| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 09 06 2006, 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Bravo Bibi! Felicitari pentru note si pentru tot! Spor la munca! Proiectarea merge,astept rezulatele de luni in colo.....adica luni sper sa nu vina rusii! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 09 06 2006, 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
bravo, Bia!
eu sunt la munca. am avut un pic de razboi saptamina asta. contabilitatea, ramasa desocperita la nivel de salarizare, voia sa-mi bage mie pe git salarizarea. eu le-am explicat calm si lor si directorului ca nu am pregatirea necesara sa fac calcule de salariu. directorul a inteles din prima clipa si a fost de acord ca salarizarea va ramine in grija contabilitatii, exact ca si pina acum. cele de la conta insa.... mi-au declarat razboi.am sa le dau ignore.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Vin 09 06 2006, 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. si Delete ! ) |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Vin 09 06 2006, 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari,Bia !!!!!! sunt mandra de tine !!!!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 09 06 2006, 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Bibi pentru note dar si pentru reusita cu jobul.Cred ca nu doar Diana e mindra de tine ci toate sintem desi ne asteptam la rezultate exceptionale din partea ta.
Inca o data si multi  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 10 06 2006, 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am fost joi in Bucuresti la premiile ecommerce. Dar pana seara acolo am ratacit in magazine 1 ora jumate de am facut ditamai basica in calcai. Asa ca azi la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului o sa fiu in papuci  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Dum 11 06 2006, 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
ufff.
si voi v-ati simtit asa cu inima in doua cand v-ati lasat puiuiii sa va duceti la servici?
imi vine sa mor sa ma dau de 3 ori peste cap sa fiu si acolo si aici.
ce bine ar fi adca as putea sa il iau cu mine  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Dum 11 06 2006, 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | Eu am fost joi in Bucuresti la premiile ecommerce. Dar pana seara acolo am ratacit in magazine 1 ora jumate de am facut ditamai basica in calcai. Asa ca azi la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului o sa fiu in papuci  |
Laura, cum a fost la reuniune ? |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 11 06 2006, 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bibicule felicitarile noastre toate si din tot sufletelul... Dupa ce te instalezi cu printul, va lasam maxim 1 luna si apoi va asteptam la relax la mare...
Din pacate Nik e in belea mare... am primit msg de la ea cum ca pana pe 14 tre sa elibereze apartamentul ca-l vandu proprietara si deci umbla dupa gazda si nu mai are net... ca altfel nu ne lasa ea pe noi asa... sper din suflet sa aflam repede vesti bune de la ea... Cauta disperata apartament cu 2 camere in Buc sau Ploiesti, asa ca din pacate eu nu o pot ajuta... Daca e cineva in masura sa o ajute sa ma contacteze pe mine sau pe cine mai tine legatura cu Nik... Sper ca nu incalc vreo regula nescrisa pe forum vorbind despre aceasta problema...
Sa-i tinem pumnii!
Ana... DELETE DE TOT!!! Si in rest mult succes!!! Miss you too!
Laura asteptam detalii...
Noi azi suntem singurele (fetele) si dimineata am fost la biserica sa o impartasesc... si a fugit zuza de langa mine si bineantels s-a impied+icat si a cazut... si a suferit pana mai acum... fiind prima ei julitura cred ca o seca la suflet si poate o ustura... Sa o fi vazut fetelor cum mergea... ziceati ca e oparita la c..r si cu mainile in aer nu atingea nimik...
si ea de fapt este putin julita in genunchi si ff putin intr-o palmuta... Acum s-a mai linistit, dar scartaia si in somnul de pranz la orice miscare de ziceai ca o arde... Ea scartaia si pe mine ma bufnea rasul si-mi era draga de-mi venea sa o strivesc in pupaturi...
Fetelor... eu am si ceva de scris la calc... asa ca nu mai stau mult pe forum, iar mai tarziu mergem intr-o vizituta sa iesim din casa
Noi va pupam dulce cu muult dor si va uram o saptamana minunata, plina de impliniri si speram sa va fie si voua dor de noi cum ne e si noua *(mie) dor de voi!!!
Pe curand!!! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 11 06 2006, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bineinteles ca ne este dor si de tine si de Nicky, si eu am vorbit cu ea pe msg. dar la fel nici eu nu o pot ajuta prea mult doar daca vrea sa vina la Arad atunci o ajut 100%.Pina atunci sper ca fetele din Buc. sa incerce sa o ajute cumva. Ii urez noroc sa isi gaseasca repede casuta si sa revina printre noi. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 11 06 2006, 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, am terminat de scris si inainte de a ma pregati de plecare vreau sa va spun ca sunt tare fericita ca am reusit sa vb pe net cu pretena mea cea buna, mutata de 4 ani in Australia, si are acum 2 bebei (2 ani si cel mic 2 luni), si-mi era un dor imens de ea... si atat m-a inveselit ca am vb cu ea... si am o stare de euforie.... si vreau bebe 2.... si parca sunt cu capul in nori... Ce droguri frate... uite o chestie deastea atat de simpla ce stare de bine poate sa-ti dea...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 11 06 2006, 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
La reuniune a fost ok, nu imi imaginam ca vom fi atat de multi, si ca ne vom intelege aproape ca in liceu. Totusi cred ca un pic a fost de fatada, ca nu cred ca daca nu am tinut legatura cu cineva 10 ani, voi incepe acum. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 14 06 2006, 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
dragele de voi...ce scumpe sunteti...SARU'MANA!!!! dragele de voi...va pup pe toate mult de tot ...vam citit rapidutz si printzul imi urla in spate sa merg la giugiulit ...dar nu inainte de a va povesti very scurt saptamana ce trecu...adica nu trecu de tot,dar cat fu...
dumineca stress in familie suparare ca pleaca printzesa de mine,neam sarbatorit in familie scurtutz cu pranzu de ziua mea.am ajuns seara,luni am fost trezita cu pupaturi de la multi ani si am fugit la job.la job imi place,imi place tare tare mult,e super fain pan amu,nam intrat inca in painea arbeit-ului dar e super, abia astept sa muncesc din plin...luni si marti am fost in scolarizare azi mam plimbat sa cunosc productia,maine am un curs...abia astept...imi place mult...sar putea sa ma trimita la timisoara la specializare hihi, Helenutzo viu ma tremit acasa ...
cu printzisorul e totu bene,cu toate ca suntem asa de praf de obositi ca serile trecute am adormit pe la 9...dar e asa frumos sa ne avem aproape...uff,numai poc de drag...
amu caut si garsoniera sa ma mut la casutza mea in chirie,sper curand sa se rezolve ca sa imi pot aranja si eu o casutza a mea...
altceva nu stiu ce sa va mai pove...is tare multumita cxa lucrurile merg bine si...Doamne-ajuta sa mearga la fel incontinuare...
va pup mult si sper curand sa ammai mult tp sa pove...
va pup mult |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 15 06 2006, 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Bibicule...... si la mai mare...... Cand ne mai ciocnim si noi on line...? _________________
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 15 06 2006, 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bibi,ma bucur ca lucrurile merg bine,sa dea Domnul sa fie asa mereu! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 15 06 2006, 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce am facut azi? Hmmmm... de mult nu v-am mai spus...
Azi am dat n telefoane ca sa-l organizez pe tati si sa ma asigur ca face treaba cum trebe. A fost dimineata cu fata la dispensar pt vaccinul de 2 ani jumate si ... off course ca am stat cu mare grija... In rest la munci... M-am impuns cu colega mea de birou ... imi venea sa-i jumulesc pleata... dar am ajuns la concluzia - de care m-au avertizat multi colegi de munca - ca nu se merita sa te iei in gura cu ea, asa ca am incheiat discutia simplu cu o replica concluzie si apoi am lasat-o sa se certe singura... Nu i-a suras deloc sa vb cu peretii, dar nici eu nu i-am dat satisfactia de a face tiganiada la munca .. si de fata cu alti... De atunci (aprox ora 11) am scos minimul necesar de conversatie din gurita si e tare liniste... A mai incercat ea de cateva ori sa faca conversatie de atunci... ca poate imi trece, dar nu a avut cu cine...
Din pacate exista oameni care "le stiu pe toate" si oameni " batuti in cap"... fiecare se include in prima categorie ... bineinteles... iar persoana de langa este dupa cum banuiti cu handicap...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 15 06 2006, 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
dragele de voi...cu cat drag va citesc...abia apuc!!!!!!!
ma bucur sa vad vestile bune si mi tare dor sa stau la mai multe povesti,acum insa ma multumesc sa va citesc cand apuc...
spe sa citesc vesti din ce in cemai frumoase cat de curand si numai vesti bune da?
aveti grija de voi si va pup tare tare taaaaaaaare de tot !!!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 15 06 2006, 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
vam pupacit si fuuuuuuuuuuuug...
pusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii multi si dragi la toate si la toti puisorii!!!! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 16 06 2006, 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumi Bibi si noi te pupam si asteptam sa ai timp sa stam mai mult " de vorba"! |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
|