| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 10 10 2006, 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa-i .Am uitat sa spun ca se cunoaste burtica ta deja . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mie 11 10 2006, 6:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Mama ce burtica are Dany!Cred ca si tu si bebe sunteti bine de vreme ce ai asa o burtica.
Ancutza stai cumintica si ai grija de tine in continuare,lasa emotiile ptr mai tarziu, te asteptam cu vesti de la mica monstrulica (moasa). |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mie 11 10 2006, 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
danutzuleeeee ce burtica fromoasa maaaaa.....hihihi da e mare bre ce au oamenii sunt nebuni?eu de abia la 5 luni juuma puteai sa Zici ca sunt cu bebe..hehhe eu ppana atuni purtam fusta cu talie joasa si astea de aci care erau insarcinate in acelasi timop cu mine erau geloase ziceau ca ia uite cum arata ea si cum aratam noi.heheh
si pana la urma ce iti pasa tie...
ancutzule asa iubita ai grija de tine si de milimetriciiul tau hihihi sa dea dumnezeu sa fie bine... |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 11 10 2006, 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc fetelor! Sunteti niste dragute! Asa e,se cunoaste burtica destul de bine,a trecut o luna de cand am facut poza,asa ca nu stiu ce vrea lumea sa vada....zic ca se vede destul de bine pentru 19 sapt! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Joi 12 10 2006, 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Continuam AICI. Mult succes ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|