| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 03 11 2006, 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu acum, la a doua sarcina, am avut primele 2 luni o somnolenta groaznica, nu am mai putut pune gura pe cafea si... cand ma spal pe dinti si imi ajunge gustul ala de spuma mai spre gat ... mi se intoarce stomacul pe dos...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
blue_dove nu cumva si tu poftesti sa fii cu bebic la purtator???? ca asa se pare dupa afirmatii...hihihihi
georgicoooooo trece faza cu pasta si eu o aveam...ufff |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
La fel si eu cu cafeaua si nu am mai putut s-o beau pe toata perioada sarcinii (nici nu intentionam dar nu suportam nici mirosul deci sa nu bea nimeni in preajma mea ), la fel si cu pasta de dinti dar cel mai jalic era ca nu suportam nici cea mai mica urma de parfum . _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu vad ca stau cel mai bine dintre toate, repulsii de astea nu am avut si nici nu am, m-am lasat de fumat si de cafea cind am aflat ca sint insarcinata, dar suport mirosurile, ca de altfel si mirosurile de parfum. Chiar saptamina trecuta am fost sa cumpar cite un parfum pentru noi, ca s-au terminat, si am mirosit la mostre de le tineam hirtiutele in mina in ordine alfabetica, ca nu mai stiam care si cum sint, si asa de bine m-am simtit dupa ce am iesit din magazin, asta nu stiu ca a fost pentru ca am mirosit parfumuri sau pentru ca am cheltuit bani. Cu mincarea la fel nu mi s-a schimbat nik, maninc ca de obicei ce-mi place, dar acuma mai multa pizza, fasole scazuta si varza calita si beau mai multa apa ca de obicei si pe la inceput mi s-a facut pofta de bors cu perisoare si am mincat prima farfurie fara sa respir, asa de bun mi s-a parut. Am avut ameteli si greturi dar fara voma, mai accentuate spre seara si mult somn, dar asta e ceva ce am din copilarie: pofte si somn. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa, ca am uitat: sinii umfati si durerosi cam dupa 5 zile de la conceptie si de vreo 3 saptamini imi singereaza ffffffffff mult gingiile. Miine se termina saptamina 14, intru in saptamina 15. Si nu imi gasesc pozitia ideala pentru dormit. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 06 11 2006, 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma trezesc noaptea si pierd vreo 2 ore la tv sau cu gandul aiurea ... cu mirosurile sunt ok, somnolenta a trecut, mananc mult si beau multa apa... parfumul il suport, dar cel din masina cand da drumul si la caldura nu lam suportat de cand ma stiu.... La anumite miscari ma fulgera o durere in muschii burtii, ca o intindere musculara, desi ar fi prea devreme si e cam dubios... mai ales in somn... asta cred ca tre sai spun lu dr la eco dupa 20 noiembrie, ca nui ok...  _________________
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 06 11 2006, 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
mama ce dor ma apuca si pe mine....
vreau si eu!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mar 07 11 2006, 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ana, am intrat aici vazand ca esti ultima care a scris. Ma gandeam ca poate urmezi tu...  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 07 11 2006, 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| somnorici a scris: | Ana, am intrat aici vazand ca esti ultima care a scris. Ma gandeam ca poate urmezi tu...  |
Nu??? SI eu ma gandeam, dar cred ca are nevoie de incurajari pana sasi ia inima in dinti... Mai scriem noi neste detalii si va tinem la curent cu fazele prin care trecem zi de zi, si in curand nu o sa mai aiba rabdare si o sa se puna si ea pe treaba...  _________________
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 07 11 2006, 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Io o sa fiu peste doi ani , hihihi !!! Ca pe prima tot la 2 ani dp sora-mea am nascut-o asa ca pe al doilea il voi naste la 2 ani dp Rebecka , hihihi!!!  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 26 06 2007, 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky,acum poti sa ne zici ce simptome ai!  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|