CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
am racit......ajutor!!!!!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 8:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Danutz , te bat ! Ai grija de tine !

Apropo de raceala , mi se intampla si mie sa ma trezesc cu nasul in batista dimineata dar dupa amiaza nu mai am nimic .Stranut toata dimineata si mama mama ce mai folosesc nenorocirea de batista . Mad Mad Mad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta la tine nik nu e raceala... e infectie nazala, care se dezvolta peste noapte, se acumuleaza si ziua te cureti... cred ca e ceva gen sinuzita, dar bine ca se curata si nu ramane acolo Wink ...

Cat despre Dany, nu-i bai daca ai racit, raceala in sine nu cred ca face rau copilului, dar sa nu iei tratament decat daca te simti foarte rau.... si numai la recomandarea medicului... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 9:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmm danutzzzzz mananci bataitza.....
hai te iertam ca e prima oara...dar puiule.....ai grijaaaa....ceai la greu....si hmmm mai stiu ceva babesc??????? Rolling Eyes Rolling Eyes Question cauta ceai de hibiscus daca gasesti.....e super bun are vitamica c mai mult decat chiar lamaia....dar vezi ca are si un nconvenient scade tensiunea..cand eram insarcinata numai cu asta ma faceam bine...pana era sa cad odata ca bausem cred 2 litrii si tensiunea se dusese jooooooooooooos...
e super bun insa in cantitati normale si face bine...pune-l pe sotzior s acaute....tre sa faca o apa rosie...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am deja tensiune mica .Pot bea ceai d-ala?
Si ma doare un cap aziiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Auzi, Nik? Da tea tras curentul cumva? Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 14 09 2006, 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc fetelor! Azi deja ma simt un pic mai bine,nu ma mai doare gatul si nasul nu mai e chiar asa de infundat insa tot mai curge.......sper sa treaca repede.Deci nu e nimic grav,slava domnului! Va pup pe toate!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum