CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Computeristi si nu numai
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:18 pm    Titlul subiectului: Computeristi si nu numai Raspunde cu citat (quote)

Aici putem discuta despre timpul petrecut pe calculator sau cum sa ne dezlipim de el . Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing deci barfim aici??
Laughing

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sotul meu lucreaza toata ziulica la calculator si cand vine acasa iar se pune din cand in cand la calc...si mor cand il vad Rolling Eyes

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Al meu nu lucreaza pe comp dar cand vine acasa , fumeaza o tigare , se schimba de haine , joaca un joc , mananca apoi joaca iar si chiar daca ii pica ochii in gura de somn , tot pe comp sta .E innebunit de FIFA asta .L-a terminat , inceput din nou , terminat si iar inceput de n ori .Cand nu-i pe FIFA e pe 2/10 sau cum i-o zice , jucand sah sau poker .

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

saraca de tine si cum te descurci cu copii??

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand am treaba cu el ma ajuta , nu zic nu .

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serini ramona a scris:
sotul meu lucreaza toata ziulica la calculator si cand vine acasa iar se pune din cand in cand la calc...si mor cand il vad Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Eu nu-mi permit luxul de-ami barfi sotul ca sta prea mult la calculator atata timp cat eu am reusit performanta de-a arde de vreo trei ori mancarea in timp ce chicuiam !!!!!
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing deci nu sunt singura nici aici Laughing Laughing .apoi se mai intampla

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
serini ramona a scris:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Eu nu-mi permit luxul de-ami barfi sotul ca sta prea mult la calculator atata timp cat eu am reusit performanta de-a arde de vreo trei ori mancarea in timp ce chicuiam !!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Eu am reusit de doua ori in timp ce chicuiam .

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Daca suntem mai multe inseamna ca este totusi ceva normal,nu ??????? Laughing Laughing Laughing
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sper sa nu citeasca in veci sotul meu ce va zic voua..de cand m-am maritat ma cam trag de la gatit..nu mai imi place Rolling Eyes inainte imi placea si nu aveam pt cine acum vace el papa eu ii spun ce sa faca ca eu ba o ard ba o prea condimentez Laughing Laughing Laughing si atunci zice ca face el Embarassed

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serini ramona a scris:
sper sa nu citeasca in veci sotul meu ce va zic voua..de cand m-am maritat ma cam trag de la gatit..nu mai imi place Rolling Eyes inainte imi placea si nu aveam pt cine acum vace el papa eu ii spun ce sa faca ca eu ba o ard ba o prea condimentez Laughing Laughing Laughing si atunci zice ca face el Embarassed
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tre sa plec o sosit pitica pa mai pove noi Wink

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pupiceste-o din partea noastra !
Ma bag si eu in pat ca iar devin hot si ragusita .
Va pupicesc si eu .

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serini ramona a scris:

Las' ca-i bine,mai ales daca se ofera voluntar Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Pupiceste-o din partea noastra !
Ma bag si eu in pat ca iar devin hot si ragusita .
Va pupicesc si eu .

Insanatosire grabnica, Nick,si ai grija de tine !!!!!
Si pe mine ma chinuie o raceala de la pasti,dar vad ca totusi o duc pe picioare.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multam fain ! Tot de la Pasti sunt si eu .Febra mare noaptea , dureri de cap groaznice , durere de gat de trei zile si tuse de ieri .Si chestia e ca mi-e teama sa iau ceva in afara de maruntisuri (gen fervex , etc ) .E o raceala foarte ciudata deoarece de dimineata pana pe dupa amiaza ma simt binisor , pot face chiar mancare , spalat rufe , etc , ca apoi , dupa orele 3-4pm , sa simt cum imi scad puterile din ce in ce si febra imi creste din ce in ce .Nici sa forumesc n-am fost in stare ca nu ma puteam concentra .Dar am recuperat in seara asta .

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La fel am patit si eu,toate simptomele se agravau spre seara !!!! De luat nici eu n-am luat decat aspirina si paracetamol,eu merg pe ideea ca pana nu-si face raceala efectul,poti sa iei orice ca tot nu trece.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
La fel am patit si eu,toate simptomele se agravau spre seara !!!! De luat nici eu n-am luat decat aspirina si paracetamol,eu merg pe ideea ca pana nu-si face raceala efectul,poti sa iei orice ca tot nu trece.

Am bagat la ceaiuri in mine de-mi curge ceai prin vene in loc de sange .Cred ca daca ma saruta Cezar mai cu foc face diabet de la atata ceai . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum