| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Vin 14 04 2006, 2:41 pm Titlul subiectului: Am revenit, nu ma ocoliti - partea a II - a |
|
|
Discutiile pot continua aici!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 14 04 2006, 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce face bebelasu nostru?Ginuta o fi bine? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 15 04 2006, 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt convinsa ca ginutza e intr-o dulce stare de sfarseala.oboseala plus fericirea aia suprema. dau aceasta combinatie.si micul printz cu atata ambitie in cornitze descopera lumea.sper sa ii vedem cat mai repede intr-o poza si sa auzim de ei.  |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Sam 15 04 2006, 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| Felicitari, Gina, pentru bebelusul sanatos si maricel! Sa ai parte de o viata minunata impreuna cu el, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna cu cel mai minunat copil, copilul tau! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 15 04 2006, 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
A nascut Ginuta??? Yeeee... cand? Cum? Sunt ok? Vreau si eu ceva detalii... aduceti-ma si pe mine la zi pls!
Felicitari Gina! Sa va bucurati de viata impreuna...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
gina Parinte experimentat

Data inscrierii: 23/03/2006 Mesaje: 112 Locatie: galati
|
Trimis: Lun 17 04 2006, 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor nici nu stiu cu ce sa incep,sunt ferictaaaaaaaaaaaaa!!!
Am o comoara si nu -mi vine sa cred ca e amea,sunt intr-o stare din care n-as vrea sa ma mai trezesc,am un bb frumos si cuminte,o minune de la DUMNEZEU ma uit la el si nu-mi vine sacred ca e al meu ,chiar si acum cand va scriu i-mi dau lacrimile ,astazi m-ia scos si atele si ma simt un pic mai bine,noi am venit acasa de ieri dar n-am fost in stare sa va scriu,eram extenuata fizic si psihic ,dar asta nu mai conteaza acum va multumesc ca at-i fost alaturi de mine m-a ajutat tare mult chiar si atunci cand eram in travaliu ma gindeam la felul in care ma incuraja-ti si mi-a fost mai usor ,dar nu doresc nimanui asa o nastere.
Dupa atatea ore de durere am crezut ca am sa clachez dar cand l-am vazut pe DARIUS mi-au trecut toate si am inceput sa plang de fericire.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 17 04 2006, 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
yuhuu ginutza is back.si dariusica cel mic.asteptam povestea pe larg ginutza.
ce faci cum te simti?:eram sigura ca aceasta stare de baetitudine o vei avea.vrem detalii pe larg amanunte.pupicei dulcici pt bebitzu cuminte.  |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 17 04 2006, 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
si mai vrem si poze cu puiul Darius  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 17 04 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Marinutza a scris: | si mai vrem si poze cu puiul Darius  |
da da eu am uitat in avantu tineresc [pe care mi l-am luat sa mai zic si de poze .dar e un musai.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 17 04 2006, 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa va spun mai detaliat ce s-a intamplat ;dupa ce v-am zis ca m-a trimis acasa si mi-au zis sa vin vineri ptr ca nu am dilatatie pe la ora 4 am au inceput contractiile mai puternice am stat asa pana la ora 7 si am sunat-o pe dct si mi-a zis ca ne vedem la maternitate ,a venit abia la 9 m-a consultat si a plecat acasa toata noaptea am tipat de durere si nu m-a bagat nimeni in seama zicandu-mi ca-i bine ca am dureri , nu-mi venea sa cred ca mi se intampla tocmai mie am dat bani in stanga si in dreapta dar degeaba mi-au zis ca pina nu ajung la dilatatia 7 nu-mi pot pune perfuzie mi-au dat o pastila care nu a avut nici un efect si asa am stat pana cand a venit doctorita dim pe la 8 jumate mi-au pus perfuzia si abia la 10 si 15 min am nascut avea capusorul mare si nu voia sa iasa ,dar pana la urma s-a intamplat minunea ,m-a durut foarte tare si cand m-a cusut dar acum nimic nu mai conteaza il am langa mine si sunt fericita.  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 17 04 2006, 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai revenit Ginuta, o data cu trecerea timpului o sa uiti si o sa-ti mai doresti un bebe.
Felicitari pentru Dariusica, bravo lui ca este cumintel si te lasa sa-ti revii.
Suge la sin? asa-i ce sentiment placut este atunci cind il alaptezi? _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 17 04 2006, 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| suge la san ,mi-a facut rani dar n-am incotro ma dau cu o crema si sper sa-mi treaca |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 17 04 2006, 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa se vindece ranile si atunci o sa ramina numai sentimentul de tandrete si de dragoste atunci cind il simti lipit cu obrajorii de tine.
Sper sa suga cit mai mult la sin fiindca-i foarte sanatos .
te pup si ai grija de cel mic (cel mai mic bebe de pe forum ) _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 17 04 2006, 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Felicitari si din partea mea! Refacere rapida tie si bun venit pe lume! puiului mic! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 18 04 2006, 7:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Ginuta , bine ai revenit printre noi , fericita , usurata si in primul rand MAMICA ! Cat despre minunea ta , sa iti creasca mare si sa-ti privesti trecutul , prezentul si viitorul in ochii lui ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 18 04 2006, 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult,sa stiti ca am un baiat tare cuminte ,sper sa nu-l deochi
Sunt fericita  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mar 18 04 2006, 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ginutza Doamne-ajuta!ma bucur tare tare mult sa citesc vestile bune...Dumnezeu sa va dea multa multa sanatate si sa va calauzeasca pe cai pline lumina si iubire! |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 19 04 2006, 7:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| gina a scris: | | suge la san ,mi-a facut rani dar n-am incotro ma dau cu o crema si sper sa-mi treaca |
Pentru ranile de la san este fffff buna fiola de vitamina A,cu care te ungi pe rani.
Bine ai venit acasa !!!!!!!!!!miiiiiii de pupici tie si lui Darius !!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mie 19 04 2006, 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
suge la san ,mi-a facut rani dar n-am incotro ma dau cu o crema si sper sa-mi treaca
Felicitari mamico numai sanatate ,fericire si tot ceea ce iti doresti alatiri de pitic.ma bucur pentru tine si familia ta .
Pentru sani foloseste glicerina boraxata 10% este ieftina are efect super, nu trebuie sa te speli inainte de a alapta pt ca are un gust dulce o folosesti cat de des poti de preferat dupa fiecare alaptat sa stii ca o sa ajungi sa se vindece rana daca ai si dupa o saptamana nici nu te va durea cand va papa BB BAFTA _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 19 04 2006, 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
felicitari mamico!
Pr. sani eu am folosit B-Panthene. Dupa supt. Dar aveam asa o rana ca nu i-am dat de la sanul respectiv 2 zile pana mi-a trecut - si ma dadeam cu crema asta de vreo 5 ori pe zi. M-am muls in timpul asta si lactatia n-a avut de suferit. Iar Monicai i-a ajuns laptele de la un singur san .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|