| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
krmina80 Membru nou

Data inscrierii: 10/05/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie 17 05 2006, 10:42 am Titlul subiectului: ceaiuri si tratamente naturiste |
|
|
| sa vrea sa stiu si eu draga raluca_z cum se numeste cartea aceea pe care o ai tu despre ceaiuri. iti multumesc din suflet. |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 26 02 2008, 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu mai scrie nimeni la acest topic?
Oare noi nu ne tratam copilasi cat mai natural?
Bine hai ca incerc sa scriu eu cate ceva.
Pentru ca baietelul meu a tot luat antibiotic, doctora ne-a recomandat Liv 52 pentru ajutorarea ficatului.
Ca imunostimulator am incercat de la Dacia plant Tinctura de propolis.
Am inteles ca ceaiul verde e foarte bun pentru stimularea imunitatii naturale si NU ca ceai de slabit cum am crezut eu
gata, mai ziceti si voi ce ati folosit sau ce v-ar interesa sa folositi.
Mie personal imi e foarte frica de giardioza, am inteles ca trece foarte greu si se ia extraodrinar de usor. Din toalete publice si din parcuri (din cauza cainilor) si am citi de Helmiflores ca ar preveni si vindeca giardioza.
Oare trebuie sa le dam copiilor preventiv?  _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 27 02 2008, 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din fericire Monica are o imunitate naturala buna.
Pe cat posibil incerc sa nu-i dau nimic (natural sau nu). La recomandarea pediatrei a luat niste vitamine in octombrie si de atunci absolut nimic.
Oi fi eu defecta dar mie asa mi se pare cel mai "naturist" - fara nimic, totul din alimentatie _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 27 02 2008, 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca depinde si de tara in care locuiesti.
Robertel mananca numai fructe legume si carnita, si nu are mare efect asupra lui. Mai suplimentez eu cu fier vitamine si calciu.
Al meu baietel ia tot felul de virusi gripe si raceli de la gradi. Face colectie nu alta
Nu se poate sa nu apara un copil racit la gradi ca hop si vinerea din post, ii curge nasucul tuseste samd.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Asi face orice sa ii cresc imunitatea. _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 27 02 2008, 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai locuiesc in Bucuresti ca si tine
Nu i-am dat niodata fier si nici calciu.
I-am dat Vigantol pana la 2 ani jumate, apoi doar iarna pana la 5 ani.
Multi vitamine (mini-martieni) 10 zile la 5 ani (o singura data).
Doctorita de cate ori am intrebat-o daca nu ar trebui sa-i dau ceva (fier, calciu, vitamine) mi-a zis ca se vede ca nu-i anemica, ca nu are lipsa de Ca, pot sa-i fac analize daca vreau dar sa nu-i dau aiurea.
A mai racit ea cate o data (cred ca toata lumea mai raceste) iar gripe sau amigdalita a avut 3 ori in cei 5 ani ai ei (ma refer la chestii care au necesitat antibiotic).
Nu am ferit-o niciodata de chestii reci, am imbracat-o intotdeauna potrivit vremii, cum ma imbrac si pe mine. I-am dat de la 4-5 luni iaurtul scos din frigider, de la 1 an si ceva inghetata. Si acum mananca inghetata iarna (ca si mine de altfel, spre totala uluire a sotului meu care nu pricepe cum putem manca inghetat cand afara sunt -10C) si nu raceste. Bea suc din frigider, fara probleme. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 27 02 2008, 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai locuiesc in Bucuresti ca si tine
Nu i-am dat niodata fier si nici calciu.
I-am dat Vigantol pana la 2 ani jumate, apoi doar iarna pana la 5 ani.
Multi vitamine (mini-martieni) 10 zile la 5 ani (o singura data).
Doctorita de cate ori am intrebat-o daca nu ar trebui sa-i dau ceva (fier, calciu, vitamine) mi-a zis ca se vede ca nu-i anemica, ca nu are lipsa de Ca, pot sa-i fac analize daca vreau dar sa nu-i dau aiurea.
A mai racit ea cate o data (cred ca toata lumea mai raceste), dar nu mai des de o data pe an, iar gripe sau amigdalita a avut 3 ori in cei 5 ani ai ei (ma refer la chestii care au necesitat antibiotic).
Nu am ferit-o niciodata de chestii reci, am imbracat-o intotdeauna potrivit vremii, cum ma imbrac si pe mine. I-am dat de la 4-5 luni iaurtul scos din frigider, de la 1 an si ceva inghetata. Si acum mananca inghetata iarna (ca si mine de altfel, spre totala uluire a sotului meu care nu pricepe cum putem manca inghetata cand afara sunt -10C) si nu raceste. Bea suc din frigider, fara probleme. Daca se intampla sa fie imbracata mai subtire decat ar trebui (cu vremea schimbatoare de primavara) nu raceste .... daca nu exageram bineinteles. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|