| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 16 06 2006, 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu azi am fost... buna pretena cu colega.... ne facuram ca nu furam suparate... Ce sa-i faci... tre sa ne acceptam asa cum suntem ca pe lumea asta sunt mii de feluri de oameni, unul si unul mai destepti, nu?
Aseara, dupa nervii de peste zi, mi-am zis ca merit sa ma rasfat si eu... macar la ziua de salariu a sotului... Asa incat am invitat la noi 2 pretene+1 sot al uneia dintre ele, am comandat pitza de la Scoica, am cumparat si prajituri... si ne-am relaxat mai ceva ca in we...
Mony dupa vaccin nu a avut cine stie ce reactii nasoale, asa incat a fost o dupaamiaza placuta si relaxanta...
Azi, insa... contrar vinerilor obisnuite a fost o zi tare aglomerata la munca, si abia amu imi facui timp si eu de intrat pe chic... ca doar dependenta nu se trateaza cu una cu doua...
Va pup dulce pana maine cand sper sa stau toata ziulica on line!!!!  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 17 06 2006, 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
pai mai georgico asta e vorba?ai zis ca stai toata ziua online.
nu te vazzzzzzzzzzzzzzzzzz.unde iti umbla osu?
eu va astept.
ca mi-e dorrrrrr de voi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 17 06 2006, 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
... ce sa zic... n-am cuvinte... NU A MERS NETUL..... imi venea sa sparg calcul de cate ori am incercat pe zi si vedeam ca nui...
Dar tot raul spre bine in final ca facui la treaba de abia la 11 noaptea ma linistii... Am o mare satisfactie... facui tot ce miam propus+iesit la o inghetata in cartier cu fata+baita si cosmetica... Acum ne relaxam amandoua in pat... ca tati e la munci si vine abia maine..  _________________
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Lun 19 06 2006, 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Iata ce am mai facut eu in ultimele zile (m-am relaxat de numa?):
Miercuri seara - am fost la party la o prietena nemtoaica, a fost un party in aer liber, ne-am simtit super, mai ales ca a fost meciul Germaniei si a castigat in ultimele minute. 2 ore au claxonat astia pe strazi.
Joi - ne-am plimbat printr-un parc imens, singura oaza de racoare...
Vineri - am iesit in centru prin magazine, insa surpriza - mare meci mare care se juca chiar aici - asa ca tot orasul era portocaliu. Fanii olandezi sunt cei mai simpatici suporteri, cred. Si erau muuuuulti !! Deja cand am ajuns acasa vedeam numai portocaliu, insa seara am iesit din nou la meci, in centru, unde sunt instalate ecrane uriase. Am vazut meciul care s-a soldat cu victoria Olandei, asa ca va imaginati cam ce Fiesta a urmat... UN OCEAN de olandezi, nu glumesc deloc, impanzisera fiecare coltisor. Ne-am distrat de minune, ei au cantat pana cel putin la ora 1 noaptea, cand noi am abandonat spectacolul lor si ne-am dus la culcare.
Desi s-au baut cantitati impresionante de bere, mai ales Heineken (ma intrebam daca si-au adus-o de acasa (?)), petrecerea nu a fost umbrita de evenimente neplacute. A fost chiar frumos.
Sambata - muream de cald, nu eram in stare de nimic, asa ca am decis sa mergem la strand. Nu orice fel de strand, ci un complex cu vreo 6 bazine diferite, sauna, masaj etc. Apa e una minerala, nu obisnuita, cu miros de clor, ca in RO. E adevarat, costa 7 euro de pers. 2 ore, dar chiar a meritat. Am intrat intai intr-un bazin cu apa calda (spre 30 de grade cred ca avea), unde era si jacuzzi si un fel de "cascada", un jet de apa f. puternic, sub care am facut masaj, asa incat cand am ajuns acasa aveam cu 2 kg mai putin :)). Dupa acel bazin, ne-am dus in altele 2, cu apa putin mai rece, apoi la sfarsit, intr-unul cu apa rece de-a binelea, care mirosea a sulf, cred. Insa cand am iesit de acolo m-am simtit super, super fain. Si uite-asa am facut cateva ture de astea, spunandu-mi ca we viitor voi repeta neaparat experienta asta.
Iata niste poze de la Mineralbad, uitati-va la ele, ca merita, aici
Continui imediat, daca nu v-ati plictisit. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Lun 19 06 2006, 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Ieri, duminica, am fost cu niste prieteni romani intr-o mini excursie si am vizitat:
- Castelul Hohenzollern - poze aici, o capodopera arhitectonica, catarata pe munti (nu asa inalti ca si cei pe care e catarat castelul Neuschwanstein, de care v-am povestit mai demult). Am urcat nu stiu cate sute de scari, noroc ca erau prin padure, ca altfel muream acolo, insa a meritat, unde mai pui ca am mai dat jos vreun kg :)) De sus, o priveliste fantastica, iar castelul in sine e o bijuterie. Bineinteles ca m-am simtit mandra ca in arborele genealogic al familiei Hohenzollern, casa regala a Romaniei era si ea prezenta. Ne-am simtit super, dupa care am mers (din nou), intr-o vizita in orasul universitar
- T?bingen, ceva poze aici si aici. Un oras superb, cu cladiri in rampa, asa cum imi plac mie, cu stradute inguste, cu raul Neckar plin de barci, cu multe flori si cu o atmosfera superba, de oras studentesc, medieval in acelasi timp.
Ne-am intors rupti, ca a fost o caldura infernala, dar ne-am relaxat cu o bere rece la meciurile de aseara.
E nebunie aici cu Cupa Mondiala...
Cam asta, foarte pe scurt. Chiar m-am simtit super, excelent zilele astea (ceea ce va doresc si voua).
Pupici ! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 19 06 2006, 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| Superbe locuri! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 19 06 2006, 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Noi ieri pe la pranz am plecat la nasi, la Navodari, am facut un gratar, am mancat bine si apoi am fost la plaja... Ieri a ars rau soarele, dar parca nici ploi iar nu imi doresc... Vreau sa apuc si eu cateva weekenduri la plaja...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 19 06 2006, 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
oau mai fetelor im i vine sa ma strang de gat ca nu am venit si eu in concediu in perioada asta...
poate nu se imbolnavea nici motzu... |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 19 06 2006, 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu azi...si maine.....si inca doua saptamani de acum incolo imi ingrijesc sotul de varsat de vant...si imi dau seama ce copil cuminte am! Ca el nu s-a vaitat asa, el nu a avut chiar atatea mofturi. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mar 20 06 2006, 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sanatate sotului!Cel mic, cel mare sa speram ca nu urmezi tu!!! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mar 20 06 2006, 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc. Nuuuuu......eu nu fac ca le-am facut pe toate (sper ) cand eram mica. _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 20 06 2006, 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sarcina grea ai...Laura... Multa rabdare!!!
Fetelor, mie sotul aseara mi-a facut o minunata surpriza... mi-a luat aparat de foto digital... stia el ca-mi doresc mult (si-a dat seama din priviri pentru ca eu nu am zis cu gura mare ca vrea, dar eu aveam alte prioritati in cap ) ... Sunt incantata de nu va zic, dar am asa o inima grea... aveam destule rate si asa - pe de o parte... si pe de alta parte, daca tot faceam inca o rata o faceam pt cu totul altceva... asta desi imi doream aparat foto... Acuma ce sa va zic, lui nu i-am zis nimic ca sa nu-i stric bucuria de a ma ferici pe mine, dar oare barbatii astia nu ar putea sa se sfatuiasca si cu nevestele uneori... mai des daca s-ar putea? ...
Azi am avut o zi greuta la munca... si cred ca si maine la fel... si cand am venit acas am dat la usa de o musafira... care parea ca nu mai pleaca si eram si sunt atat de obosita de abia m-am indurat sa mai fac si baie... Noroc cu rusinea ca mi-ar fi picat obrazul sa merg maine la munca cu parul gras si "nearanjata"...
Va pup dulce si sper sa ne mai ciocnim pe aici...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 21 06 2006, 6:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, eu azi ma duc la spitalul de boli infectioase cu sotul meu.....se pare ca a facut o forma urata de varsat de vant, iar medicul de familie nu vrea sa ii dea medicamentatie, mai bine ii da unu de specialitate. Corect. Sper totusi sa nu il interneze, ca numai drumuri la spital nu faceam. Mai ales ca e de "boli infectioase" si am copilul acasa care abia a terminat varsatul de vant si are sistemul imunitar la pamant.  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 21 06 2006, 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Laura,sanatate multa si convalescenta usoara sotului !!!!!!
Georgi,vezi ca nemultumitului i se ia darul !!!!  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 21 06 2006, 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
hmmm lauricaaaaaaaaaa sa speram ca nu va fi nevoie de spitalizare.si tie curaj si forte dragutzo ca o sa ai nevoie cu 2 bebici pe cap.
georgiiii zii sarutmana sotzului si lasa alte rate ca oi avea timp si de eleeeeeeeeee,daaaaaa? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 21 06 2006, 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ratele avea deja 4,5 mil + cele 500 se fac 5 mil... deaia ma sperii eu... Ca deja era prea mult si iarna abia ne descurcam, si in plus macar daca le faceam pt ce era prioritar...
dar
nu mai zic nici pas ca si eu imi doream si gestul a fost minunat, daca facem exceptie de la circumstante... Am un sot prea bun... Daca n-ar fi neamurile lui ce viata roza am avea...!...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 21 06 2006, 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am obosit!!!!!
De 5 zile de cand e sotul meu bolnav, nu dorm bine noaptea. Ba nu ma lasa el ca ii e rau, ba, mai nou il las singur in pat sa se zvarcoleasca cat vrea, iar eu dorm pe unde apuc. Adica ori pe o mica canapea de langa patutul copilului, ori in patutul lui Andi. Cu el cu tot, bineinteles Oriunde dorm, nu incap si nu ma odihnesc. Azi, de oboseala mi-a sarit tandara la Zapp in magazin de am iesit trantind usa. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Apoi in drum spre casa, la semafor, imi venea sa ma culc in masina. _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 22 06 2006, 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Laura, daca vrei il iau eu pe al mic sa am grija de el... Ti-as lua sotul ca e o problema mai mare, dar nu-mi permit...
Curaj... perioada critica a sotului trece azi-maine...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 22 06 2006, 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | Am obosit!!!!!
De 5 zile de cand e sotul meu bolnav, nu dorm bine noaptea. Ba nu ma lasa el ca ii e rau, ba, mai nou il las singur in pat sa se zvarcoleasca cat vrea, iar eu dorm pe unde apuc. Adica ori pe o mica canapea de langa patutul copilului, ori in patutul lui Andi. Cu el cu tot, bineinteles Oriunde dorm, nu incap si nu ma odihnesc. Azi, de oboseala mi-a sarit tandara la Zapp in magazin de am iesit trantind usa. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Apoi in drum spre casa, la semafor, imi venea sa ma culc in masina. |
saracutaaa de tineeeee....
sa nu ma bati dar m-a bufnit rasu ca ai vrut sa dormi in masina....
si cu magazinu "eh!! mai lasa-i "de cate ori nu ai intalnit vanzatoare nu prea amabile?????asa ca e in contu aleia"
si nu te-ai gandit sa pui niste paturi sau plapuma pe jos sa iti faci patucu tau????? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|