CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Capsune de la ce varsta?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Sam 29 04 2006, 8:05 am    Titlul subiectului: Capsune de la ce varsta? Raspunde cu citat (quote)

Mamicutelor va rog sa ma ajutati cu un sfat.Madalina are 14 luni pot sa-i dau capsune sa manance? Din cate stiam eu sunt dintre putinele fructe care provoaca alergie la cei mici.Daria a trecut cu brio peste asta ptr ca in perioada in care erau capsunele pe piata avea deja 1an si 7 luni si ea le-a tolerat bine la vremea respectiva.Totoodata vreau sa va spun ca Madalinei i-am dat kiwi cu branza dulce si nu a patit nimic, mentionez asta ptr ca stiam ca si kiwi poate provoca alergii.Din pacate la doctor putem merge abia peste 1 luna si asa ca va rog frumos daca puteti sa ma sfatuiti din si cu experienta voastra.Va multumesc mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 29 04 2006, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia , eu zic ca depinde de copil .Alexa a mancat cand avea doar 7 luni si n-a avut nimik .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Sam 29 04 2006, 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky multumesc mult de sfat, ca ma gandeam si eu sa incep sa-i dau in combinatie cu branza de vaci, si introducandu-l ca pe orice aliment nou o sa incep sa-i dau mai inatai cate 2 capsunele.Te pup!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 29 04 2006, 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu multa placere !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 29 04 2006, 11:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia, dupa varsta de un an poti sa ii dai orice fruct cu seminte. Incearca intai cu jumatate de fruct si apoi mareste cantitatea. Baietelul meu e innebunit dupa capsuni!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 01 05 2006, 3:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somnorici multumesc de sfat!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 01 05 2006, 9:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde de organismul fiecarui copil,fratele meu a fost tot timpul alergic la capsuni.Trebuie sa incerci ,ca altfel n-ai de unde sa stii !
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 2:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu i-am dat ieri o capsunica cu marut ,banana si un pic de cereale .i-au placut enorm si nu are alergie Razz

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu i-am dat mandrei mele, cand avea 16 luni, capsuni pe care le-am blenderuit cu lapte normal. Si a baut un biberon mare, de 250 ml. Si n-a patit nimic. Eu zic sa-i dai fara grija, mai ales ca i-ai dat Madalinei si kiwi.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Claudia, dupa varsta de un an poti sa ii dai orice fruct cu seminte.

Acelasi lucru mi l-a spus si mie pediatra: sa nu-i dau fructe cu seminte pina dupa virsta de un an. Oricum fiecare parinte face cum vrea si cum crede ca e mai bine pentru piciul lui. Eu zic ca are vreme toata viata sa manince de toate, macar acum cit e mic sa incerc sa-i protejez stomacelul. ficatelul, fierea etc.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puiutu, fetita Caludiei deja are un an, deci e ok.
Am vazut ca dati capsunile in combinatii. Nu le dati ca atare copiilor, sa diferentieze gustul de cel al altor fructe? Eu in general ii dau lui Matei fructele si legumele crude separat, sa simta gustul fiecaruia in parte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu zic ca se pot da si capsunele dar daca nu vreti sa le dati sambureii atunci curatati de coaja capsunica Wink

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu stiam ca abia dupa 3 ani se pot da kiwi si capsuni, ca cica ar fi pericol de alergii .... dar am tot auzit de la multe mamici care au dat copiilor mult mai devreme si n-au patit nimic. Asa ca ... asa cum au spus fetele mai devreme, depinde de fiecare copil in parte si mai ales de cat de predispus este la alergii.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Puiutu, fetita Caludiei deja are un an, deci e ok.

Asa e Somnorici dar al Ramonei nu. Oricum eu ma refeream in general la copii sub un an.
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 3:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi va multumim (Mada si mama) pentru atentia acordata si pentru ca ne-ati sfatuit cum ati stiut mai bine.Mami s-a straduit sa-mi dea vreo 2 capsunele, dar le-am scuipat ca nu mi-au palcut.Pe viitor speram sa ne mai ajutati!Va pupam!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 8:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu placere si va pupacim si noi !

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 04 03 2008, 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I-am dat si eu zilele trecute dar nu i-a placut.A scos din gurita si se stramba,desi era dulce capsunica.Cand o sa mai cumpar o sa mai incerc,poate totusi ii plac.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 04 03 2008, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany sa stii ca se poate stramba si pentru ca nu cunoaste gustul. Mai incearca.
Monica se stramba la fiecare chestie noua pe care o primea (intre 1 an si 2 ani ma refer). Dar asta nu insemna ca nu-i place. Uneori a doua oara manca cu placere, alteori a doua oara scuipa.
Pe de alta parte eu n-am insistat niciodata sa manance ceva ce nu-i place (ca nici mie nu mi-ar place sa-mi bagi pe gat ceva ce nu-mi place Very Happy ).
Dar i se schimba si gusturile.Si poate peste 1 luna sa-i placa ceva ce nu ii place acum. Si deja te poti astepta la "mofturi". Monica a avut o perioada de 1 an jumate in care nu a mancat nimic verde. Explicatia ei era "nu mananc pentru ca e verde" Laughing Laughing
Abia pe la 5 ani a inceput sa guste din lucruri noi fara nici un fel de insistenta din partea mea. Abia la 5 ani a acumulat experienta necesara pentru a realiza ca unele lucruri noi sunt si bune ... pana la 5 ani era destul de reticenta la gusturi noi.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 03 2008, 2:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate Sorana.Sigur,o sa mai incerc.Daca nu-i place asta e,nu o sa o fortez.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 02 2009, 5:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De la 1 an,numai sa-i placa ca a mea nici acum nu le vrea.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum