CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce ati facut azi? (9)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 9:51 am    Titlul subiectului: Ce ati facut azi? (9) Raspunde cu citat (quote)

Discutiile din Ce ati facut azi? (8) continua aici. ofer_floare

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 11:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,insanatosire grabnica!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am reusit sa fac cate ceva in casa,am si de calcat niste rufe..dar asa m-a luat un somn...sper sa reusesc sa termin ce mi-am propus pentru azi sa fac.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spor la treaba DANY, si eu am o stare de molesealaaa, o fi vremea schimbatoare de afara? sper sa-mi treaca repede ca am de schimbat pamintul la toate ghivecele de flori , am tot aminat si cred ca a venit vremea lor.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc! Spor la treaba si tie puiutu! Mie sper sa nu imi fie somn de la vreme Wink ci de la altceva Rolling Eyes .
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 2:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E foarte bine sa gindesti pozitiv.
Te pup si ai grija de tine.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No fetele mele acilea sunt! din nou mai mult decat ocupata dar aici...mi-e atat de dor de voi!!!! mi-e dor sa va citesc pe de-a largul nu fugitiv Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
dar pe rapidescu...de Paste ne-am sarbatorit minunat, de cel catolic la mine de cel ortodox la barbatzel si soacra, a fost super,totul mai mult decat minunat...in Suedia a ost bine,m-am descurcat okay,am stat doua zile in sedinte la discutii si comentarii,si asa ca m-am intors cu si mai multa munca...plus ca mi se termina semestrul de la master si trebe incheiata situatia scolara cu proiecte si examene,trebuia sa-mi scriu lucrarea de dizertatie,si cea mai mare sarcina...tre sa-mi caut de lucru...incep sa disper dinainte deja...dar sper ca speranta sa-mi moara ultima Wink
era sa uit!aseara mi sa stricat si postul de lucru!!!!mi sa buff calculatorul,iar dupa ce am incercat ore intregi azi sa reinstalez windowsul mie tare teama ca e o problema de hard...acum stau la un alt comp dar degeaba ca daca nu am user pe el nu pot salva informatii,nu pot instala programe etc etc...asta ca doar o bucurie nu vine singura!

am incercat sa citesc cat mai mullte din intamplarile voatsre de zi cu zi...si vreau sa va urez insanatosire grabnica la toate bolnavioarele!sa reveniti cat mai voioase si ne-focoase = de febra! si cat mai lipsite de bacili...
Nicky am citit socata toate intamplarile voastre si nu-mi vine sa cred...nu pot spune decat..."Mare-i gradina Ta, Doamne ..." continuarea o stim cu totii...sper ca problema se rezolva curand...si totusi nu pot sa nu ma intreb cum poate ascunde un copil atata rautate,ca doar de undeva o invatat si injuraturile si amenintarile si minciuna!!! sper sa citesc curand ca s-a restabilit linistea si pacea in zona voastra...Doamne fer sa se ajunga mai departe!trebuie sa stopati problemele cat de curand!
Ana am citit bulversata si randurile tale,sper totusi ca fratele tau se va razgandi...sunt intr-adevar bani,dar sanatatea si integritatea personala sunt lucruri nepretuite...ca sa nu mai vorbim de persoanele ce ne sunt aproape!
Sper Ana sa fie bine si cu job-ul tau si sa gasesti cat de curand un post care sa iti ofere multumire sufleteasca si bine-nteles financiara,ca doar facem ce facem tot aici ajungem!
Georgico ma bucur foarte mult sa aud ca lucrurile au luat o intorsatura minunata pe strada ta si sper ca soarele sa revarse razele si pe celelalte fete cat de curand!
Helena! cele milioane de scuze ca nici acum nu am ajuns la tine! Inca mai incerc! pe cuvant! cred ca trebuie sa imi trec o zi clara in agenda fara ganduri ca mai am si altele de facut!
Dany sper sa citesc cat de curan dvesti minunate dinspre partea ta de lume!hai cu barzaaaa!!!

am incercat sa nu uit cumva pe cineva din lista de suparele,dar probabil nu am reusit...imi cer scuze daca e asa,probabil nu am ajuns sa citesc mesajele voastre...oricum sunt aici si din umbra pentru voi toate dragele mele,de care mie atat de doooooooor Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
fetelor va pup mult pe toate si voi incerca, pe cat voi reusi sa va urmaresc indeaproape...poate voi si reusi!
va pup infinit pe toate si aveti grija de voi si sper sa auzim curand numai vesti de bine din partea voastra!

ps:poze suedia pe topicul de poze noi Wink

pusiiiiiiiiiiiiiiiii
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibi,ma bucur ca esti bine! Iti doresc ca toate problemele sa ti se rezolve cat mai curand si sa ai mai mult timp liber sa mai intri pe chic ca tare ne mai lipsesti!
Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicky cum te simti mai esti bolnavioara??? Sad

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma simt mai binisor , multumesc frumos de intrebare , dar inca mai simt pioneze in gat si trenulete+avioane in cap .
Oricum , azi am fost o harnicuta .Asta dupa ce am reusit sa ma incui pe dinafara , cu cheia pe birou si bebelusa in patut (Slava Domnului !) de a trebuit vecinu de la 2 sa-mi demonteze Yala .
Am fost in piata , am fracut curat , am facut papa , ingrijit copii si mai si forumesc un pic pana trec la nani .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 5:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e bine sa fiu inapoi!
Nicky albinutza! si tu ca mine, era sa raman afar din laborator cu cheia in mana,ca brusc numi mai intra cheia in yala!dup-aia brusc o vrut din nou...la mine in schimb boacanele se tin lant azi...imi pica netu ore intregi si alte chestii mumoase de genu...dar am ajuns in faza in care ma pufneste rasul la fiece ce mai poate veni azi Embarassed
Nicky ai incercat cu limonada cu miere cu apa calda???eu cu asta imi tratam printzu care e groaznic de mofturos cand il doare gatul...sau cu miere in ridiche neagra...sti? scobesti ridichea si pui mierea in ea,si lasi asa vreo zi,si papi sucul care il lasa...mmmmm,tare bun pentru gatutz Very Happy
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bia,bine ai revenit,ca tareeeeee dor ne-a fost de tine !!!!!!Pozele sunt superbeeeee !!!!!
Credeam ca numai eu am probleme cu netu ,care pica,si nu pot intra cu orele, Crying or Very sad Crying or Very sad da vad ca se intampla si la case mai mari Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 6:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Spor la treaba DANY, si eu am o stare de molesealaaa, o fi vremea schimbatoare de afara? sper sa-mi treaca repede ca am de schimbat pamintul la toate ghivecele de flori , am tot aminat si cred ca a venit vremea lor.

Puiutu,mama,nu te muti tu putin si la Valcea,ca aceeasi problema o am si eu cu florile,da' n-are cine !!!!!! Dupa ce ca am 2 pahare pline cu flori cu mustati care asteapta sa fie puse in pamant,mi-am cumparat azi si 10 rasaduri de petunia,dar sa vedem cine le pune,ca de la un timp incoace (de vreo saptamana) sunt tare adormita !!!!!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 6:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing ca bine zici la propriu cu casele mari Laughing Laughing Laughing
dar fetelor ce e cu epidemia aceasta de moleseala? sa fie astenie de primavara? ca doar ea e de vina de toate Laughing Laughing Laughing
pe mine m-a trezit Helena...mi-a dat un sut ...inainte Very Happy
asa ca trezirea!!!!ca eu am trecut de adormeala!!!!! la treaba!!!!! adica voi la chic-uit eu la treaba!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 6:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu oricum fac treaba,ca am mancarea pe foc,dar si chicuiesc !!!!!!!!! Poate ard iar mancarea Laughing Laughing Laughing Laughing
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing

vai ce bine e sa fiu din nou mai aproape de voi...sa prind momente sa citesc cand scrieti una sau cealalta,sa ma gandesc cum chiar acum stati in fata monitorului ca mine si Shocked ochii in ecran, sa ma faceti sa zambesc...uff ce frumos... pupatura
Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 7:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Eu oricum fac treaba,ca am mancarea pe foc,dar si chicuiesc !!!!!!!!! Poate ard iar mancarea Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing arsa un pic nu strica Laughing

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 7:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e numai buna! crocanta se zice! afumata,nu se strica si deztoxicata,fara urme de vreun bacilus...

Ramona tocmai ti-am laudat poza la topicul cu sa vedem poze noi...
frumoaselor!!!
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bia, bine ai revenit acasa! Am vazut pozele din Suedia si sunt tare frumoase!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 04 05 2006, 3:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor , iar m-am prabusit .Febra asta nu vrea deloc sa ma lase in pace si colac peste pupaza a mai inceput si durerea de burta .Cand ma simteam si eu mai bine .Dar cel putin as putea lua pastile acum .
Bia , am incercat si cu alea , si cu ceaiuri de lamaie cu miere , si cu sirop de ridiche neagra si cu cate altele .Ma chinuie tusea asta seaca de ma omoara .Slava Domnului ca fetele nu au nimic !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum