| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mami_albert Membru nou

Data inscrierii: 28/04/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin 28 04 2006, 7:13 pm Titlul subiectului: bagajul pentru maternitate |
|
|
Esti insarcinata, felicitari! Daca ai intrat in luna a 7-a a venit momentul sa te gandesti la bagajul pentru maternitate, la ce lucruri sa pregatesti pentru tine si pentru bebelusul tau. Ar fi bine sa vizitezi inainte maternitatea, sa discuti cu medicul care te va asista la nastere si cu asistentele pentru a te lamuri asupra acestui subiect: ce sa iei cu tine la spital si ce ti se permite sa iei.
Nu uita:
• actul de identitate
• analizele din timpul sarcinii, sunt foarte importante (eu am primit de la medicul care m-a urmarit in timpul sarcinii o hartie cu diverse observatii medicale: de exemplu, avand Rh negativ, iar copilul Rh pozitiv trebuia sa mi se faca dupa nastere un vaccin special immunoglobulin anti-D)
• bani, telefonul mobil daca ti se da voie
daca vrei sa afli mai multe despre bagajul pentru maternitate, aici este tot articolul scris de mine:
http://www.babyblog.ro/bagajul-pentru-maternitate#more-12
Nastere usoara! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|