| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 26 07 2006, 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Fata mea a stat luni si marti seara la socrela la curte si a fost atat de cuminte ca i-a lasat paf pe toti vecinii, ca sa nu mai zic de bunici...
faze:
Ii apuca de maini si ii tragea spre poarta: - " Hai mamaie sa mergem cu totii afara, la strada la copii";
In alimentara:
Mony -"Vreau cipsuri"
Mamaia - "Mamaia nu are bani, cere-i lu tataia"
Tataia - " Iti cumpara tataia cipsuri ... daca ii dai un pupic..."
Mony -" Nu pot.... m-am dat cu ruj..." _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mie 26 07 2006, 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi
am inchis vechiul topic! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 12 08 2006, 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa ma laud cu Sandra mea care de 1 luna nu mai foloseste deloc deloc pemparsi .Mai scapa ea cateodata dar nici cand o culc nu-i mai pun .Am fata mare , nu? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 12 08 2006, 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 14 08 2006, 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravaaaa..... Numa eu ma opintesc in biberon fetelor... ce sa ma fac? Nu bea lapte deloc fara bibe si mie ca daca il scot nu mai pune boticul pe lapte...(eu asa facui amu 26 ani.... ) si cred ca va fi tare greu ca noaptea tare mult ceiut si apa bea cu bibe... si o sa planga cateva nopti si numa in we imi permit nopti nedormite... Voi ce ziceti? Nu-i asa ca tre sa scot bibe ca face 3 ani azi maine?  _________________
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 14 08 2006, 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu prea am cu ce sa ma laud. Nico inca mai foloseste pampers dar sintem in plin proces de dezvat. Prin casa o las fara si o pun foarte des pe WC (apropo, unde gasesc reductor? la ce fel de magazine sa incerc ca la cele de copii nu au asa ceva). Mai scapa cite un pipi pe ea dar afara nu vrea sa faca. Nici macar nu imi spune ca vrea. Iar noaptea....cum sa fac? Daca o trezesc pentru pipi nu o mai pot culca .Ufff, si are aproape un an si 10 luni. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 14 08 2006, 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ahhhh... mi-ai amintit... Fata mea se trezeste uneori noaptea si vrea pisu, dar in ruptul capului nu la olita... Si-mi zice somnoroasa ca ea face pisu la baie ca e fetita mare... Dar cand vine vb de bibe zice ca si ea e bebelus si bea laptic cu bibeionul...
La noi reductori din aceia se gasesc la mase plastice, si la magazinele de confiscate. anul trecut parca eu am luat cu 40.000 daca retin bine...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 14 08 2006, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi, Georgi. o sa caut pe la confiscate daca nu la masa plastice. Urgent. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 14 08 2006, 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi , piticuta mea s-a dezvatat singura de bibe , adica nu mai bea biberoane intregi de ceai cum facea inainte ci , inainte s-o culc , ii pun in biberon ff putina apa , cat bea ea sa-i treaca setea , si nu-mi mai cere pana dupa masa de a doua zi dimineata .Noaptea nu mi se scoala deloc dar cum face ochi dimineata sau in cursul zilei , o pun imediat pe olita si nu-mi mai face pe ea nici in somn . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mar 15 08 2006, 6:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Dragele mele,
Noi am facut progrese.Mada(1ansi 6luni) a inceput sa manance singurica, ii place nespus sa-si ia mancarica singura cu lingurita si prin felul ei stangaci cum duce lingura la gura imi vine sa o mananc, nu alta.De asemenea incerca sa scape de biberon, ptr ca o vede pe cea mare(Daria) ca bea din pahar acelasi lucru il face si ea, mai pe haine, mai in gura ajunge ceva si la ea.Cat despre olita, cred ca e cale lunga.I-am pus olita in baie, asa la deruta, isi da capacul la o parte, se aseaza pe ea, dar dupa cateva secunde se ridica, este un inceput bun, zic eu.Cu rabdare intr-o buna zi vom scapa si de scutece.
Puiut cred ca reductor mai poti gasi si in magazinele SELGROS sau Metro, la raioanele unde sunt produsele ptr copii ex:marsupiu, olite, biberoane, de acolo i-am luat eu Darie reductor.
Sa va traiasca copilasii! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 16 08 2006, 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu azi am reusit sa programez fata la dr ortoped... are o galma in spatele genunchiului stang pe care parca nu o avea, dar nu e normala si vreau sa vada si buricutul pe care dr resp imi spusese cand era micuta ca daca nu se strange de la sine tre operat ca sa nu faca hernie ombilicala...lol... Am mari emotii, dar pana maine dupaamiaza nu o sa mor eu...  _________________
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 16 08 2006, 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Georgi,multa sanatate la fetita si sa ne dai vesti bune maine,sa fie totul ok asa cum speri! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mie 16 08 2006, 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
sa ma mai laud si eu cu voinicutzu meu...
ca de mult....
ziua nu mai stam cu pampers deloc doar noaptea...si facem la olita..mai scapam cate un pishu si pe noi cand nu e mami pe faza....dar se straduieste mami sa fie punctuala...
am inceput sa acceptam sa fim pacaliti cu suc de mar si suc de portocala dar doar in lapte deci bem shake....
ammm ne-a iesit si un dintisor sus si vrea si al doilea sa iasa si ne streseaza dar trecem noi si peste asta...
hmm stim sa ii dam lui mami sa pape orez cu lapte (cate obobita ia in mana si imi baga in gura nu mai mult ca ma ingras)...
stim sa ii dam lui mami cartea de poezii sa ne citeasca....
stim sa cerem paru lui mami sa il pupam(placerea lui infinita sa pupe parul)
hmmm ce ar mai fii....cand vedem sanu stim sa radem rusinati(ta-su zice ca o sa fie un golanas mareeeeeeeee) hhihi..si daca mai e ceva va mai zic mai tarziu... |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 16 08 2006, 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wowww, Elena, are abia un an si nu mai sta cu pampers pe el? Bravoooooos!Ma si minunez, eu la un an nici nu ma gandeam sa-l dezvat de scutec.
Georgi, parerea mea sincera e sa nu-ti faci probleme cu biberonul. Se va dezvata singura. Preferi sa nu mai bea lapte deloc sau sa bea asa cum ii e mai comod? Fetita unei colege de-ale mele a baut lapte la biberon pana a mers la scoala. Bine, gaura era cat buricul degetului, dar asta era placerea ei de bebelus, se simtea bine asa. Eu si acum, cand Matei nu vrea sa manance ciorba, i-o dau la blender in biberon, pentru ca prefer sa fie bine hranit decat sa nu manance nimic.
Puiutu, eu i-am cumparat lui Matei doua reductoare. Unul simplu, de vreo suta de mii, care mi-a zgariat tot colacul meu bun si de calitate, si apoi am mai luat unul, baby care, care are cauciuc dedesubt si nu imi zgarie colacul mare, are o ridicatura la cuc, sa nu faca pishu pe colac, posibilitate de a-l agata in cui sa nu deranjeze cand nu-l folosesti. Pe asta am dat 300.000, dar sunt tare multumita de el. Pe primul l-am cumparat de la magazin de mase plastice, pe al doilea de la produse pentru copii.
Nicky, chiar ca ai fata mare si curata. Matei si acum mai scapa cate un strop pe el, desi are 2 ani si 3 luni. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 16 08 2006, 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc fetelor de informatii, la Selgros nu am gasit reductor, masa plastice nu prea avem prin cartier dar o sa ajung in oras cit de curind. La mag. de copii din cartier nu au asa ceva, cind am intrebat mi-a raspuns: Ceeeee?!? _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 16 08 2006, 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai puiut... ma pot oferi sa-ti cumpar eu daca vrei... sa ma anunti sa ma pun pe cautat... Faza e ca nu mai stiu ultimul pret, dar sigur e pana in suta... vrei???  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 16 08 2006, 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | | Georgi,multa sanatate la fetita si sa ne dai vesti bune maine,sa fie totul ok asa cum speri! |
Multumim la fel.... la toata lumea!!!! _________________
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 16 08 2006, 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
De dimineata Alexa mea a vomitat de la 6 pana la 9 jumate cd am dus-o la spital de urgenta .Diagnosticul :apendicita . O opereaza maine dimineata si turbez de ciuda ca nu m-au lasat cu ea in spital decat sa-i duc schimburile si ce trebuie si in ora de vizita .Imi venea sa turbez la gandul ca o las acolo , mica si fragila .Pe Sandra o las cu Laura , prietena mea pe care am sunat-o si care a venit de urgenta , saraca . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|