CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Caut apartament sau camera de inchiriat

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Vizitator

MesajTrimis: Sam 10 06 2006, 5:42 pm    Titlul subiectului: Caut apartament sau camera de inchiriat Raspunde cu citat (quote)

Buna ! Nu sunt "acasa' asa ca nu ma pot loga pe contul meu ca nu-mi stiu parola .Mi-a fost tare dor de voi dar n-am mai putut scrie ca am probleme cat mine de mari .Acasa nu mai am conexiune si de o saptamana caut de nebuna sa inchiriez un app sau macar o camera , insa pretul este peste puterile noastre .Pana miercuri , 14 iunie , trebuie sa ne mutam URGENT .
Sunt disperata , stresata , nervoasa si nu mai continuu ....
Deci: cautam sa inchiriem ceva , ori in Bucuresti indiferent de zona , ori in Ploiesti .Las si emailul desi nu prea mai am cd intra :nickysweet4u@yahoo.com sau dancolt79@yahoo.com (este cel al cumnatului ), sau tel 0742868939 .
Imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult dar sunt in vizita la cineva si am rugat sa-mi dea voie 5 minuti .
Va pup pe toate si mi-e dor de voi !
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 11 06 2006, 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare foarte rau,sper sa se rezolve totul cu bine si cat mai repede!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 9:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor, este vorba de a noastra nickysweet4u!

Cele din Bucuresti sau Ploiesti, poate va vin idei, s-o puteti ajuta.

Eu din Iasi... din pacate nu pot face nimic. Crying or Very sad

Nicky, asteptam vesti bune!!! Pupici!

Lachitza mea

Sus
nicky
Vizitator

MesajTrimis: Joi 15 06 2006, 12:55 pm    Titlul subiectului: va pupic Raspunde cu citat (quote)

Sunt biiiiiiiiiiiiiine , ne-am mutat in Ploiesti intr-un app super si mi-e dor de voooooooooooooooooooooi .Acasa voi avea net abia din 10 iulie dar voi mai intra de la net caffee .Va pupic pe toate toate si va multumesc mult mult de sprijin .
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 15 06 2006, 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur foarte mult Nicky!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 15 06 2006, 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, tare mult ma bucur de asa vesti minunate!!!

Acum daca esti la Ploiesti, poate ne vedem mai usor la vara! pupatura

In rest, toate bune? Cum faceti cu sfarsitul anului scolar la Alexa?
Pe Sandra o luati cu voi? Ce bine ar fi, ati scapa de nebuni! Wink
Cezar cu serviciul cum face? Se muta la Ploiesti?

Te pup si astept vesti de la tine!

Lachitza mea

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 15 06 2006, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur muuuuult pt tine Nik si asteptam vesti cat mai curand de la tine !!!!!
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Vin 16 06 2006, 5:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

NICK ma bucur nespus ca ai reusit sa o rezolvi intr-un final si banuiesc ca in acelasi timp v-ati mai linistit si voi.Numai bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Vizitator

MesajTrimis: Sam 17 06 2006, 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Nicky, tare mult ma bucur de asa vesti minunate!!!

Acum daca esti la Ploiesti, poate ne vedem mai usor la vara! pupatura

In rest, toate bune? Cum faceti cu sfarsitul anului scolar la Alexa?
Pe Sandra o luati cu voi? Ce bine ar fi, ati scapa de nebuni! Wink
Cezar cu serviciul cum face? Se muta la Ploiesti?

Te pup si astept vesti de la tine!

Neatzaaaaaaaaaaaaaa ! Inca nu am net acasa pana in jur de 10 iulie dar venii cu vesti .
Cear nu e nevoie sa se mute cu serviciu ca poateface ff usor naveta de aici ( stam chiar lg gara ) si face exact acelasi tp si il costa chiar mai putin .
Alexa a terminat cu bine , a luat diploma laaproape toate materiile si aici am scoala chiar in fata blocului .
M-am linistit , calmat si mi-e dor de voi .Va pupic pe toate .
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 17 06 2006, 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai Nicky,ce bine imi pare ca e totul ok! Te astept cu mare drag printre noi!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Sam 17 06 2006, 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nikisor... tu scriai pe aici si eu nu stiam... Crying or Very sad Ma bucur tare ca sunteti ok... abia astept sati pui netul... vrem amanunte... cum e noua viata...

Pupici dulci la toti 4!!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 06 2006, 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-am recapatat parola asa ca acum voi putea reveni cu nickul cu care ma stiti .
Doamne cat imi lipsiti .Am inceput sa mai citesc ce ati scris .Oaleuuu ce mult ! Am de recuperat , nu gluma !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 06 2006, 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine ai revenit nicky. si tu ne-ai lipsit. ma bucur ca ai rezolvat cu ap. chiar daca e la Ploiesti nu conteaza, importantat e sa fiti voi bine si sa nu va lipseasca nimic.
va imbratisam pupatura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 06 2006, 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,ce placere sa te avem iar printre noi! O imbratisare si sa dea Dumnezeu sa fie totul ok de acum in colo!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 19 06 2006, 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, super!!! Ma bucur tare mult sa aud vesti atat de bune! Sper ca mutarea sa fie cu noroc! pupatura In viata, nimic nu e intamplator. Wink

Langa care gara stati? Poate vii sa ma intampini cand voi ajunge la Ploiesti! pupatura

Lachitza mea

Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 19 06 2006, 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, ma bucur mult ca v-ati linistit, ca ati scapat de vecinii nebuni, ca Alexa va fi mai linistita, ca Cezar va ajunge mai repede la lucru, ca apt. e mai fain, ma bucur mult pentru ca ati facut pasul asta, indiferent din ce cauza.

Chiar, cum de ati gasit apt asta ?

Pupici.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 06 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai este inca un pic pana pe 10 cand a zis Nicky ca va avea net acasa.De abia astept sa ne povesteasca cum e! O imbratisare si un gand bun pentru ea si intreaga familie!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum