CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Intarziere CM

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 21 07 2006, 11:13 am    Titlul subiectului: Intarziere CM Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca mai este subiectul asta pt ca nu am avut timp sa caut.fetelor ,voi stiti cum se poate intarzia un CM? nu iau anticonceptionale ca sa zic ca le iau in continuare si rezolv problema. luna viitoare sunt nasica si cu o zi inainte or sa ma calce elefantii.chiar nu as vrea sa stau in ziua aia cu tampoanele dupa mine si cu poalele in cap la spalat Rolling Eyes
poate aveti voi ceva sugestii si pt mine.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 21 07 2006, 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu iei anticonceptionale, alta metoda sanatoasa sa eviti venirea elefantilor, chiar nu este.

Marinutzo, sa nu te puna stii tu cine, sa iei vitamina K!!! Atata iti zic! Poti face un cheag de sange care sa se localizeze cine stie pe unde, ba te mai poti trezi si cu o embolie, Doamne fereste!!!

Roaga-te sa-ti intarzie si daca nu... inarmeaza-te cu absorbante si... asta e! Distractie placuta si nu te mai gandi la asa o "problema". Wink pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 21 07 2006, 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai ca mi-a venit o idee. Nu stiu daca la tine va functiona, insa la mine functioneaza intotdeauna!

Cu cateva zile inainte de venirea elefantilor, ia Clorocalcin. Acesta se poate folosi si extern pentru oprirea hemoragiilor. Eu cand iau Clorocalcin inainte de elefanti, ori imi intarzie, ori cantitatea este diminuata considerabil in prima si a doua zi.

Lachitza mea

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 8:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Evita sa faci dusuri si bai prea calde si daca iti place...poti lua cateva guri de tarie (de preferat tuica)...ajungi si tu la nasit mai cu chef... Laughing Laughing Laughing
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 9:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Hai ca mi-a venit o idee. Nu stiu daca la tine va functiona, insa la mine functioneaza intotdeauna!

Cu cateva zile inainte de venirea elefantilor, ia Clorocalcin. Acesta se poate folosi si extern pentru oprirea hemoragiilor. Eu cand iau Clorocalcin inainte de elefanti, ori imi intarzie, ori cantitatea este diminuata considerabil in prima si a doua zi.

Eu nu as recomanda nici clorocalcinul pentru ca nu e de dorit ca sa nu i se curete cum trebuie uterul si sa pateasca ca mine - adica sa i se acumuleze acolo si sa fie nevoie apoi de tratament sau chiuretaj pentru curatarea uterului... Rolling Eyes e discutabil... eu zic ca e mai sanatos sa lasi organismul in legea lui si daca ai noroc sa intarzie atunci e norocul tau, daca nu ... OB + tamponas mai subtirel... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va puteti inchipui ca eu am avut aceasta "bucurie" chiar in ziua nuntii? A fost un calvar, de cite ori ieseam din masina sau ma ridicam de pe scaun cineva trebuia sa-mi spuna daca nu m-am patat, la wc daca mergeam aveam nevoie sa vina cineva cu mine sa-mi tina "poalele" rochiei etc. Groazniiiiic Evil or Very Mad Iar OBurile nu le suportam. Oricum nu sint de acord cu metode de intirziere dar fiecare face cum crede.
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, eu nu zic sa inghita o tona de Clorocalcin. Daca ia o data pe zi, cu vreo 2 zile inainte de venirea elefantilor, nu sunt sanse sa nu se curete uterul... dimpotriva, ii va veni, iar fluxul va fi usor mai domol in primele 2 zile.
Si in nici un caz de la atata Clorocalcin nu exista posibilitatea sa se depuna pe uter.

Puiutul, ce nasol de tine... si la cununia religioasa cum ai procedat? Ai cerut dezlegare de la preot inainte?

Lachitza mea

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 25 07 2006, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eh daca nu exista alta metoda asta e. traiasca ob-urile Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 1:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu daca uit sa iau o pastila in ultima saptamana trebuie sa incep imediat alta folie fara sa fac pauza si uite asa nu-mi mai vine in luna aia.Prima data mi s-a intamplat sa uit,am citit in prospect si asa zicea sa fac,apoi am uitat intentionat Laughing ,cand am fost in concediu si de Craciun de exemplu ca nu aveam chef de musafirii aia tocmai atunci pentru ca ma doare rau burta in acea perioada.
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Sam 07 02 2009, 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am uitat intentionat cand am avut nunta si anul trecut cand am fost la mare,ca doar nu era sa stau in casa.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 07 02 2009, 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu as vrea sa-mi intarzie ciclul vreun an, cel putin. Dar fara pastilute, cu un beb in brate. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 07 02 2009, 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi vrem asta pentru tine!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 08 02 2009, 1:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somno,iti doresc din tot sufletul!
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 09 02 2009, 4:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somno, inca nu s-a prins nimic?

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 11 02 2009, 8:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum