si era atenta doar la ce o interesa pe ea, in rest .... nu pot sa-ti explic cati nervi si-a facut mama cu ea in scoala generala Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum