CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
il iertam ?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 1:12 pm    Titlul subiectului: il iertam ? Raspunde cu citat (quote)

teoretic vorbind , il iertati daca va insala ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chestionarul nu imi primeste optiunea "nu stiu " ! o stii el ceva !!! Laughing
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

roxanica-mamica a scris:
chestionarul nu imi primeste optiunea "nu stiu " ! o stii el ceva !!! Laughing

Laughing Laughing Laughing Pai chiar stie el de ce nu accepta fiindca" nu stiu" fiindca nu pe poate ori este un nu, ori un nu dar se transforma incet incet in da , ori da ... Acum vorbind teoretic este mai usor de spus ,dar in acel moment intradevar este cam dificil, si trebuie sa fii foarte calma si sa privesti problema din mii de puncte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum la aceasta ora, tot ceea ce pot spune este ca nu l-as ierta nici in ruptul capului. suparare
Practic nu pot spune insa si sincer, sper sa nu fiu niciodata in aceasta situatie! :P
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai votat ? Rolling Eyes
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 7:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tu ce crezi? Normal ca am votat! Nu se vede? Laughing Laughing
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 15 02 2004, 11:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu zic asa : pana acum ceva timp ziceam ca "in nici un caz nu il iert " ! dar , timpul a mai trecut , mi-a mai venit si mie un picutz de minte la cap :idea: si acum zic asa : pt ca il iubesc f mult , probabil l-as ierta . sigur , as fi suparata , scandal , mi-ar trece supararea fff greu , dar totusi ... sa dai pe apa sambetei atatia ani si atatea sentimente investite doar pt o greseala ... sigur , daca ar fi o greseala . daca se intampla si a doua oara ..... nu mai pot ierta :Evil or Very Mad ! liviu glumeste si imi spune ca "o data nu se pune " ! Laughing m-a intrebat ce as face , si i-am spus : va omor si pe tine si pe ea " !!! :Wink Laughing Laughing Laughing
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Na ca acum zis si eu ce am facut ,si ce a-si mai face. Bine oara ,am trecut cu vederea ,na era prima oara ,urmand sa termine omul ,dar nu a terminat ,pana am aflat iar, a doua am trecut si peste dar nu asa de usor, normal ca si acum stau cu ochii pe el si mai zis cate ceva uneori,dar daca vine vorba de iesit acum intreaba mergi,si daca nu vreau sa merg daca ii dau voie. Dar daca ar fi si a 3 oara nu cred ca mai pot trece peste .Sper sa fie pe drumul bun de data asta.
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic ca nu stiu, ca depinde foarte mult de imprejurari.
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 11:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu una, gandind asa, la rece, nu cred ca as putea sa-l iert. mi-ar fi sila sa se mai apropie de mine stiind ca a fost cu alta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adita, la fel am vrut si eu sa zic, numai ca m-am razgandit in ultimul moment, nu am vrut sa fiu asa drastica. De-asta am zis ca, totusi, depinde de imprejurari!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bineinteles ca este si vina lui , dar daca in majoritate vina ar fi a ei ? pai sa nu o box_ko pe-aia ????
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu zic ca mai intai de toate ii scot ochii aleia.
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing exact ! Shocked Laughing Laughing Laughing
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merita merita si ele si ei box_ko box_ko
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doar ochii? ce blande sunteti fetelor. Dupa ce as aranja-o pe ea, l-as castra pe el si pe urma m-as gandi daca il iert sau nu Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ehe! Stai asa, Adita, ca nici el nu scapa asa usor Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine , adita !!! Laughing
Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 6:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing :Wink
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 16 02 2004, 7:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aprinse discutii pe tema asta....
Eu zic asa:
...daca nu vrea sa ne piarda, sa fie cuminte...daca totusi nu poate sa fie atat de cuminte, atunci sa fie atat de destept si de "meserias" incat sa nu aflu....
Oricum daca as afla nu l-as ierta.....sunt 98% sigura!
In privinta vinovatiei...nu ca nu i-as face nimic dansei :n ....dar box_ko nu dansa m-a inselat, asa ca pentru mine cel mai mare vinovat ar fi EL.
Eu am fost geloasa pe prietenele precedente....va imaginati deci ca nu am mai putea trai impreuna.... :o
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum