CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce se intampla?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 16 06 2006, 12:11 am    Titlul subiectului: Ce se intampla? Raspunde cu citat (quote)

Azi am scris bancuri la "DIVERSE" la "Bancuri vol 9" la pagina 9.......bun..acum am vrut sa postez un alt banc,am dat pe ultimul raspuns si nu mi se deschide...imi zice ca nu exista mesaje in acest subiect Shocked Shocked ..nu stiu ce are........ Shocked Am incercat sa dau si pe pagina 9 direct si nu intra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 16 06 2006, 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi se intampla la fel....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 17 06 2006, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am deschis acum bancuri vol9, dar la pagina 9 imi scrie la fel. numai pagina 8 merge.
oi fi inchis eu gresit subiectul?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum