CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Vreau sa fiu mamica - vol. 3
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:12 pm    Titlul subiectului: Vreau sa fiu mamica - vol. 3 Raspunde cu citat (quote)

La cat mai multe burtici !

Continuati aici:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe burtici!!!!!!!!!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi suntem cumintele si o asteptam
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 11 06 2006, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce astepti? Gemeni? Wink Laughing Laughing Hai sa asteptam impreuna!!! Razz

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E destul de greu cu asteptarile astea, dar ieri am fost dezamagita. Mi-a facut surpriza cu o zi inainte. Pai altfel cum sa se faca vinzari la tampoane? Asa ca am sa mai incerc, cu toate ca mai am o speranta. Sint doar niste incercari de a veni, ca am schimbat la tampoane.................. le-am aruncat curate, doar pe hirtie ramine o urma, o fi semn ca s-a implantat sau se chinuie sa iasa.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu vreau sa iti dau sperante desarte, dar poate fi sangerarea de nidare... Wink Da Doamne!!! Mai exact... in momentul in care embrionul se prinde de uter apare o mica sangerare, asa incat daca sangerarea ta nu seamana a menstra... poate ca barza isi intinde aripile sa vina catre voi... Wink Iti tin pumnii!!!

Cat de varianta de iesit... sper din sufletel ca NU! Rolling Eyes

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uffff.da doamne sa fie cum zice georgi.
si asa cum zicea fostul meu diriginte:"sa dea dumnezeu sa fie cu ochi"
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 2:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

NU-i cinstita viata asta. Unele femei incearca ani de zile sa aiba un copilas iar altele fac pe banda rulanta si ii lasa prin spitale si orfelinate.
Fetelor , eu va tin pumnii la toate sa va trimita Doamne Doamne o saminta de bebe(chiar doua la cine doreste Wink )
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu la prima sarcina mi-am dorit enorm gemeni... socrul meu e din gemeni... dar acum, dupa 1 bebe, ma sperie putin gandul de sarcina gemelara... Rolling Eyes Cred ca e greu cu 3 copii in zilele noastre... Multa lume incearca sa ma convinga sa ma limitez la Mony ca "e greu cu 2 copii", dar eu consider ca e greu fara un frate/sora...

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 12 06 2006, 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim puiutu! Ancutza,iti tin pumnii,poate e sarcina! La mine e liniste deocamdata,nici o urma de rusi.Poate au de gand sa nu mai vina!
Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 12:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti.Ar fi minunat!Sa fiti optimiste!!!
Georgi asa este fara un frate sau sora e destul de greu si in copilarie si in adolescenta si cred ca asa , general, in viata.Pentru asta am facut si eu al doilea copil, ptr ca am fost singura la ai mei.Usor poate ca nu este sa cresti doi copii, daca te referi la partea materiala, dar din experienta mea pot spune ca implinirea sufleteasca pe care o am cand le vad cum cresc impreuna compenseaza toate neajunsurile.Si soacra mea mai are 2 surori gemene, iar eu nu am avut nici o sarcina gemelara, asa ca treci la treaba!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma sperie sarcina gemelara... dar cu cat ma gandesc mai mult tot mi-ar surade... Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing Sunt innebunita dupa copii... Wink

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HMM SI PE MINE MA SPERIE.SORA-MEA ARE GEMENI FATA SI BAIAT.DAR MAMA DOAMNE CE GREI I-A FOST.DAR SI CAND SE FAC MARI CE BINE E AI DOI DEODATA FACUTI NU TE MAI DOARE CAPU Laughing Laughing Laughing Embarassed HMM
EI SI PANA LA URMA MAI GEORGI DACA TI-I DA DUMNEZEU 2 CE O SA LE FACI?
MACAR SA II DEA.
HIHI
DACA TI-I DA SA NU VII SA IMI ARUNCI CU OUA IN CAP DA?
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

marti, 13. Laughing Laughing Laughing . Inca nu da semne, chiar nimik. Nu ma doare nici burta, nici spatele. Am sa mai astept pina simbata, si daca nu, am sa fac testul duminica dimineata, "in familie". De intirziat mai mult de o saptamina nu mi s-a intimplat, doar de 3 ori dupa 3-4 zile. Dar eu stau si ma intreb, ar trebui sa apara vreun semn, ca asta ar fi inceputul celei de a 5-a saptamini. Ma duc la baie sa vad daca....
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 12:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate nu or mai veni, asa cum zice Dany. Si asa e destul de cald vara. Sa de-a Domnu' sa ne scuteasca anul asta de vizite nedorite pe caldura. Mer?ic mult, fetelor. Hai Dany!!!!!!!!!!! Isi da cu parerea la tine, sau nu?
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Semne ca ar veni nu sunt deocamdata numai ca nu am mai avut rabdare si am facut dimineata un test care e negativ.Asta e prima zi de intarziere,ori e prea devreme ori chiar nu e sarcina........Daca nu e sarcina asta e,data viitoare,ca sunt la a doua incercare dupa sarcina pierduta ,deci timp mai este.Data trecuta am ramas insarcinata a treia luna de incercari.......poate asa o fi si acum cine stie.
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OF, Dany, Dany!!!.... Ce am scris eu mai sus?
azi e marti, 13 si azi nu se fac teeeeeeeeesteleee. Tu ce crezi, ca eu mai am rabdare? Dar de frica superstitiei mai rabd putin. Tocmai vin de la baie si am renuntat la tampoane, mi-am pus de astea zilnice, daca o fi sa vina. Azi in schimb, pentru mine, nu e o zi cu ghinion. Baiatul meu tocmai si-a cistigat un capriciu. A luat examenul pentru moto, A-ul, ca B-ul il are si nu stia ce sa isi aleaga intre camion si moto si s-a gindit ca pentru binele lui bb mai bine moto, ca asa ii dau repede ocupatie.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Ma sperie sarcina gemelara... dar cu cat ma gandesc mai mult tot mi-ar surade... Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing Sunt innebunita dupa copii... Wink

Nu te speria, ca soacra-mea are gemeni si nici nu a stiut, a aflat in sala de nasteri cind i-a spus doctorul ca "aveti rabdare, doamna, ca mai iese unul". Si nu a avut probleme de nici un fel. Si are 2 copii asa de frumosi si de cuminti si harnici si se iubesc asa de mult unul pe altul....
FA GEMENI!!!!! Ca si eu stau citeodata si ma gindesc, daca or fi gemeni cind o sa fie? Dar se zice ca la a doua generatie se prinde. Tu da-i bataie sa iasa gemeni, ca-i asa de frumos sa-i vezi pe amindoi cum fac pozne de minuta prin casa.....
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 13 06 2006, 7:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza,iti tin pumnii! Eu acum nu am ce sa fac decat sa astept sa vad cand apar rusii.........daca testul e negativ inseamna ca asta urmeaza.....as vrea sa cred ca poate in cazul meu la o zi intarziere nu a iesit pozitiv si va iesi mai tarziu. Rolling Eyes probabil ca imi fac iluzii degeaba,daca e negativ e negativ.....Asta e,daca nu sunt poate data viitoare! Nu pot sa neg ca azi m-am gandit la nebunele care fac copii pe banda si nici nu au grija de ei si mi-a fost un pic ciuda pe ele! Dar Dumnezeu e sus si ma va ajuta!
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 14 06 2006, 8:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te va ajuta mai mult decit gindesti acuma. Uite, eu m-am trezit de la sase fara un sfert si nu mi-e somn, ca sa ma duc la baie sa vad vreun semn, dar deocamdata, nu. Sint si teste in care, pe prospect pune ca pot fi facute doar la o zi de intirziere, dar de fapt, rezultatul concret si cel adevarat in 90% din cazuri apare dupa a 10-a zi de la intirziere. Asa fac multi, stii tu, ca sa faca vinzare. Depinde de concentratia de GCH la ce nivel o depisteaza, ca daca marja e in jurul celei maxime si in corpul tau se atinge aceasta valoare a 16-a zi dupa intirziere, atunci iti apar 2 liniute. Ai teste care depisteaza si o concentratie fff mica, dar trebuie sa stii ce marca sint, ca nu scrie niciunde ce valori trebuie sa fie, nu iti da nimeni nici un grafic zile-concentratie, pe prospectele astea. Nu te invata nimica. De asta eu am zis sa mai astept, doar stii f bine cit costa si ca sa il cumperi in fiecare zi sau o data la doua zile....10.40x5?????????????? pina cind iti da pozitiv. Bafta!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum