CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
......si STEAUA s-a calificat in semifinale !!!!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danielac a scris:
sunt stelista de cand ma stiu...
Lupta Steaua!!!

TOtul este sa stii sa te bucuri de victorii si sa nu disperi cand esti invins!!!!!!
Eu sunt mandra de baieti !!!!!!!!In viata nu castigi intotdeauna !
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred sa existe cineva cu capul pe umeri sa nu-si dea seama ca pentru Ei a fost o mare REALIZARE...insa nici nu poti sa nu te enervezi cand ii vezi ca 20 min joaca BETON si au niste sanse unice sa ajunga in finala...dupa care isi dau cu stangu in dreptu' celelalte 70 '...
Mie nu mi-a mai batut inima ca la meciul asta de cand eram copil si ne strangeam toti la cate unu din noi (cei din bloc) acasa si ne uitat cu inima stransa si traiam fiecare pasa....ca niste pisoi... si dupa meci ieseam in fata blocului si sarbatoream...ca la Cupa Campionilor...nu pot uita... Embarassed
Si sincer m-am ofticat...dar...asa este trebuie sa sti si sa pierzi...(eu mi-s mai ofticoasa...pierd destul de rar...si nu stiu cum sa o fac... Laughing Laughing Laughing )

m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stim cu toti, mai fratioare, echipa Steaua e mare. Mereu intra-n actiune si cu toti vi-i spun pe nume. Joaca mereu fara frica, Victoras Iacob si Dica. Iata, acum va spun asii, cum se numesc mijlocasii: Nu plinge si nu suspina, e Radoi si cu Bostina. Se invirtesc ca o rotita, Paraschiv si Nicolita. Cine e in aparare? Ogararu, Nesu, Ghioane Profesionisti de neam, Petre Marin si Goian. Dar cine este motorul? Olaroiu, antrenorul, A adus din tari straine un portar frumos ca nume Caci nici nu-ti vine sa crezi: Carlos, portar portughez. Din nou Steaua este mare, cine-a sustinut-o oare? Gigi Becali patronul, care e finantatorul.. Very Happy
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumos spus... Wink
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 5:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m@mi a scris:
Stim cu toti, mai fratioare, echipa Steaua e mare. Mereu intra-n actiune si cu toti vi-i spun pe nume. Joaca mereu fara frica, Victoras Iacob si Dica. Iata, acum va spun asii, cum se numesc mijlocasii: Nu plinge si nu suspina, e Radoi si cu Bostina. Se invirtesc ca o rotita, Paraschiv si Nicolita. Cine e in aparare? Ogararu, Nesu, Ghioane Profesionisti de neam, Petre Marin si Goian. Dar cine este motorul? Olaroiu, antrenorul, A adus din tari straine un portar frumos ca nume Caci nici nu-ti vine sa crezi: Carlos, portar portughez. Din nou Steaua este mare, cine-a sustinut-o oare? Gigi Becali patronul, care e finantatorul.. Very Happy

Imi place tare mult chestia asta !!!!!!!
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum