CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Recomandare pediatru bun in Bucuresti

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
denis_en
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 11/08/2006

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 9:06 pm    Titlul subiectului: Recomandare pediatru bun in Bucuresti Raspunde cu citat (quote)

Dragelor,

Eu astept un baietel peste 6 saptamani si deja sunt nelinistita: ce o sa fac dupa ce se naste puiul, cine o sa-l ingrijeasca?
Va rog ajutati-ma si recomandati-mi un medic pediatru bun. Am auzit de dr. Marcu, dar am inteles ca este foarte scumpa.
Pe voi cine va ajuta sa aveti bebici sanatosi?

Multumesc mult
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragut_ligia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 21/03/2006

MesajTrimis: Mie 23 08 2006, 11:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu o am pe dr Bucata Adriana. Are cabinet privat in Drumul Taberei dar nu platesc nimic caci lucreaza cu casele de asigurari. Ea mai lucreaza si in Budimex si are cateva ore si la Medicover.
bimbilica
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/09/2006

MesajTrimis: Vin 08 09 2006, 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar dr Marcu de la MEDLIFE e cam scumpa(650000 consultatia)dar e si foarte buna si daca stam sa ne gandim,nimic nu e prea mult cand e vb de sanatatea puilor nostrii.Alex o are ca pediatra de la 9 zile si am dat lunar banii astia si in prima luna saptamanal,dar nu ne pare rau.Sper k ai facut alegerea cea mai buna pt voi.Sanatate si numai bine. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mami_albert
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 28/04/2006

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 1:48 pm    Titlul subiectului: Re: Recomandare pediatru bun in Bucuresti Raspunde cu citat (quote)

denis_en a scris:
Dragelor,

Eu astept un baietel peste 6 saptamani si deja sunt nelinistita: ce o sa fac dupa ce se naste puiul, cine o sa-l ingrijeasca?
Va rog ajutati-ma si recomandati-mi un medic pediatru bun. Am auzit de dr. Marcu, dar am inteles ca este foarte scumpa.
Pe voi cine va ajuta sa aveti bebici sanatosi?

Multumesc mult

si noi am fost la dr marcu (medlife), dar am renuntat in 2 luni, dar nu din motive financiare, ci pt ca sfaturile nu mi s-au parut corecte, am apelat la alt pediatru (de la emilia irza-IOMC) pe care il am acum de 3 ani si 2 luni si sunt f multumita, chiar daca nu poate sa vina la noi acasa, cand era mic venea.

Nu stiu de ce i s-a dus asa de mult vestea dr. marcu, dar sa-i dai de exemplu unui bebelus la 2-3 luni banana cu biscuiti si sa-i fac baie cu musetel, imi putea spune si bunica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum