CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - capitol 4
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 9:54 am    Titlul subiectului: Mamici cu burtici - capitol 4 Raspunde cu citat (quote)

Haideti sa continuam discutiile si urarile aici, ok?

Capitolul precedent:
http://www2.chicbebe.ro/forum/sutra45057.php#45057

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia,de acum se vede un inceput de burtica de care eu sunt tare mandra! Ma simt mai bine pentru ca am scapat de greturi ,pot manca si eu mai bine,ca pana acum a fost jale.Carmen,sper sa fie doar un bebe,o ecografie mai detaliata fac pe 1,deci va dau atunci mai multe amanunte.Nicky,de abia astept vestile de la tine,sa ne zici ce a zis medicul.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iata ca a trecut si saptamina, eu iar am fost plecata, de simbata pina azi la mama soacra, ca de, unde-i mai bine decit in "statiune", si asa am pus la crescut aluatul. Asta am sa vad peste 10 zile. Sper sa va pot da o veste buna, sa nu mai fie nebuneala de acu 2-3 luni.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza,sper sa ne dai o veste buna! Sunt alaturi de tine!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai am primit de la cineva un mic cadou,o poezioara care imi place foarte mult:Ai r?s?rit ?n mine ca un mugur
?i-ai ?nf??at visele mele
Sunt fericit? ?i m? bucur
C? am furat ?n p?ntec stele.

Abia a?tept s? te z?resc
S? dau un verb iubirii mute
S? te ating, s? te iubesc
?i buzele-mi s? te s?rute.
(marcela grebenisan)
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 18 08 2006, 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gravida sunt sigur dar inca n-am ajuns la medic .Incredibil dar ma simt atat de bine !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 08 2006, 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai Nicky,sa te mai linistesti un pic cu fata si apoi sa te duci la medic.Sarcina usoara iti doresc!
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 08 2006, 6:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult , Danutule ! Si tie la fel !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 08 2006, 6:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc! Exact cu 2 zile inainte sa implinesc 12 saptamani au trecut greturile,am inceput sa mananc normal,pana atunci a fost jale,de pe la 8 saptamani greturi care uneori erau si toata ziua.Dar asta e,important e sa fie bebe sanatos,ca micile neplaceri ale sarcinii trec. Wink
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 20 08 2006, 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bebe al meu n-a vrut sa mai stea la mine .L-a chemat Dumnezeu inapoi azi-noapte .Nu vreau sa vorbesc mai mult despre asta si sunt ferm hotarata sa iau anticonceptionale pana nu voi afla sigur ce se intampla cu mine .Nu mai vreau sa mai pierd altul .

Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Offfffff, Nicky, cand ma pregateam sa te felicit !...

Lasa, ca Cineva acolo, sus, va avea grija de tine asa cum a avut si de Dany.

CURAJ ! Toate gandurile bune pentru tine !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nicky,imi pare nespus de rau!
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 1:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot ce pot sa iti spun, e sa crezi in tine, ca nu ai facut nimik rau si ca data viitoare va fi mai bine. Uite, eu, acuma astept sa-mi vina sau sa nu-mi vina rusii, dupa ce s-a intimplat acu' 2 luni, am mai incercat si astept. Cine stie poate lunea viitoare voi avea vreun raspuns afirmativ si sa fie pentru urmatoarele 9 luni.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Bebe al meu n-a vrut sa mai stea la mine .L-a chemat Dumnezeu inapoi azi-noapte .Nu vreau sa vorbesc mai mult despre asta si sunt ferm hotarata sa iau anticonceptionale pana nu voi afla sigur ce se intampla cu mine .Nu mai vreau sa mai pierd altul .

Hai mai Nik.... Shocked Nu-mi vine sa cred... Crying or Very sad Crying or Very sad si ce greu am reusit si eu sa citesc raspunsurile voastre... Rolling Eyes Control scrie pe tine!!! Te pup si suntem alaturi de tine... Pe ym cand mai putem vb?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nu gasesc cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare. Cum scria si Georgi, control urgent. Noi sintem aici sa te incurajam. flori_pupici
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 08 2006, 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa termin cu Alexuta si apoi merg sa vad ce puii mei am .

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 08 2006, 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sper sa nu ai nimic care sa te impiedice sa faci baietelul pe care ti-l doresti!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 08 2006, 12:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bebe al meu,de duminica cere castraveti murati!As fi in stare sa mananc non-stop! Pe 1 ma duc la medic,de abia astept,o sa fac eco si o sa-l vad!
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 08 2006, 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Bebe al meu,de duminica cere castraveti murati!As fi in stare sa mananc non-stop! Pe 1 ma duc la medic,de abia astept,o sa fac eco si o sa-l vad!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Mananca la castraveti , soro , ca maine poimaine vine si-nghetata !

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 22 08 2006, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicki Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad imi pare atat de rau...
dar scumpo nu te intrista..fa controlul de care vorbeai vezi ce e in neregula....si va fi bine.. va veni el micul ...noi suntem alaturi de tine...si akum si pe viitor..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum