| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
klaraliviu Vizitator
|
Trimis: Mie 26 07 2006, 2:50 pm Titlul subiectului: intrebari urgente despre CIC |
|
|
| vreau niste raspunsuri referitor la o anumita problema pe baza caruia am primit mai multe raspunsuri .sunt angajata la o firma fara intrerupere de 4 luni de cateva zile am aflat ca sunt gravida vreau s aflu daca o sa beneficiez si eu de aceea indemnizatie sau nu pt ca am auzit mai multe variante care miau spus ca nu ca trebuie s am minim 10 luni stb poate stie cineva un raspuns sa-mi dea oricum ar fii pt ca eu sunt in culmea fericirii si sotul meu la fel |
|
| Sus |
|
 |
cristinadurdus Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006 Mesaje: 28 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 07 2006, 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna,
si eu sunt o viitoare mamica si din cate am mai aflat si eu referitor la aceasta indemnizatie este ca trebuie sa ai min 12 lucrate la acea firma, incluzandu-se si lunile in care esti insarcinata.Deci daca ai deja 4 luni si cu cate mai ai pana nasti ( presupun ca esti in primele luni de sarcina ) faci un an.Deci poti beneficia de acea indemnizatie.
sper ca ti-am fost de folos....daca mai ai intrebari..just ask me
24+ _________________ criss |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 27 07 2006, 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie sa ai minim 10 luni pana in mom intrarii in concediu prenatal... deci 4 + sa zicem 8 pana iei prenatalul se fac mai mult de 10 luni .... cel putin eu asa stiam de pe vremea mea...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 27 07 2006, 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu am avut habar ca cele 10 luni trebuie sa le ai la aceeasi firma!! poti lucra in 2 locuri diferite, dar sa ai continuitate, sau poti sa-ti faci asigurare individuala la casa de pensii _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 27 07 2006, 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ana c a scris: | | eu nu am avut habar ca cele 10 luni trebuie sa le ai la aceeasi firma!! poti lucra in 2 locuri diferite, dar sa ai continuitate, sau poti sa-ti faci asigurare individuala la casa de pensii |
Asa stiu si eu... indiferent de angajator, numa sa fie cu continuitate, nu 2 luni aici, una acasa si iar 2 luni dincolo...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|