CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
anybody here 3
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 24 06 2006, 10:45 pm    Titlul subiectului: anybody here 3 Raspunde cu citat (quote)

Am ajuns si la partea a treia.
Ancutza, fain de tine ca esti la piscina. Elena las ca trec rusii astia in citeva zile.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 25 06 2006, 9:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu is aci, dar oare mai e cineva la ora asta??? Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 26 06 2006, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu fac ce fac si in ultimul timp numa singura nimeresc pe chic Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 30 06 2006, 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unde sunteti dragele mele? Cred ca caldura e de vina! gravida 6+
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 02 07 2006, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor eu am fost la tara.. la padure cu familionul si socrii si fu tare plina de emotii ziua... ca ne prinsera ploile alea cu inundatii si cu greu am revenit acasa....

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 02 07 2006, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu is singua pe chic...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 02 07 2006, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La ora asta si eu sint cam singurica. Parca-i chicul in vacanta Laughing
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Dum 02 07 2006, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Fetelor eu am fost la tara.. la padure cu familionul si socrii si fu tare plina de emotii ziua... ca ne prinsera ploile alea cu inundatii si cu greu am revenit acasa....

am vazut si eu la stiri ca a fost prapad acolo. era un matiz care pur si simplu plutea in voia "valurilor" de pe strada Sad
bine ca ati ajuns acasa intregi!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da... dar sa circului 120 km cu 20 la ora... si sotul si socrul stergeau la parbriz mai ceva ca stergatoarele pe afara... Mad Nu vedea la 3 m distanta... Rolling Eyes Si cand in sfarsit am ajuns la intrare in oras, era sa ramanem exilati afara, ca la toate intersectiile pe la care am trecut era apa de m-am mirat ca nu intra si in masina... Emotii mama... Vorba lu sorumiu... nu vom uita curand aceasta iesire la padure... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,bine ca s-a terminat totul cu bine !!!!!!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai sa v-o spun pe a buna. Razz .. eu is amatoare de peripetii deastea... creste adrenalina Razz ... asa ca mi-a placut sa inot la propriu prin noroaie in papuci de piele intorsa, culoare roz... si cu o rochita de mi se vedea costumul de baie... Shocked ca doar plecasem la padure sa ma bronzez, nu? Laughing Laughing

M-am aplecat de vreo 2 ori dupa fata si cred ca ce vedea socrumiu ... l-a linistit definitiv.... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mama ce rea sunt... Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing m-ai facut sa rad Georgi! Bine ca nu s-a intamplat nik rau! gravida 7+
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing si eu am rasssssss,nebunatica m-ai esti !!!!!!!
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai stiti ceva de Nicky? Sper ca e bine! Acusi e in 10,parca asa zicea ca o sa aiba net de pe 10 iulie. gravida 7+
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

saptamana trecuta am vorbit cu ea si era pe afara cu Sandra si a zis ca este ffffff bine.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur,multumesc de informatie Diana! Sa ii transmiti toate cele bune din partea mea daca mai vorbesti cu ea!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 03 07 2006, 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am vorbit cu Nik azi de la munca si zice ca sunt tare multumiti de zona, de apartament, de vecini si de faptul ca pe Cezar il costa la jumatate naveta de acolo decat il costa in Bucuresti... Netul s-il pune abia dupa 10 cand vine gazda din afara - cred... Rolling Eyes , in rest sunt ok si asteapta rezolvarea tuturor actelor ca sa fie in regula si mai ales netul ca sa aiba cu cine chatui sau forumi daca vreti... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pe mine ma uimeste de cate ori vb cu ea glasul ei... La telefon nu i-as da mai mult de 14 ani... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ce bine o fi sa fii mereu tanar... Rolling Eyes Razz

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 07 2006, 10:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur nespus de mult ca le merge bine!
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Mar 04 07 2006, 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va salut si va imbratisez pe toate!
Ce dor imi este de voi si de chic-uiala!
N-am dat bir cu fugitii si nici ceva f.rau nu mi s-a intamplat, doar ca......
Am inceput serviciul si probabil ca, de la al mai mic, la al mai mare, cred ca intre timp eu am fost in vacanta pe coasta Pacificului si pe la ceva cursuri de perfectionare la Oxford............
Mai in gluma, mai in serios, vazand ca nu ma mai slabesc......le-am spus ca am stat 1 an de zile acasa , ca sa cresc copii, ca sa aibe cine ne plati pensia la batranete........
La serviciu, n-am timp nici macar sa mananc un sandwich si vorba bancului "de altceva nici nu poate fi vorba"......
Pana si in week-end studiez, ca sa fiu la inaltimea cerintelor!!!
Rares, nici el nu s-a lasat mai prejos........sa ma fi vazut nopti intregi plimbandu-ma cu el prin casa sau chiar in fata blocului......
Ce a avut acum? Tuse! O tuse nesfarsita si km. de muci......
Chipurile s-a mai linistit....
Asa ca noaptea de platon cu Rares si ziua fresh-bombon la datorie........
Am o restanta la capitolul somn.......si sunt intr-o vesnica criza de timp!!!
Ce mai tanjesc dupa zilele cand hoinaream la o parola cu voi pe chic....
Am intrat de cateva ori pe chic, dar cred ca au fost ceva probleme tehnice, fiindca am incercat sa trimit 2-3 randuri, care din pacate s-au volatilizat in eter si n-au mai ajuns la voi... Crying or Very sad , sper insa ca de data acesta sa nu se intample la fel!
Ce am mai facut intre timp?
Am facut o vizita scurta in Moldova.........am vazut si manastirea Agapia....M-am gandit la tine Flufly! Este intr-adevar o zona superba!
Speram, Flufly, ca daca nu am avut timpul necesar pentru a ne cunoaste, macar sa fi putut comenta subiectul Agapia.......dar si asta a ramas un vis frumos, pentru vremurile cu mai mult timp!
Sper sa vina si acele vremuri, cat mai curand posibil!

Danny sa inteleg ca vine barza?Daca da, atunci felicitari!

Ma bucur nespus, ca lui Nicky ii merge din ce in ce mai bine!

Am vazut si ceva poze cu bb-i vostri frumosi, care intre timp au mai si crescut.......ce repede trece timpul!

Si am vazut ca ne-am inmultit pe chic.......profit de aceasta ocazie, sa le spun si eu (chiar daca mai tarziu) un sincer bun venit !

Sper sa va mearga la toate de la foarte bine in sus, sa fiti sanatoase cu toti ai vostri dragi si apropiati si sa auzim numai vesti bune!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 07 2006, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,vine barza,multumesc de felicitari si iti doresc numai bine si sanatate la copii!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 1 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum