CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Simptome de sarcina
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 22 06 2006, 2:05 pm    Titlul subiectului: Simptome de sarcina Raspunde cu citat (quote)

Simptomele clasice probabil ca le cunoastem toate.........as vrea sa discutam despre felul in care s-a simtit fiecare dintre voi atunci cand a fost(sau este si acum) insarcinata,avand in vedere ca fiecare sarcina e unica si nici una nu e la fel.Va era somn,foame mereu,erati balonate,de cand au inceput sa va doara sanii? Ma refer la primele saptamani.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 22 06 2006, 2:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dani hai sa iti raspund eu...
sanii ma dureau pana sa treaca cele 2 saptamani ca sa poata fi detectata sarcina..eu aveam fff regulat ciclu din cauza ca luasem pastilute ..si deja eu banuiam ca sunt....deci sanii ma dureau si ma contraziceam cu sotzu ca el imi spunea ca si la ciclu ma dor...
si eu ii spuneam ca parca sunt mai mari ca de obicei...
in primele 3 luni somnnnnnnnnnn la greu.cand ma cautai mie imi era somn.si sarat sa pap ceva sarat.greturi nu am avut deloccccccc.
mmmmm....ce ar mai fii..mai tarziu picioare umflate (am si muncit pana cu o sapt inainte sa nasc -munca de birou poate si de aia)
daca imi aduc aminte ceva revin
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 22 06 2006, 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi se facea rau, mai ales dimineata cam la 5 zile de la conceptie ..... si chiar cand ma hotarasem ca m-am imbolnavit rau (ficat, bila) si ca ar fi cazul sa-mi fac analize ..... n-a mai veni ciclul si .... 2 liniute pe test! Ulterior dr. a zis ca e imposibil sa-mi fi fost rau asa devreme dar ....
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 22 06 2006, 10:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma durea uterul....pana sa aflu ca sunt insarcinata, ma gandeam ca iar am facut o infectie urata uterina.....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
bubulina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Sam 24 06 2006, 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In cazul meu simptomele au fost destul de diferite in timpul celor doua sarcini, insa ambele eu avut ca punct comun o sangerare redusa (pata sau semn) in perioada cand trebuia sa vina ciclul, insotita de niste crampe ingrozitoare. Alte simptome comune: somnolenta, apatie, oboseala.
simptome diferite de la o sarcina la alta: greturi, varsaturi, intarirea sanilor, dureri abdominale, cu fata si inapetenta cu baiatul.

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Dum 25 06 2006, 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sanii au inceput sa ma doara cam la 2 sapt de la conceptie, am simtit un gust de metal in gura o vreme. aveam senzatia ca rontai o bucata de fier in permanenta. seara cand ajungeam acasa adormeam imediat in rest, pe parcursul zilei nu aveam treaba. spre sf primei luni deja nu mai suportam mirosuri de parfum, sapun, tutun. as fi mancat intruna sarmale si castraveciori murati. pe vremea aia erau la mare cautare sucurile lui tati de lamaie cu putin zahar si apa rece Very Happy greturi nu am avut doar vreo 4 varsaturi din cauza mirosurilor. de 3 ori mi s-a intamplat pe strada de la tanti multi prea parfumate, o data de la un coleg de facultate care in mom in care s-a descaltat de adidasi am simtit stomacul in gat.
cam asa a fost la mine Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 26 06 2006, 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt la inceput,am 6 saptamani iar semnele ca as fi insarcinata au fost:oboseala,o mica ameteala intr-o seara(eram pe malul lacului si ma uitam la apa si am ametit-iesisem la plimbare cu sotul), urinat des,au inceput sa ma manance sanii cu cateva zile inainte de data la care ar fi trebuit sa vina rusii,sani fierbinti si balonare.Si acum parca tot balonata sunt.
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 26 06 2006, 8:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tinem pumnii sa fie asa cum va doriti voi.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 26 06 2006, 10:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, si mie mi s-a facut rau la al treilea copil, la 7 zile de la conceptie. de-aia m-am si hotarat sa fac testul, cu ceva vreme inainte de data la care trebuia sa-mi vina ciclul.deci se poate si asa devreme
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 28 07 2006, 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu un simptom Rolling Eyes ... Parca mi s-a umflat burta... Rolling Eyes Oare sa fi reusit??? Pana pe 15 nu o sa stiu sigur... Dar pe de alta parte e posibil sa se vada burta si mie luna trecuta sa-mi fi venit? Nu e imposibil.... Razz

Da Doamne!!!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 28 07 2006, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,iti tin pumnii!
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 30 07 2006, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Am si eu un simptom Rolling Eyes ... Parca mi s-a umflat burta... Rolling Eyes Oare sa fi reusit??? Pana pe 15 nu o sa stiu sigur... Dar pe de alta parte e posibil sa se vada burta si mie luna trecuta sa-mi fi venit? Nu e imposibil.... Razz

Da Doamne!!!!

Wawwwww,asta ar fi o super veste !!!!!!!!
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 30 07 2006, 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, sper sa ti se implineasca dorinta.
La mine primele semne de sarcina au aparut pe la 4 saptamini cu o mare sensibilitate la sini si nu mai puteam bea cafeaua de dimineata. Acestea au fost primele semne de sarcina iar restul (greturi si varsaturi) au aparut abia pe la 7-8 saptamini.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 31 07 2006, 9:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc pt urari! Wink

Eu la prima sarcina nu am avut absolut nici un simptom, asa incat ma astept sa se repete... sau nu... faza... Rolling Eyes

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 01 08 2006, 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,cand vei sti daca esti insarcinata?
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 01 08 2006, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare....nu prea se incadreaza dar parca nu am vazut nici un alt subiect pe tema....

Simptomele infectiei urinare sunt asemanatoare cu cele ale menstruatiei? Rolling Eyes Adica dureri in zona ovarelor si uterului....burta umflata....

Imi cer scuze ca m-am abatut de la topic.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 01 08 2006, 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La infectie urinara durerile sint mai mari si te dranjeaza si la urinat.
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 02 08 2006, 8:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 02 08 2006, 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
La infectie urinara durerile sint mai mari si te dranjeaza si la urinat.

Plus usturime relativ permanenta.... Rolling Eyes

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 02 08 2006, 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Georgi,cand vei sti daca esti insarcinata?

Pe 15 sau in jur de Rolling Eyes ... oricum muncesc din greu iubitei ... si astept cu mare rabdare... gravida bebelus

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum