CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce a facut copilul tau azi? (12 bis)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 27 02 2007, 8:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing bravo Alexa...pai toata lumea stie ca nikaieri nu-i mai bine ca acasa in patutul tau...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 27 02 2007, 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Am scos-o pe Alexa din spital azi .Arata foarte bine , e cam palida dar asta e .Cum am ajuns acasa n-a stat cinci minute si a adormit .Exclamatie , saracuta de ea:"In sfarsit dorm in patul meu , ca lumea !"

Pai zau asa,unde e mai bine ca la tine acasa??????
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 27 02 2007, 10:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Nu degeaba se zice ca cei mai sinceri sunt copii.... auzi, Nik, dar pana la urma ce a avut??? Viroza?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 9:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa va zic ce a facut manzu meu aseara...
ii dadeam sa pape spaghete da?sii...ca sa il conving sa pape...bagam si eu in gura...siii una a atarnat assa...si ce face piciu...o prinde si o baga in gura ca sa ne pupam...asa ca in desenele animate...pai nu e un mic golanas?ziceti si voi...
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing se antreneaza de pe acum pentru pupaceli !!!!!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 9:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Las sa se antreneze ca o sai trebe experienta... Wink Laughing

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 10:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing nu e asa?
pe mine m-a uimit ...cum i-o fi dat prin cap?
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing

Si Andi aseara spunea prin casa "burta sexy" Laughing Laughing De unde o fi scos-o???? Rolling Eyes
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ce copiii.....bine ca sunt baieti..... Laughing Laughing Laughing Shocked Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saptamana trecuta l-am inscris pe Andrei la Scoala...o ia de codita de la toamna...
Am niste emotii de nu va puteti imagina...
Care aveti copii deja la scoala...veniti cu sfaturi...cum sa depasim stresul primelor zile de scoala ...sa ne pregatim din timp
Laughing Laughing
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor nu trecem la urmatorul capitol??? Hai cine se inhama la a crea noul topic? Eu deocamdata nu pot cas la munci... daca nul faceti pana diseara poate reusesc eu... Wink

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 28 02 2007, 8:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Saptamana trecuta l-am inscris pe Andrei la Scoala...o ia de codita de la toamna...
Am niste emotii de nu va puteti imagina...
Care aveti copii deja la scoala...veniti cu sfaturi...cum sa depasim stresul primelor zile de scoala ...sa ne pregatim din timp
Laughing Laughing

Felicitari!
Depinde foarte mult de cum va sti invatatoarea sa-si apropie copiii !

Azi ma jucam cu Cezar si ne dragaleam si noi , ne pupiceam si ne tineam in brate (fara nimik indecent ) si Sandra vine rpd in camera noastra intreband ;"Ce faceti acolo?" apoi se catara peste noi :"Si ioooooo" si incepe si ea sa se dragaleasca cu noi . Laughing Laughing Laughing Cezar ma intreaba "Mai facem un copil?" razand .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 01 03 2007, 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mistoc intrebare... Wink Laughing Laughing Ce mai asteptati?

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum