| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| danielac a scris: | sunt stelista de cand ma stiu...
Lupta Steaua!!! |
TOtul este sa stii sa te bucuri de victorii si sa nu disperi cand esti invins!!!!!!
Eu sunt mandra de baieti !!!!!!!!In viata nu castigi intotdeauna ! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred sa existe cineva cu capul pe umeri sa nu-si dea seama ca pentru Ei a fost o mare REALIZARE...insa nici nu poti sa nu te enervezi cand ii vezi ca 20 min joaca BETON si au niste sanse unice sa ajunga in finala...dupa care isi dau cu stangu in dreptu' celelalte 70 '...
Mie nu mi-a mai batut inima ca la meciul asta de cand eram copil si ne strangeam toti la cate unu din noi (cei din bloc) acasa si ne uitat cu inima stransa si traiam fiecare pasa....ca niste pisoi... si dupa meci ieseam in fata blocului si sarbatoream...ca la Cupa Campionilor...nu pot uita...
Si sincer m-am ofticat...dar...asa este trebuie sa sti si sa pierzi...(eu mi-s mai ofticoasa...pierd destul de rar...si nu stiu cum sa o fac... ) _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
m@mi Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006 Mesaje: 35 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar 02 05 2006, 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stim cu toti, mai fratioare, echipa Steaua e mare. Mereu intra-n actiune si cu toti vi-i spun pe nume. Joaca mereu fara frica, Victoras Iacob si Dica. Iata, acum va spun asii, cum se numesc mijlocasii: Nu plinge si nu suspina, e Radoi si cu Bostina. Se invirtesc ca o rotita, Paraschiv si Nicolita. Cine e in aparare? Ogararu, Nesu, Ghioane Profesionisti de neam, Petre Marin si Goian. Dar cine este motorul? Olaroiu, antrenorul, A adus din tari straine un portar frumos ca nume Caci nici nu-ti vine sa crezi: Carlos, portar portughez. Din nou Steaua este mare, cine-a sustinut-o oare? Gigi Becali patronul, care e finantatorul..  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 02 05 2006, 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos spus...  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mar 02 05 2006, 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| m@mi a scris: | Stim cu toti, mai fratioare, echipa Steaua e mare. Mereu intra-n actiune si cu toti vi-i spun pe nume. Joaca mereu fara frica, Victoras Iacob si Dica. Iata, acum va spun asii, cum se numesc mijlocasii: Nu plinge si nu suspina, e Radoi si cu Bostina. Se invirtesc ca o rotita, Paraschiv si Nicolita. Cine e in aparare? Ogararu, Nesu, Ghioane Profesionisti de neam, Petre Marin si Goian. Dar cine este motorul? Olaroiu, antrenorul, A adus din tari straine un portar frumos ca nume Caci nici nu-ti vine sa crezi: Carlos, portar portughez. Din nou Steaua este mare, cine-a sustinut-o oare? Gigi Becali patronul, care e finantatorul..  |
Imi place tare mult chestia asta !!!!!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|