CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
am o veste!!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 10:28 am    Titlul subiectului: am o veste!!! Raspunde cu citat (quote)

buna mamicilor,

am fost la acel doctor de care va povesteam de la spitalul cfr 2, dr. Azdacher Nayel, si este foarte dragutz, se poarta foarte frumos.....despre sarcina mi-a spus ca evolueaza bine ca sunt in 16-17 saptamani si sa nu-mi fac probleme in privinta nodulului...copilul o sa se dezvolte normal ...singurele probleme care pot aparea ar fi la nastere...eu sa am sangerari...dar nimic grav....ma bucur foarte tare ca bb o sa fie bine....ieri am ascultat cum ii bate inimioara Very Happy , cand am facut echo se juca la mine in burtica , stetea pe o parte si dadea din maini si picioruse...era asa dragalas....
peste trei saptamani mergem sa facem fetala si sa aflam ce e...sunt foarte nerabdatoare....

pupici ,

P.S: voi naste la spitalul cfr2, a mai nascut cineva acolo, poate sa-mi dea mai multe detalii ( eu am vazut foarte putin maternitatea de acolo) ?
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga Cristina,

Ma bucur tare mult ca sunteti bine, atat tu cat si bebe! Bine ca ti s-au risipit toate temerile si ca acum ai o atitudine optimista, pozitiva, ceea ce cred ca e foarte important in perioada sarcinii!

Ma mai bucur si pentru ca ai gasit un medic bun, despre acest doctor am auzit lucruri foarte bune.

Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ne tii la curent cu noutatile!

Pupici!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce frumos! M a bucur enorm ca tu si bebe sunteti bine! Sarcina usoara!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pt bb !!!!!!! sarcina usoara iti doresc !!!!!!
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai vazut ca e totul ok? Iti faceai griji degeaba! Sa ne spui si noua ce e cand afli!
Sus
cristinadurdus
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da...m-am mai linistit....multumesc pt incurajari si sustinere..........cat despre ce e bebelusul, si eu si tati suntem nerabdatori sa aflam ce e...peste trei saptamani aflam ...oricum tati e ferm convins ca e baietel....

pupici
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur foarte mult ca e totul ok si ca nu a trebuit sa renunti la sarcina! Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum