CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ceaiuri si tratamente naturiste

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
krmina80
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 10/05/2006

MesajTrimis: Mie 17 05 2006, 10:42 am    Titlul subiectului: ceaiuri si tratamente naturiste Raspunde cu citat (quote)

sa vrea sa stiu si eu draga raluca_z cum se numeste cartea aceea pe care o ai tu despre ceaiuri. iti multumesc din suflet.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Mar 26 02 2008, 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu mai scrie nimeni la acest topic?
Oare noi nu ne tratam copilasi cat mai natural?
Bine hai ca incerc sa scriu eu cate ceva.
Pentru ca baietelul meu a tot luat antibiotic, doctora ne-a recomandat Liv 52 pentru ajutorarea ficatului.
Ca imunostimulator am incercat de la Dacia plant Tinctura de propolis.
Am inteles ca ceaiul verde e foarte bun pentru stimularea imunitatii naturale si NU ca ceai de slabit cum am crezut eu Laughing
gata, mai ziceti si voi ce ati folosit sau ce v-ar interesa sa folositi.
Mie personal imi e foarte frica de giardioza, am inteles ca trece foarte greu si se ia extraodrinar de usor. Din toalete publice si din parcuri (din cauza cainilor) si am citi de Helmiflores ca ar preveni si vindeca giardioza.
Oare trebuie sa le dam copiilor preventiv? Rolling Eyes
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 27 02 2008, 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din fericire Monica are o imunitate naturala buna.
Pe cat posibil incerc sa nu-i dau nimic (natural sau nu). La recomandarea pediatrei a luat niste vitamine in octombrie si de atunci absolut nimic.
Oi fi eu defecta dar mie asa mi se pare cel mai "naturist" - fara nimic, totul din alimentatie
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Mie 27 02 2008, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca depinde si de tara in care locuiesti.
Robertel mananca numai fructe legume si carnita, si nu are mare efect asupra lui. Mai suplimentez eu cu fier vitamine si calciu.
Al meu baietel ia tot felul de virusi gripe si raceli de la gradi. Face colectie nu alta Laughing
Nu se poate sa nu apara un copil racit la gradi ca hop si vinerea din post, ii curge nasucul tuseste samd.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Asi face orice sa ii cresc imunitatea.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 27 02 2008, 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai locuiesc in Bucuresti ca si tine Very Happy
Nu i-am dat niodata fier si nici calciu.
I-am dat Vigantol pana la 2 ani jumate, apoi doar iarna pana la 5 ani.
Multi vitamine (mini-martieni) 10 zile la 5 ani (o singura data).
Doctorita de cate ori am intrebat-o daca nu ar trebui sa-i dau ceva (fier, calciu, vitamine) mi-a zis ca se vede ca nu-i anemica, ca nu are lipsa de Ca, pot sa-i fac analize daca vreau dar sa nu-i dau aiurea.
A mai racit ea cate o data (cred ca toata lumea mai raceste) iar gripe sau amigdalita a avut 3 ori in cei 5 ani ai ei (ma refer la chestii care au necesitat antibiotic).
Nu am ferit-o niciodata de chestii reci, am imbracat-o intotdeauna potrivit vremii, cum ma imbrac si pe mine. I-am dat de la 4-5 luni iaurtul scos din frigider, de la 1 an si ceva inghetata. Si acum mananca inghetata iarna (ca si mine de altfel, spre totala uluire a sotului meu care nu pricepe cum putem manca inghetat cand afara sunt -10C) si nu raceste. Bea suc din frigider, fara probleme.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 27 02 2008, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai locuiesc in Bucuresti ca si tine Very Happy
Nu i-am dat niodata fier si nici calciu.
I-am dat Vigantol pana la 2 ani jumate, apoi doar iarna pana la 5 ani.
Multi vitamine (mini-martieni) 10 zile la 5 ani (o singura data).
Doctorita de cate ori am intrebat-o daca nu ar trebui sa-i dau ceva (fier, calciu, vitamine) mi-a zis ca se vede ca nu-i anemica, ca nu are lipsa de Ca, pot sa-i fac analize daca vreau dar sa nu-i dau aiurea.
A mai racit ea cate o data (cred ca toata lumea mai raceste), dar nu mai des de o data pe an, iar gripe sau amigdalita a avut 3 ori in cei 5 ani ai ei (ma refer la chestii care au necesitat antibiotic).
Nu am ferit-o niciodata de chestii reci, am imbracat-o intotdeauna potrivit vremii, cum ma imbrac si pe mine. I-am dat de la 4-5 luni iaurtul scos din frigider, de la 1 an si ceva inghetata. Si acum mananca inghetata iarna (ca si mine de altfel, spre totala uluire a sotului meu care nu pricepe cum putem manca inghetata cand afara sunt -10C) si nu raceste. Bea suc din frigider, fara probleme. Daca se intampla sa fie imbracata mai subtire decat ar trebui (cu vremea schimbatoare de primavara) nu raceste .... daca nu exageram bineinteles.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum