CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - capitol 4
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 10 10 2006, 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa-i .Am uitat sa spun ca se cunoaste burtica ta deja .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mie 11 10 2006, 6:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mama ce burtica are Dany!Cred ca si tu si bebe sunteti bine de vreme ce ai asa o burtica.
Ancutza stai cumintica si ai grija de tine in continuare,lasa emotiile ptr mai tarziu, te asteptam cu vesti de la mica monstrulica (moasa).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mie 11 10 2006, 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danutzuleeeee ce burtica fromoasa maaaaa.....hihihi da e mare bre ce au oamenii sunt nebuni?eu de abia la 5 luni juuma puteai sa Zici ca sunt cu bebe..hehhe eu ppana atuni purtam fusta cu talie joasa si astea de aci care erau insarcinate in acelasi timop cu mine erau geloase ziceau ca ia uite cum arata ea si cum aratam noi.heheh
si pana la urma ce iti pasa tie...
ancutzule asa iubita ai grija de tine si de milimetriciiul tau hihihi sa dea dumnezeu sa fie bine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 11 10 2006, 11:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc fetelor! Sunteti niste dragute! Asa e,se cunoaste burtica destul de bine,a trecut o luna de cand am facut poza,asa ca nu stiu ce vrea lumea sa vada....zic ca se vede destul de bine pentru 19 sapt!
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 12 10 2006, 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Continuam AICI. Mult succes !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum