CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Am revenit, nu ma ocoliti - partea a II - a
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 14 04 2006, 2:41 pm    Titlul subiectului: Am revenit, nu ma ocoliti - partea a II - a Raspunde cu citat (quote)

Discutiile pot continua aici! Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 04 2006, 4:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce face bebelasu nostru?Ginuta o fi bine?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 15 04 2006, 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt convinsa ca ginutza e intr-o dulce stare de sfarseala.oboseala plus fericirea aia suprema. dau aceasta combinatie.si micul printz cu atata ambitie in cornitze descopera lumea.sper sa ii vedem cat mai repede intr-o poza si sa auzim de ei. Rolling Eyes Very Happy Very Happy
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 15 04 2006, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari, Gina, pentru bebelusul sanatos si maricel! Sa ai parte de o viata minunata impreuna cu el, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna cu cel mai minunat copil, copilul tau!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Sam 15 04 2006, 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A nascut Ginuta??? Yeeee... cand? Cum? Sunt ok? Vreau si eu ceva detalii... aduceti-ma si pe mine la zi pls!

Felicitari Gina! Sa va bucurati de viata impreuna... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
gina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 23/03/2006

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 12:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor nici nu stiu cu ce sa incep,sunt ferictaaaaaaaaaaaaa!!!
Am o comoara si nu -mi vine sa cred ca e amea,sunt intr-o stare din care n-as vrea sa ma mai trezesc,am un bb frumos si cuminte,o minune de la DUMNEZEU ma uit la el si nu-mi vine sacred ca e al meu ,chiar si acum cand va scriu i-mi dau lacrimile ,astazi m-ia scos si atele si ma simt un pic mai bine,noi am venit acasa de ieri dar n-am fost in stare sa va scriu,eram extenuata fizic si psihic ,dar asta nu mai conteaza acum va multumesc ca at-i fost alaturi de mine m-a ajutat tare mult chiar si atunci cand eram in travaliu ma gindeam la felul in care ma incuraja-ti si mi-a fost mai usor ,dar nu doresc nimanui asa o nastere.
Dupa atatea ore de durere am crezut ca am sa clachez dar cand l-am vazut pe DARIUS mi-au trecut toate si am inceput sa plang de fericire. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

yuhuu ginutza is back.si dariusica cel mic.asteptam povestea pe larg ginutza.
ce faci cum te simti?:eram sigura ca aceasta stare de baetitudine o vei avea.vrem detalii pe larg amanunte.pupicei dulcici pt bebitzu cuminte. pupatura
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si mai vrem si poze cu puiul Darius flori_pupici
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
si mai vrem si poze cu puiul Darius flori_pupici

da da eu am uitat in avantu tineresc [pe care mi l-am luat sa mai zic si de poze .dar e un musai. Laughing Exclamation
Sus
gina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 1:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va spun mai detaliat ce s-a intamplat ;dupa ce v-am zis ca m-a trimis acasa si mi-au zis sa vin vineri ptr ca nu am dilatatie pe la ora 4 am au inceput contractiile mai puternice am stat asa pana la ora 7 si am sunat-o pe dct si mi-a zis ca ne vedem la maternitate ,a venit abia la 9 m-a consultat si a plecat acasa toata noaptea am tipat de durere si nu m-a bagat nimeni in seama zicandu-mi ca-i bine ca am dureri , nu-mi venea sa cred ca mi se intampla tocmai mie am dat bani in stanga si in dreapta dar degeaba mi-au zis ca pina nu ajung la dilatatia 7 nu-mi pot pune perfuzie mi-au dat o pastila care nu a avut nici un efect si asa am stat pana cand a venit doctorita dim pe la 8 jumate mi-au pus perfuzia si abia la 10 si 15 min am nascut avea capusorul mare si nu voia sa iasa ,dar pana la urma s-a intamplat minunea ,m-a durut foarte tare si cand m-a cusut dar acum nimic nu mai conteaza il am langa mine si sunt fericita. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit Ginuta, o data cu trecerea timpului o sa uiti si o sa-ti mai doresti un bebe.
Felicitari pentru Dariusica, bravo lui ca este cumintel si te lasa sa-ti revii.
Suge la sin? asa-i ce sentiment placut este atunci cind il alaptezi?
gina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

suge la san ,mi-a facut rani dar n-am incotro ma dau cu o crema si sper sa-mi treaca
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa se vindece ranile si atunci o sa ramina numai sentimentul de tandrete si de dragoste atunci cind il simti lipit cu obrajorii de tine.
Sper sa suga cit mai mult la sin fiindca-i foarte sanatos .
te pup si ai grija de cel mic (cel mai mic bebe de pe forum Very Happy )
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari si din partea mea! Refacere rapida tie si bun venit pe lume! puiului mic!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 18 04 2006, 7:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ginuta , bine ai revenit printre noi , fericita , usurata si in primul rand MAMICA ! Cat despre minunea ta , sa iti creasca mare si sa-ti privesti trecutul , prezentul si viitorul in ochii lui !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
gina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 18 04 2006, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult,sa stiti ca am un baiat tare cuminte ,sper sa nu-l deochi Laughing Laughing
Sunt fericita Razz Razz Razz
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 18 04 2006, 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ginutza Doamne-ajuta!ma bucur tare tare mult sa citesc vestile bune...Dumnezeu sa va dea multa multa sanatate si sa va calauzeasca pe cai pline lumina si iubire!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 19 04 2006, 7:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gina a scris:
suge la san ,mi-a facut rani dar n-am incotro ma dau cu o crema si sper sa-mi treaca

Pentru ranile de la san este fffff buna fiola de vitamina A,cu care te ungi pe rani.
Bine ai venit acasa !!!!!!!!!!miiiiiii de pupici tie si lui Darius !!!!
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mie 19 04 2006, 10:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari mamico petrecareti petrecareti petrecareti petrecareti numai sanatate ,fericire si tot ceea ce iti doresti alatiri de pitic.ma bucur pentru tine si familia ta Smile Smile Smile .
Pentru sani foloseste glicerina boraxata 10% este ieftina are efect super, nu trebuie sa te speli inainte de a alapta pt ca are un gust dulce Laughing o folosesti cat de des poti de preferat dupa fiecare alaptat Exclamation sa stii ca o sa ajungi sa se vindece rana daca ai si dupa o saptamana nici nu te va durea cand va papa BB Razz Razz Razz BAFTA

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 19 04 2006, 11:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

felicitari mamico!
Pr. sani eu am folosit B-Panthene. Dupa supt. Dar aveam asa o rana ca nu i-am dat de la sanul respectiv 2 zile pana mi-a trecut - si ma dadeam cu crema asta de vreo 5 ori pe zi. M-am muls in timpul asta si lactatia n-a avut de suferit. Iar Monicai i-a ajuns laptele de la un singur san ....
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum