| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 14 09 2006, 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Danutz , te bat ! Ai grija de tine !
Apropo de raceala , mi se intampla si mie sa ma trezesc cu nasul in batista dimineata dar dupa amiaza nu mai am nimic .Stranut toata dimineata si mama mama ce mai folosesc nenorocirea de batista .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 14 09 2006, 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta la tine nik nu e raceala... e infectie nazala, care se dezvolta peste noapte, se acumuleaza si ziua te cureti... cred ca e ceva gen sinuzita, dar bine ca se curata si nu ramane acolo ...
Cat despre Dany, nu-i bai daca ai racit, raceala in sine nu cred ca face rau copilului, dar sa nu iei tratament decat daca te simti foarte rau.... si numai la recomandarea medicului...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 14 09 2006, 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
hmm danutzzzzz mananci bataitza.....
hai te iertam ca e prima oara...dar puiule.....ai grijaaaa....ceai la greu....si hmmm mai stiu ceva babesc??????? cauta ceai de hibiscus daca gasesti.....e super bun are vitamica c mai mult decat chiar lamaia....dar vezi ca are si un nconvenient scade tensiunea..cand eram insarcinata numai cu asta ma faceam bine...pana era sa cad odata ca bausem cred 2 litrii si tensiunea se dusese jooooooooooooos...
e super bun insa in cantitati normale si face bine...pune-l pe sotzior s acaute....tre sa faca o apa rosie... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 14 09 2006, 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am deja tensiune mica .Pot bea ceai d-ala?
Si ma doare un cap aziiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 14 09 2006, 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc fetelor! Azi deja ma simt un pic mai bine,nu ma mai doare gatul si nasul nu mai e chiar asa de infundat insa tot mai curge.......sper sa treaca repede.Deci nu e nimic grav,slava domnului! Va pup pe toate! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|