CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
dr.USUP ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 11:37 am    Titlul subiectului: dr.USUP ? Raspunde cu citat (quote)

buna mamici,

ce mai faceti? abia acum m-am intors de la doctor unde am mai facut o morfologie fetala...totul e ok... bebe e foarte jucaus si nu vroia sa stea cu fata la noi sa vedem ce e...doctorita crede ca e fata pt ca nu vedea nici un "prelungitor"....
medicul meu mi-a recomandata sa merg la centrul medical unirii sa mai fac o echografie la un anume dr.Usup...am inteles ca este foarte bun....voi stiti ceva de el? a-ti fost vreodata la el?
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 5:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna
Presupun ca este dr. Iosup. Da, e f. bun. Si foarte dragut. Si am stat destul de mult acolo ca sa vedem bb din toate partile. Din pacate e f. ocupat. Suna si programeaza-te pt. e posibil sa te programeze in 3 saptamani!

Sarcina usoara in continuare.
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult pt raspuns...da, probabil este Iosup..poater nu am inteles bine eu de la medicul meu....am numarul lui si intentionez sa-mi fac o programare....mai am o intrebare...cat te-a costat echografia? Rolling Eyes am auzit ca la centrul medical unirii sunt cam scumpute...am auzit ceva de in jurul a 3 milioane?...

pupici

gravida 21+
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 10 07 2006, 1:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau dar la intrebarea cu costul ... cred ca 800.000 acum 4 ani. Nu am nici cea mai vaga idee cat e acum. Oricum mi s-a parut destul de mult la vremea aia ...
adriana_227
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 18/07/2006

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am auzit si eu de dr iosup este un excelent medic miam facut programare,am avut noroc pt ca la unirea nu mai era loc asa ca lam gasit la polisano , sunt tare fericita abia astept sami vad sufletelul Very Happy despre nastere astept si eu sami dati sfaturi as opta pt cezariana dar inca nu stiu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu inca n-am apucat sa-mi fac programarea...din mai multe motive.....
[color=blue]adriana_227[/color] sa-mi spui si mie cum a fost ( in cate saptamani esti? )....si dupa cum am mai spus m-ar interesa foarte mult sa stiu si cat ai dat ( pt ca eu am auzit de niste sume foarte mari)....
referitor la nastere, nici eu nu stiu pt ce sa optez...mi-e frica oricum....dar totusi inclin spre nastere normala cu epidurala....nu stiu..trebuie sa ma mai consult cu medicul sa vedem ce imi recomanda ( am un nodul fibromatos de 25 mm si daca nasc normal s-ar putea sa am mici probleme)....

gravida 23+
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga mea, daca nu ai facut pana acum morfologia fetala te sfatuiesc sa o faci cat mai rapid. bebe creste si in curand nu va mai "incapea" la propriu pe monitorul ecografului Laughing Laughing stiu ca suna aiurea dar morfo se face pana in 24 sapt cand bebe se poate vedea cel mai bine in intregime. o morofolgie buna mai poti face la dr chitescu (medlife) sau herghelegiu (polizu si parca sanador sau medsana dar nu mai stiu sigur)
sarcina usoara.
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

marinutza, eu morfologie fetala am facut , chiar doua pana acum...le-am facut la spitalul cfr 2 de unde este si medicul meu ( totul a iesit ok la morfologie )...ideea era ca medicul meu ca sa fie el sigur ( avand in vedere ca am acel nodul) sa mai fac o echografie si la acest domn doctor de care stia sio el ca este foarte bun....deci nu asta mi-era problema ca nu am facut ci pur si simplu vroiam sa stiu daca merita sa merg la el sau nu....
multumesc si pupici,

gravida 23+
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aham, pai daca nu e vb de morofologie incearca sa faci o programare pt ca este destul de aglomerat. dr Iosup este unul dintre cei mai bun ecografisti din Buc si ce zice aia e. te poti duce cu toata increderea. de tarife nu stiu sa-ti spun, dar daca faci o eco normala 2D nu cred sa fie mai mult de 1 milion-1 milion jumate.
sa ne tii la curent Wink
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mar 18 07 2006, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult si promit ca va tin la curent...

gravida 23+
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mergeti cu toata increderea la dr iosup e cel mai bun medic ecografist din bucuresti incearca sati faci o programare la clinica la care merg eu acolo este inca liber la dr iosup abia sa deschis clinica
Sus
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 9:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici face ecografie 4D si preturile sunt ok adica merita daca vrei sa stii ma interesez si iti spun
Sus
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 10:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adriana_227 la ce clinica mergi tu? si da, as aprecia foarte mult daca te-ai putea interesa de preturi ( nu duc lipsa de bani dar nici nu ma dau afara din casa daca intelegi ce vreau sa spun Wink ) si sa-mi spui si unde este clinica....daca se poate

multumesc mult si pupici,

gravida 24+
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pt cristinadurdus clinica se numeste polisano si este pe la fostul rest budapesta pe bvd cuza voda iar dansul vine de pe 4 aug eu deja am programare si mi sa spus ca ma costa in functie de trimestru pt 2 este 220ron iar pt 3 este 280 ron , pupici,
Sus
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adriana_227 : multumesc mult pt rasuns...voi merge si eu acolo...spuneai ca aici se fac echo 4D si preturile sunt cele pe care mi le-ai spus....vroiam sa te intreb tu cum ai procedat cand ai facut programare la el ca sa mergi la clinica asta..l-ai sunat direct pe dansu pe mobil si ti-a zis el sa vii la clinica asta sau ai sunat acolo si ai spus ca vrei programare la dl.dr.Iosup?......sper ca nu ti-am dat batai de cap bang cu intrebarile mele idioate...
mercic,

gravida 24+
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 2:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am sunat la clinica direct la tel 3370477 si am facut programare, nuti face face probleme nu mai deranjat pupici
Sus
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mercic mult sarcina usoara!

gravida 24+

P.S.In cate saptamani esti insarcinata?
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din pacate la mine problema este mai complicata de asta si merg la dr iosup la eco eu am placenta praevia si o malformatie congenitala de uter si nu se stie cat si daca va merge pana la capat eu sunt optimista si sper sa ne fie bine la amandoi
Sus
adriana_227
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 3:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

20 de saptamani
Sus
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi pare nespus de rau sa aud asta dar sunt sigura ca daca ramai in continuare optimista, asculti sfatul medicului si cu putin ajutor de la Doamne Doamne vei reusi sa o duci cu bine pana la capat........iti doresc din toate inima sa se intample asta....si eu am avut ceva probleme la inceputul sarcinii...la prima echografie pe langa bebeu mi-au descoperit si un nodul fibromatos de 25 mm pe care sta placenta..in fine toata lumea imi spunea sa nu pastrez sarcina...ca daca o pastrez nu se dezvolta bebe..ca nu se stie cum o sa-mi fie si tot felul de lucruri negative...ideea e ca mi-am pastrat optimismul, si eu si sotul ne rugam in fiecare seara sa fie bine bebe...si slava Domnului pana acum totul e bine..
ideea e ca niciodata devil nu e atat de negru precum pare...
inca o data mult noroc si sa fie bine totul si cu tine si cu bebe.......
sa ma tii la curent cu vestile, k?

pupici

gravida 24+
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum