CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
managementul crizelor de isterie
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 20 05 2007, 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cumnata Evil or Very Mad ..de ce nu te lasa sa-l educi cum vrei????
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 12:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi suferim cand il apuca pe darius crizele de isterie si credetima ca face de toate,marait batut din picioare etc.
Si sunt de acord ca trebuie sa fii ferma cu ei sa nu te lasi calc in pic.dar v-as intreba cam de la cate luni-ani inteleg puii nostri ce le spunem noi? Rolling Eyes Rolling Eyes ,ca tare n-as vrea sa fiu nedreapta cu el si daca tot veni vb de cumnata sa va spun cum procedeaza a mea cumnata cu copilul ei care are 1 an si 3 luni Sad cand greseste, acum nu va ganditi ca cine stie ce face ii da peste maini dar fara nici un fel de mila il trage de par de fuge copilul numai cand vede ca se apropie de el si nu exagerez deloc cand va spun ,poate gresesc dar eu nu-mi pot lovi copilul asa mai ales ca la varsta asta nu cred ca pricepe prea bine ce i se intampla.Acum nu zic ca tre sa-l lasi de capul lui dar nici chiar asa Embarassed
Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 12:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

voi ce parere aveti gresesc?
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 22 05 2007, 12:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gina - nu gresesti. Dupa parerea mea cea mai buna tactica este ignorarea comportamentelor rele si incurajarea celor bune.
Chiar daca urla si face urat poti sa-i spui calm -"eu m-am suparat, nu mai vorbesc cu tine" si sa-l lasi (pe cat posibil) singur. Chestia asta am aplicato cu succes acasa, mai nasol cand esti pe strada. Dar si acolo mi s-a intamplat de cateva ori s-o las urland pe trotuar si sa fac 2 pasi mai in fata.
E de lunga durata, iti toaca nervii - dar da rezultate.
Acum la noi e "du-te la tine in camera si sa vii cand te-oi calma si sa-ti ceri scuze" si ... se duce copilu si vine peste 10 min. plangand "mami, iarta-ma"
Very Happy
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 22 05 2007, 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa cred si eu ca e bine ,ptr ca daca tip si fac si eu istericale unde ajungem in plus mi-am dorit prea mult acest copil si trebuie sa am rabdare Razz am obs ca ayunci cand il ignor tipa ce tipa si se calmeaza singur Evil or Very Mad :grin:trebuie sa stie ca atunci cand ridici tonul la el inseamna ca esti suparata si el trebuie sa se calmeze,dar nu sunt de acord cu bataia la varste ata de fragede,cum face draga mea cumnata ca-mi vine sa o trag si pe ea de par sa vada cum e Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 22 05 2007, 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu pot sa-ti spun sigur ca inteleg cu mult inainte sa-ti poti tu imagina.. ideea e sa te faci tu inteleasa de ei cat mai devreme si apoi ii stapanesti mult mai usor... Daca mergi pe premiza "e mic si nu pricepe" si-l lasi de capul lui pana la cateva luni - 1 an.. iti garantez ca apoi oricat ai insista/tipa/bate.. greu va pricepe ca tu esti mama si el trebuie sa te asculte... Indiferent ce metoda alegi, eu zic sa te impui din momentul in care vezi ca face crize deastea, pt ca el le face tocmai pt ca e destul de mare ca sa inteleaga ca asa obtine ceva si ca i se permite... deci e destul de mare si sa inteleaga ce vrei tu sa-i impui sub orice forma alegi... Rolling Eyes

Varianta lu cumnata nu mi se pare normala... eu am batut-o pe Mony de 2-3 ori... dupa faze nasoale, dar la mine e de ajuns sa-i spun NU si dupa privire se orienteaza cand nu are voie/are voie sa faca ceva... Imi place modul nostru de comunicare din priviri pentru ca stie ce nu are voie si chiar daca cineva ii ofera ceva sau o pune sa faca ceva ce stie ca nu are voie sau ca nu e bine, ea se uita la mine si asteapta aprobarea/dezaprobarea mea... abi apoi actioneaza in fct de mimica mea... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum