CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Vreau sa fiu mamica - vol. 3
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dalina_m
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/03/2009

MesajTrimis: Mar 10 03 2009, 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai, hai sa facem ceva sa le dam adunarea!!! Shocked Shocked Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 10 03 2009, 10:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dalina, bun venit!
Si noi ne straduim de cel putin un an (n-am contabilizat exact) sa mai facem un copil, deocamdta avem unul, de 5 ani.
Chiar azi am discutat cu ginecoloaga, mi-a dat ceva analize, le fac pe 13, adica in ziua 13 de cm si apoi alta in z 21.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 8:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OFF TOPIC: Dalina, bine ai venit! Activitate este, dar pe ascuns Laughing Laughing Te asigur insa ca la orice subiect de aici vei posta, iti vom raspunde imediat. Ne lipseste cineva sa ne dea un imbold. Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hello,hello!!!
da, si eu am facut analize, de fapt amandoi, in ianuarie si febr am facut stimulare ovariana cu clostilbegyt, am luat si trat de sustinere, dar, acum mi-a intarziat o sapt., teste negative, deci,no comment....asta e..... Shocked
pupici la gagici!!!
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 10:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iote cum mi-am gasit eu partenera de bocit. Laughing
Poimaine merg la analize (LH, FSH, TSH, estradiol parca) si in z.21 progesteron. In plus o sa mai fac si ceva analize uzuale si o eco abdominala, pentru ca nu ma simt bine deloc. Imi e greata permanent cu voma si nu prea pot manca.
Tu ai vreo problema de sanatate de n-ai ramas pana acum?
Sus
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 9:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna dimineata!!!
se pare ca ovulatia mea e data peste cap, deh, ii plac tumbele, la varsta asta, e chiar uimitor....ziua 8 de intarziere. cred ca daca nu vin uratii pana duminica, luni ii fac o vizita medicului! o zi buna, sunt pe aici!
pupici la gagici!!!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor,bafta sa vina barza la voi cat mai repede!
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ooooooo, draga mea, stai, testele sunt negative!!!
cred ca e de la duphaston intarzierea!!! ma innebuneste!
luni, cred, la medic,ca deh....... de abia terminasem cu anticonceptionalele..
Laura, multumesc pt primire, sa fie primite si auzite urarile tale!!!
pupici la gagici!!!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 5:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai sta ca nu inteleg,daca de abia ai terminat cu anticonceptionalele nu ar trebui sa faci o pauza de cel putin 3 luni pana sa ramai insarcinata?
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 7:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dany, am luat anticonceptionale in noiembrie, dupa hsg, pt ca sangeram incontinuu. din ianuarie, am inceput stimularea ovariana, cu closti. si tratament de sustinere cu duphaston, zilele 16-25. azi ziua 9 de intarziere. nici un semn, Confused teste negative, bineinteles. asta e.
pupici la gagici!!! Smile Smile Smile
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 14 03 2009, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa nu te descuraja,bafta !
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 16 03 2009, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La bocit de genul asta ma alatur si eu Crying or Very sad Crying or Very sad Andrei are de acum 8 ani si jumatate si nu am mai reusit dupa el sa raman insarcinata.
Si la prima sarcina am facut tratament de stimulare ovariana 2 luni in primavara lui '99 si m-am lasat bagubasa...am zis ca-s tanara si ca am timp. In toamna am ramas insarcinata fara sa-mi dau seama (daca nu ramasesem insarcinata nu aveam grija cand vine cm si cand pleaca Laughing Laughing )
E foarte adevarat ca nu am facut nici un tratament in acest sens insa mi-am facut analize din 6 in 6 luni si totul pare a fi ok.
Si Andrei isi doreste tare mult... Rolling Eyes
Se pare ca este ceva genetic (din partea tatalui) pentru ca matusile mele au avut mari probleme in a ramane insarcinate si nici una n-a reusit sa faca mai mult de 2 copii.
Sora mea la fel...e casatorita de 3 ani si tot de 3 ani face tratament pentru asta.
Singurele metode care pot grabi acest proces ar fi o inseminare insa eu nu sunt deschisa la asa ceva. Cine are curaj...ok. Eu insa las la voia lu' Doamne Doamne Razz
Bun venit dalina_m!! welcome Sa dea Dumnezeu ca in scurt timp sa te vedem scriind la Proaspete mamici! Razz

dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mie 18 03 2009, 7:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc, admin!!! fie ca DD sa ne auda rugile!!!!
am fost ieri la doctor! am un chist de 35 mm, asta e, am stiut ca e acolo, si duphaston 20 tablete, cate 2/zi. deh..... in 26 martie, din nou la control. cam atat, deocamdata! voi?
pupici la gagici!!!
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 19 03 2009, 9:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta draga, imi era tare dor de tine!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 24 03 2009, 8:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie de voi Embarassed
Timpul ma omoara dar am incercat sa ma opresc si pe aici sa va mai "salut".
In rest noi suntem bine... Wink

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 07 2009, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dalina,ce mai faci? Nu mai avem gravidute pe aici?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum