| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mariaelenapica Membru nou

Data inscrierii: 08/04/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 2:03 pm Titlul subiectului: Pe ce sta bebe cand ii dam mancare? |
|
|
Buna. Sunt o viitoare mamica si as vrea sa stiu cam ce cheltuieli ma mai asteapta.
Din momentul in care bebelusul incepe sa manance piureuasuri si supici (chiar, asta cam pe cand?) pe ce sta el? Trebuie luat un scaun special (din acela cu masuta)? Sau in ce sa stea?
Va rog sa imi spuneti si mie.
Multumesc.
 _________________ MARIA |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este de preferat un scaun cu masuta, din cel de plastic. Asa se spala usor. Am mai practicat si datul mancarii in carut, dar trebuie pusa intai o carpa mare care sa acopere intreg carutul. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
scaunul de masa e indispensabil dupa parerea mea. in plus copilul stie ca acel loc e numai pt servit masa, cand se face mai marisor il puteti pune in bucatarie ca sa mancati impreuna ca o familie  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ii mai dau si in carucior sau pun o perna pe scaun si bag scaunul mai sub masa dar a mea e marisoara acum . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Eu am vazut la cineva ca il tinea pe bebe in ceva asemanator cu un bouncer (sau parca era scaunul de masina?), pe canapea in camera. Dar pe vremea aceea nu ma interesa inca problema asa ca nu am intrebat ce e ala. Ideea este ca : eu il pun pe scunel cu masuta de cand incepe sa manance primele mancaruri? Asta cand se intampla? _________________ MARIA |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand o sa poata sta singurel in poponet si nu mai cade intr-o parte.
noi pana la faza de scaunel ,am papat in carucior.
am inceput diversificarea cu el la 6 luni iar spre 7 luni l-am pus in scaunel. de atunci numai acolo papa, mai putin in cazurile in care nu suntem acasa si atunci tare greu imi este  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 05 05 2006, 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Marinutza a scris: | cand o sa poata sta singurel in poponet si nu mai cade intr-o parte.
noi pana la faza de scaunel ,am papat in carucior.
am inceput diversificarea cu el la 6 luni iar spre 7 luni l-am pus in scaunel. de atunci numai acolo papa, mai putin in cazurile in care nu suntem acasa si atunci tare greu imi este  |
Am mai auzit de faza de "carucior" la papa, dar la mine nu va fi posibil (pentru ca locuiesc la et 8 si uneori se mai defecteaza liftul si ne-am gandit sa lasam caruciorul in masina ca sa nu mai facem ture sus-jos )
Cred ca pana la urma o sa ii iau direct scaunel.  _________________ MARIA |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am folosit mai multe variante: in scaunul de la carut, apoi pe pat,dar am pus o perna mare la spate, ca sa stea mai ridicat, apoi in premergator si cind a crescut suficient in scaunul de masa. incearca sa improvizezi, in functie de virsta lui. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi am inceput cu scaunul de masina iar de la 6-7 luni in scaunelul de la masa.
Si eu zic ca scaunul de la masa e indispensabil. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 08 05 2006, 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru ca am inceput diversificarea cand copila avea 3 luni, nu o puteam pune in scaunul inalt, asa ca o tineam in scaunelul de masina (scoica ii ziceam noi). Apoi, la 6 luni, am pus-o in scaunul inalt. |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Vin 12 05 2006, 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | | Pentru ca am inceput diversificarea cand copila avea 3 luni, nu o puteam pune in scaunul inalt, asa ca o tineam in scaunelul de masina (scoica ii ziceam noi). Apoi, la 6 luni, am pus-o in scaunul inalt. |
la fel am facut si eu _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 13 05 2006, 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca iei un scaun bun,din cel cu trei pozitii la spatar ii poti da de la vreo 2 luni in el sa pape sau doar sa stea in el daca nu incepi diversificarea atunci.Sunt scaune cu masa in care copilul poate sta ca in scaunul de masina scoica. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
bubulina Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Sam 24 06 2006, 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu i-am facut un scaunel din lemn capitonat cu piele ecologica, prevazut cu o masuta. Iata-l:
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cand se incepe diversificarea,este foarte important ca bebe sa stea in acelasi loc,in scaunelul de masina(scoica cum ii zic unii) sau scaun de masa special pentru copii.Nu sunt deloc de acord cu hranitul copilului pe unde apucam....sufragerie in fata la tv pe motiv ca doar asa papa,sau atunci cand e in premergator si noi sa umblam dupa el prin casa.El trebuie sa stie ca atunci cand e pe scaunul lui trebuie sa pape ,nu va asocia chestia asta cu joaca si alergatul prin casa,iar cand va fi un pic mai marisor se va simti mai important sa ia masa alaturi de parinti. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 31 07 2007, 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata printesica mea papa lapticul in scaunelul de masina pe masa in bucatarie.Am cumparat scaun special de copii,cred ca o sa-l desfac de saptamana viitoare avand in vedere ca sambata face 5 luni si incep cu papa de acum.Sper sa-i placa scaunul. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
|