CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Simptome de sarcina
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 10:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu acum, la a doua sarcina, am avut primele 2 luni o somnolenta groaznica, nu am mai putut pune gura pe cafea si... Embarassed cand ma spal pe dinti si imi ajunge gustul ala de spuma mai spre gat Shocked ... mi se intoarce stomacul pe dos... Confused Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 10:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

blue_dove nu cumva si tu poftesti sa fii cu bebic la purtator???? Cool Wink ca asa se pare dupa afirmatii...hihihihi
georgicoooooo trece faza cu pasta si eu o aveam...ufff
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 11:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La fel si eu cu cafeaua Very Happy si nu am mai putut s-o beau pe toata perioada sarcinii (nici nu intentionam dar nu suportam nici mirosul deci sa nu bea nimeni in preajma mea Laughing ), la fel si cu pasta de dinti dar cel mai jalic era ca nu suportam nici cea mai mica urma de parfum .
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu vad ca stau cel mai bine dintre toate, repulsii de astea nu am avut si nici nu am, m-am lasat de fumat si de cafea cind am aflat ca sint insarcinata, dar suport mirosurile, ca de altfel si mirosurile de parfum. Chiar saptamina trecuta am fost sa cumpar cite un parfum pentru noi, ca s-au terminat, si am mirosit la mostre de le tineam hirtiutele in mina in ordine alfabetica, ca nu mai stiam care si cum sint, si asa de bine m-am simtit dupa ce am iesit din magazin, asta nu stiu ca a fost pentru ca am mirosit parfumuri sau pentru ca am cheltuit bani. Cu mincarea la fel nu mi s-a schimbat nik, maninc ca de obicei ce-mi place, dar acuma mai multa pizza, fasole scazuta si varza calita si beau mai multa apa ca de obicei si pe la inceput mi s-a facut pofta de bors cu perisoare si am mincat prima farfurie fara sa respir, asa de bun mi s-a parut. Am avut ameteli si greturi dar fara voma, mai accentuate spre seara si mult somn, dar asta e ceva ce am din copilarie: pofte si somn.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa, ca am uitat: sinii umfati si durerosi cam dupa 5 zile de la conceptie si de vreo 3 saptamini imi singereaza ffffffffff mult gingiile. Miine se termina saptamina 14, intru in saptamina 15. Si nu imi gasesc pozitia ideala pentru dormit.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 12:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ma trezesc noaptea si pierd vreo 2 ore la tv sau cu gandul aiurea Rolling Eyes ... cu mirosurile sunt ok, somnolenta a trecut, mananc mult si beau multa apa... Razz parfumul il suport, dar cel din masina cand da drumul si la caldura nu lam suportat de cand ma stiu.... La anumite miscari ma fulgera o durere in muschii burtii, ca o intindere musculara, desi ar fi prea devreme si e cam dubios... mai ales in somn... asta cred ca tre sai spun lu dr la eco dupa 20 noiembrie, ca nui ok... Crying or Very sad

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 7:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mama ce dor ma apuca si pe mine....
vreau si eu!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana, am intrat aici vazand ca esti ultima care a scris. Ma gandeam ca poate urmezi tu... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 1:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Ana, am intrat aici vazand ca esti ultima care a scris. Ma gandeam ca poate urmezi tu... Wink

Nu??? SI eu ma gandeam, dar cred ca are nevoie de incurajari pana sasi ia inima in dinti... Wink Mai scriem noi neste detalii si va tinem la curent cu fazele prin care trecem zi de zi, si in curand nu o sa mai aiba rabdare si o sa se puna si ea pe treaba... Smile

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 1:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io o sa fiu peste doi ani , hihihi !!! Ca pe prima tot la 2 ani dp sora-mea am nascut-o asa ca pe al doilea il voi naste la 2 ani dp Rebecka , hihihi!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,acum poti sa ne zici ce simptome ai! Wink Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum